Bendegúz SOS gazdát keres

Bendegúz egy utcáról mentett leukózisos cica, aki SOS helyet keres, akár átmenetileg is. Költözés, új lakásban már van másik macska, oda nem mehet, nincs helye…

2,5 éves, ivartalanított kandúr, extra kedves kiszerelésben,  Bp.-en, a X. kerületben lakik. Jelenleg a nyirokcsomói vannak megduzzadva, egyébként teljesen tünetmentes.

E-mail: tamara.kru(kukac)v(pont)com
Tel.: 06/30/773-1033

Eredeti hirdetés szövege:
Bendegúz egy lakótelepről mentett hálás kandúr.
Amikor rátaláltunk egyik szeme súlyosan el volt fekélyesedve. A harmadik szemhéja 3 hétig volt felvarrva mire nagyjából rendbe jött, de egy kis szürke homály továbbra is megmaradt.
Sajnos leukózis tesztje pozitív lett, ami igen csak megnehezíti az örökbe adását, így csak zárt lakásba kerülhet egyedüli cicának, ahol nincs lehetősége másik cicával való találkozásra.  Egyébként borzasztóan kedves, bújós, dorombolós, dagasztós cica, akit kutya mellé is ajánlunk.
Egyáltalán nem félős, új helyzetekben remekül feltalálja magát.
Szeret enni, labdázni, egy-egy kiadós simitől valóságos extázisba esik : ) minden megvan benne ami egy jó cicában kell hogy legyen. És igazán megérdemel egy jó gazdit, aki élete végéig gondoskodik róla.  Örökbefogadási szerződéssel vihető el.
Bendegúz

Bendegúz Bendegúz

Írj egy kommentet