Talált cica a XVIII. kerületben

2010 December 25.én (XVIII kerület KISZ lakótelep -Margó Tivadar u.környékén) találtunk egy cicát. Nagyon barátságos,emberhez szokott,szép tiszta a szeme,orra,szőre.Nagyon jó általános állapotban van. Nagyon jól tűri a cicákat ,kutyát (szinte tudomást se vesz róluk). 3 napig volt velünk és kiderült mennyire jól nevelt, nyugodt, okos,szeretetreméltó
Azt hittük vemhes de miután elvittük az állatorvoshoz kiderült : 1éves lány és „csak ” kövér ,tehát volt gazdája és igen jól tarthatta..
Mivel mi már nem tudunk még egy cicát befogadni, így a NOÉ ALAPÍTVÁNY segítségét kértem: akik segítségével elvittem állatorvoshoz és kértük a cica ivartalanítását ( amit fele-fele alapon álltunk). A műtét ma (29.-én probléma mentesen megtörtént) Párnap múlva átkerül a Noé-Alapítványhoz ott lehet őt „megtalálni”
Szeretném ,ha a gazdája megtalálná ( természetesen nem tartozik semmivel) de ha nem tiszta szívemből szeretnék neki gazdit ,mert annyira okos ,jó lelkű ,szobatiszta és nyugodt, megérdemelne egy szerető gazdit.

Tel:0630 944 7472


1 komment ehhez: “Talált cica a XVIII. kerületben”

  1. DR.ZSÓTÉR ANDOR írta:

    szertném örökbe fogadni. háziorvos vagyok Tardoson Komárom- esztergom megyében

Írj egy kommentet