Kedves Leendő Gazdik!

Mi hárman kb. 3 hónapos cicák vagyunk. Csak nekem van nevem Cirmos, mert egy néninek én
vagyok a kedvence. Mindig megsimogat és magához ölel. Nála jöttem rá, hogy tudok dorombolni, –
nagyon jó érzés volt!

A másik néni csinált nekünk egy kis házikót a kert végében és hoz nekünk mindig enni, de már nagyon hideg van és nagyon fázunk. 1 hónapja dobtak ki a gazdáink egy erdő szélen, – ahol már nagyon sok hozzánk hasonló cicákat raktak ki, – és bíztak a természetre. Sokan elpusztultak, sokan felsétáltak a lakótelepre, ahol vagy befogadnak minket, vagy nem. Nekünk szerencsénk volt, mert nem zavartak el, és még enni is kapunk.
Nagyon hiányzik az anyukánk. Engem a néni aki simogat magához venne, mert nagyon szeret, – de van egy beteg anyukája akiről gondoskodnia kell. Az idős néninek olyan betegsége van, hogy össze-vissza bóklászik és butaságokat csinál, és a fiatalabb néni fél, hogy velem is csinál valami butaságot, amikor nem tud odafigyelni.
Jön a tél, egyre hidegebb lesz, és nagyon szeretnénk egy olyan gazdit, aki meleg otthont ad nekünk, meg finom tejecskét. És persze aki szeret minket, és soha-de soha nem dob ki minket sehova. Mi cserébe csak annyit tudunk adni, hogy nagyon, – de nagyon sokat fogunk neki dorombolni, és mindig szeretni fogjuk Őt.

Egy fiú és egy lány testvérem van, – én a Cirmos kislány vagyok!!!

Ahol most lakunk: GYÖMRŐ

Tel.: 06 30 516 1324


1 komment ehhez: “Kedves Leendő Gazdik!”

  1. Salamon Nikoletta írta:

    A babakocsin lévő kiscica még elvihető?

Írj egy kommentet