2007. október – Micsoda hónap!

Az október a látogatók csalogatásának jegyében telt el. A netboardon 1 millió 69 ezerszer jelent meg a hirdetésünk, kerek 500-an rá is kattintottak. Köszöntjük tehát a netboardosokat, tartsák meg jó szokásukat, és adják tovább a honlap hírét! 🙂 A bannercserében is szép eredményeket értünk el, az lhp.hu-n 38 ezerszer jelent meg a bannerünk, a chaos bannercserén 11 ezerszer, utóbbin 47-en kattintottak is. A LinkManager programjában 36 ezerszer jelent meg a honlap linkje.

Összesen tehát a bannerjeink és linkjeink 1 millió 154 ezerszer jelentek meg más honlapokon. Ez azt eredményezte, hogy a látogatások száma a múlt havi 3406-ról 5124-re emelkedett, ami kerek 50%-os növekedést jelent!!! Minden egyes nap jött valamilyen hirdetés, egyik nap sem ment a látogatottság 100 alá, az átlag 160/nap körül alakult, és megdupláztuk a havi bejegyzéseink számát!

Köszönet a talált és gazdához jutott cicák nevében mindenkinek, akik használták a honlapot, vagy továbbadták a honlap hírét! Reméljük, a jövőben is egyre több cicát tudunk gazdihoz juttatni, és egyre több örvendetes hírről tudunk beszámolni!

Szeretettel:
Gyuri és Fruzsi

2007oktober_wp.jpg

Írj egy kommentet