Gazdikereső mentett, 15 éves tüneményes vak cica

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Sacika, a képen látható sintértelepről mentett nagyon hányatott sorsú, 15 éves (ivartalanított), oltott, parazitamentesített, csodaszép, egészséges, kedves VAK lány cica.
Nagyon szomorú a története: gazdája meghalt, a rokonoknak pedig nem kellett, leadták hát a sintértelepre, ahol altatás várt volna rá. Szeme állítólag fejlődési rendellenesség miatt hiányzik; orvos látta, nem kell vele semmit csinálni. Vakságától eltekintve korát meghazudtolóan remek állapotban van, gyönyörű fényes a szőre, és egészséges (valaki nagyon jól tarthatta, szerethette…) A hendikepje ellenére prímán feltalálja magát, megtalálja az almot, edényt, boldogan tudja élni megszokott kis életét. Ami már-már hihetetlen: a bizalma, töretlen hite. Kivételesen ember-centrikus cica, állandóan jön, bújik, belesimul az ember tenyerébe, és egészen kifordul – így vakartatja magát. Neki egy a lényeg: hogy az ember érintse, az ember közelében lehessen. Igy teljes a boldogsága, a mennyekben érzi magát.
Nagyon vár szerető, leendő gazdijára, megmentőjére, akiben nem csalódhat, és aki hátralevő életében sok boldogságot adna neki – ennek a szomorú sorsú, mégis bizakodó, és nagyon hálás, rengeteg szeretet adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgynek.


Írj egy kommentet