CICA ELVESZETT!

2010. okt. 7-én elveszett a képen látható csodaszép, brit-perzsa keverék, hamuszürke csíkos, 1,5 éves, ivartalanított, Cirmi névre hallgató lánycica.
Különös ismertetőjegye az átlagnál vastagabb, markáns csíkozású farok.
A szeme borostyánsárga, nagy, kerek, az orra szürke, a hasa pöttyös.

Kérem az oldalt olvasó pécsieket, különösen a Ledinán élőket, ha bármilyen információjuk van hasonló cicáról, haladéktalanul értesítsenek!


1 komment ehhez: “CICA ELVESZETT!”

  1. Balázs Anikó írta:

    T. Cicás weboldal Admin!

    Ez a hirdetés az enyém volt, de már nem aktuális, szeretném leszedni. Hogyan tehetem meg?

    Kérem válaszukat!

    A bejegyzést leginkább azért szeretném törölni, mert páran felajánlkoznak állandóan, hogy adnának (eladnának) macskát, és ez nekem terhes, nem kívánunk édesanyámmal macskát befogadni.

    Sajnos, nem találtam az oldalon semmilyen belépési lehetőséget, nem tudom, annak idején hogyan sikerült elhelyezni a keresési bejegyzést, de kérem, segítsenek, vagy Önök is törölhetik.

    Az oldal amúgy nagyon tetszik, talán egy bizonyos százalékban sikeres is lehet az eltűnt állatok megtalálásában, és ez mindenképp nagyon pozitív. Meghatóan kedves a nyelvezete, és jó látni, mennyi állatbarát gyűlik itt össze.
    A mi, hirdetésben szereplő Cirmikénk sajnos, nem került meg, soha többé nem látta senki, igazából nem tudjuk, mi lett vele.
    Azért nagyon köszönöm, hogy itt lehettem, és lehetőségem nyílott rá, hogy több esélyt kapjak szeretett cicánk megtalálásához.

    Üdvözlöm Önöket:

    Balázs Anikó Pécsről

Írj egy kommentet