SOS segítségre van szükségünk

Sziasztok!
Nagy segítségre van szükségünk!
Újonnan létrehozott telephelyünkre a hideg idő beálltával egyre több hajléktalan, magára hagyott kutyus kerül be, és a férőhelyünk sajnos korlátozott!
Kérjük segítsetek, hátha van olyan állatbarát a közeletekben aki szívesen befogadna egy-egy kutyust, nekik a lényeg, hogy szeretet vegye őket körül, ne bántalmazzák őket, mert ők lelkileg már szenvedtek eleget, mára már elfogadják az emberek közelségét, nem félnek, nem reszketnk egy kétlábú láttán:

Füleske(3973) husky jellegű kan, 1-2 év körüli,Kecskeméten egy hobbi soron kirakták és a sorsára hagyták, Nagyon eleven, játékos, barátságos. Közvetlen az emberekkel és más kutyákkal is.Nagyon igényli, hogy foglalkozzanak vele, melyet bújással, kedvességgel viszonoz. Jó jelzőkutya. Nagy mozgásigényű.

Bonika(2904)puli jellegű szuka, 12 éves, fekete szőrű. kedves, ragaszkodó kutyus,imádja a hangját hallatni, és a gondozók közelségét.kora ellenére energikus, életvidám.

Teddy(3473)4 éves, keverék szuka,rövid, tigriscsíkos szőrű.Sajnos nagyon nehéz az ő helyzete, és a miénk is, sajnos nem tudjuk, milyen élete volt, mit tettek vele, miért nem bízik az emberekben.Reméljük idővel mindez már megoldódik, és nem lesz ilyen lelki problémája a kutyusnak.
oltásokat megkapta,chipje van

Tera(2416) 6 éves, német juhász keverék, szuka rövid, rajzos szőrű.
Bekerülésekor nagyon harapott, támadott, de nagyon sokat szelídült.
Kissé félénk még, de próbál közeledni a gondozók felé. Minden emberben nem bízik meg, de aki neki kedves, azt elfogadja

Kormi(3376) ivartalanított kan 4-5 év körüli,kissé félénk de barátságos, Bundás(3375) 6 éves szuka,sehova nem megy Kormi nélkül.
Elválaszthatatlanok egymástól kis koruk óta együtt élnek.Évekig jártak őket etetni a szomszédok, állatbarátok de sajnos eladták a telket ahol meghúzta magát a két jóbarát, így bekerültek hozzánk! Csak együtt fogadható örökbe a két kutyus!

érd: 06-20-577-5617
www.menhely.eu
Cím:6000 Kecskemét, Kisfái 211/a
Köszönjük a segítséget
Üdvözlettel
Szurgyiné Zsuzsa Menhely csapattag

Írj egy kommentet