Casanova gazdit keres

Gazdára talált

Gazdit keres Casanova, az 1 éves, ivartalanított, cirmos-fehér LEUKÓZIS POZITÍV kandúr. Érdeklődő, kedves, bújós, dörgölőzős cica.
Gazdája elhunyt, és a rokonok nem tudtak mit tenni a sok macsekkal, így ő is hozzánk került. Ha pár napon belül nem talál gazdára, altatás vár rá. Tapasztalatunk szerint évenkénti leukózis elleni oltással kordában tartható a betegsége, jelenleg teljesen jól van, nagyon szép cica. Csak egyedüli macskának, benti tartásra adjuk.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik (egyébként Gy-M-S megyében)


3 hozzászólás ehhez: “Casanova gazdit keres”

  1. Brenda írta:

    Gazdis lett!

  2. Brenda írta:

    Minden doki mást mond. Meg minden macskás is mást mond. Sok oldalon azt írják, hogy a Leukocell jó. Egyik csapatársam is ezt adatja egyik leukózisos cicájának, igaz, még csak pár hónapja van nála. Egy másik mentő szintén ezt műveli, csak ő még egy szteroid injekciót is adatott a macskának, de az a macska kifejezetten vacakul volt. Most meg jól van.
    Én már nem tudom mi a helyes megoldás.
    Én minden Fiv-es és Felv-es macskát altatnék az egészséges cicák érdekében. De ez csak úgy megy nekem lelkileg ha még nem ismerem a macskát. Tehát összeszedjük, teszteljük, kiderül a baja, altatás. Ha már nálam van, és látom hogy kedves..stb, akkor nyüglődöm. Rossz, mert eddig sem talált gazdit. Pedig szép, csak hát felnőtt. Ha meg nálam van, hiába van külön, hiába cserélem a kesztyűt ha vele foglalkozom, akkor is lehet hogy veszélyes a többi tizen darab mentettnek, elég ha csak egyszer keverek össze valamit véletlenül.
    Fiv-es cicát is adtunk örökbe, és teljesen jól van, sőt. Őt ahogy megtaláltuk és dokihoz vittük, máris jött egy gazdijelölt, tehát egy percet sem kellett gondolkodnom hogy mi legyen vele.
    Bőven elég a sok hülyeség ami van, és akkor még ezek a betegségek…..
    Kikészülök..

  3. Találtcica írta:

    én úgy tudom, hogy ha még nem volt leukózis ellen oltva, akkor a kifejezetten leukózist megelőző éves oltás már nem használ.
    helyette az immunrendszert kell erősíteni, és a cicát a stressztől óvni.
    az immunrendszer erősítő félévenkénti oltás például a zylexis. ennek a hatását már próbáltam egy cicán, úgy tűnik, egy éves távlatban működött, de biztos hosszabban is jótékony a hatása, már más átvette a gazdai teendőket.
    aztán van olyan, hogy Vetri DMG, ezt nem igazán ismerem. aztán van olyan, hogy Virbagen Omega, ez egy interferon, annak azért már van egy kis ára…

    drukkolok a cicának, ugyanilyenem van, csak nőstényben, élhetne még néhány szép évet…

Írj egy kommentet