HÁTHA TUDSZ VALAKIT

Fruzsi gazdára talált, Bence új hirdetése itt:
http://localhost/archives/14265

SOS! Nagy tragédia történt két tündéri cicával. A Gazdájuk aki nagyon idős volt, hirtelen meghalt és a rokonság az elaltatás mellett döntött. Szombaton jön hozzájuk az állatorvos. Mindkét cica egészséges, egész életükben lakásban éltek. Szobatiszták, szépen gondozottak,nem igényesek. …tovább »A nőstény cica hosszú szőrű, maine coon jellegű, A fiú cica pedig egy fekete- fehér ( cirmi is van benne) szimpla házi cica. A leányzó sajnos már 16 éves. Teljesen egészséges, de aki befogadja annak tudnia kell, hogy már nem lesz vele sokáig a kora miatt.A neve Fruzsi, és egy igazi megfontolt idős hölgy! Szerintem nagyon szép cica, szép hosszú szőre van és lompos farka. A fiú Bence, egy igazi hízelgőkirályfi. Tüneményes természete van .
A két cica 5 éve együtt él, ha együtt tudnának gazdira lelni az volna a legjobb, főleg az idősebbnek. De persze az elaltatásnál az is jobb ha külön -külön találnak szerető otthonra. Én megpróbáltam őket hazahozni, de a Molly cicámmal nem jöttek ki. Illetve Molly féltékenykedett. és nem engedte őket a közelembe.Annyira sajnáom őket, megérdemelnek egy esélyt…hátha valaki beléjük szeret…..Fényképet sajnos nem tudok feltenni róluk, mert jelenleg a halott gazdijuk otthonába vannak és a rokonok etetik őket szombatig még. Utána már nem lesz szükségük többet ennivalóra hacsak …….
A cicákhoz jár teljes felszerelés, alomtál, hordozó, etető itató , alom, és ennivaló is.
Kérek mindenkit, hogy szóljanak akinek csak tudnak, hogy hátha valaki befogadná őket…
Mindenkinek köszönöm aki elolvassa ezt az üzenetet.



1 komment ehhez: “HÁTHA TUDSZ VALAKIT”

  1. Horváth Aliz írta:

    Kedves Gazdit Kereső,
    Budapesten élő, MACSKABOLOND NŐ vagyok aki sokat tartózkodik otthonában -számitógépen végzem munkám- és azonnal megsajnáltam e hányattatott sorsra jutott cicapárost:-(.Azonnal befogadnám őket, – ellenben garzonlakásomban sajnálatos mód ÚGY VÉLEM – A MEGLÉVŐ MIATTI TAPASZTALATAINK ALAPJÁN:-) -FIÚ ÉREZNÉ ÚJRA BEARANYOZOTTAN ÉS VÉGTELEN MÓD SZERETVE ÁLTALUNK LAKÁSBAN MOZGALMASAN, DE HA KEDVE TARTJA, ZEBEGÉNYI TELKÜNKÖN MÉG VARÁZSLATOSABB IMPULZUSOKKAL ELHALMOZVA, HA ‘KÉRI’ MOZGALMASAN – HA SZÜKSÉGE VAN RÁ, JÁTÉKOSAN ÉS NEM UTOLSÓSORBAN HARMÓNIÁVAL TELT ÉLETÜNK, AHOL GYERMEK NEM SZÜLETHETETT -ODA MI ELHAGYATOTT CICÁKAT KERESTÜNK: SZERETETRE, PÁROMMAL TARTALMAS ÉS CSODÁS TOVÁBBI ÉLETÉT CSAKIS MEGSZÉPITŐ, IGÉNYES KÖRÜLMÉNYEK KÖZT. jELENLEG EGY TÜNDÉRI , 4 ÉVE UTCÁRA RAKOTT, FIÚCICÁKKAL BARÁTKOZÓ, DE KÜLÖN GALÉRIÁT BELAKOTT BARÁTSÁGOS CICALÁNY ÉL VELÜNK, ÉS ATTÓL TARTUNK A MACSKAHÖLGY MÁR NEM FÉRNE BELE EZEN HÁREMBE:-((..VISZONT AZ ITT MEGADOTT TELEFONSZÁMOKON NEM TUDTAM ELÉRNI EGYIK KONTAKTOT SEM.
    HA MEGKERESNÉNEK, ÖRÖMMEL VENNÉM, IDŐPONTEGYEZTETÉS UTÁN nyugodtan várom akár épp aktuális gazdijukkal is otthonomban, ha lehet mielőbb, VAGY ÉRTÜK MEGYEK HA KELL..- HOGY MIELŐBB SEGITHESSEK GONDOZÁSÁBAN IS:-))))

    KÖSZÖNETTEL VÁROM VÁLASZUK: LIZZY
    +36 6187243
    06 1 7843665 (OTTHONI VEZETÉKES)

    CIM: BUDAPEST VII., ISTVÁN UTCA

Írj egy kommentet