Segítségkérés bajbajutott cicáknak

Magánszemélyként lehetőségeinkhez képest próbálunk segíteni bajba jutott cicáknak. Van süket cicánk, és a macskanáthával küzdő kiscicánk, akit kb. 4 hetesen találtunk. Az ő életéért most küzdünk, nagyon szeretnénk, hogy felépüljön. Az összes cicánk kidobott, jobb sorsra érdemes állatka, akiknek szeretnénk segíteni abban, hogy gazdihoz kerüljenek és méltó életet élhessenek.
Sok kóbor cicát etetünk Csepelen és körzetében, vannak olyan gazdis cicáink, akik tőlünk kapnak eledelt, mert a gazdi éppen nem tudja neki megvenni.
Igyekszünk minden cicán segíteni aki bajba jut, az örökbeadandó cicákat ivartalaníttatjuk, de mostanra oda jutottunk, hogy nemet kell mondanunk.
Sajnos mostanra teljesen kifogytunk szinte mindenből, a cicák napi gondozásához szükséges alapvető dolgokból.
Bármilyen támogatásért nagyon hálásak lennénk, ha a bizalom úgy nagyobb, akkor tárgyi adomány formájában is érkező segítségnek is nagyon örülnénk. A cicák alapvető ellátása és az orvosi költségek kifizetése nagy terhet ró ránk és teljesen kifogytunk már a vésztartalékból is.
Cicáink nem nagy igényűek, a szerényebb minőségű tápot is szívesen fogyasztják és az olcsó alom ellen sincs kifogásuk, mi az S-Budget almot használjuk, mert az a legolcsóbb.
Bármilyen segítséget hálásan elfogadunk és megköszönünk, legyen az étel vagy egy doboz fertőtlenítőszer, cicáknak való vitamin, stb.

Ha valaki segíteni szeretne nekik, elérhetőségünk:
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu vagy
indacsak(kukac)t-online(pont)hu
06/20-8282-452

Bankszámlaszám:
Erste Bank: 11991119-99702753-00000000
Megjegyzés: cicusoknak

Írj egy kommentet