A gépház üzen

Újabb változásról szeretnék hírt adni. Hogy ne foglalja a honlap betöltéséhez szükséges időt, ezentúl a főoldalon nem fognak megjelenni a gazdára talált, megkerült, vagy az emlékezetünkben tovább élő cicák, valamint a lejárt hírek. Mindez azért van, mert igencsak megnőtt a napi bejegyzések száma, így a gazdát kereső cicák hamar lekerültek az első oldalról. Az esélyüket növeli, ha a helyet nem foglalják a már nem aktuális dolgok. A kategóriák kiválasztásával természetesen továbbra is meg lehet tekinteni mindent, ami a honlapon fent volt.

És egy gyorsjelentés: tavaly novemberben átlagban napi 45-en látogattak a honlapra, ez a legutóbbi hónapokban felment 116-ra, az elmúlt két heti „reklámhadjáratnak” köszönhetően ez a szám már 160, és egyre nő.

Mindenkinek köszönöm, hogy látogatja a honlapot, továbbadja a hírét, hirdet rajta, és doromboló társat választ róla!!! Ezzel esélyt ad a cicáknak egy jobb életre!

[audio:dorombol.mp3]

Kiegészítés: az ország minden részéről jönnek az oldalra a kedves Látogatók, Letenyétől Csengersimáig… 😉

talcicmap.jpg

1 komment ehhez: “A gépház üzen”

  1. Anita írta:

    szia! reméljük, hogy még inkább növekedni fog a látogatottság! 🙂 a kisherceg.net-en is egész jól alakul mostanában! úgy látszik, egyre jobban érdekli az embereket az állatok mentése, segítése.. és persze ismertebbek az oldalak is! 🙂 további jó munkát! Anita

Írj egy kommentet