Gazdikereső!

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett tüneményes, kb. 6 hetes hófehér, felemás szemű gyönyörű kiskandúr! Vidéken született egy egykor gazdás anyacica babájaként (a cica tulaja elköltözött, és a macskáját magára hagyta…). Igazi kis túlélő, aki nagyon hálás a törődésért: bújik, dorombol, nagyon ember-centrikus: egyszerűen el lehet olvadni tőle. Más cica, kutya mellé is befogadható problémamentes drágaság. Ivartalanítva, chipezve, oltva, parazitamentesítve adjuk örökbe.
Mint ahogy oly sok kék szemű fehér cica, ő is süket, de ettől ő még rengeteg szeretetet tud adni, teljes, boldog életet tud élni egy szerető gazdi benti cicájaként és észrevehetetlen lesz a kis „hendikepje”. Szerető gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű kincs!


4 hozzászólás ehhez: “Gazdikereső!”

 1. A.Alexandra írta:

  Szia!

  Érdeklődnék hogy megvan e a kismacska mert érdekelne!

 2. djkaty írta:

  Kedves Tünde!

  Megadtak telefonszámot és e-mail címet is, de ha tényleg annyira vágyik a cicára, a legegyszerűbb, ha telefonon keresi őket.

  Üdvözlettel:
  djkaty

 3. BURJÁN TÜNDE írta:

  Üdvözlöm !

  Pontosan ugyan ilyen CICUSkám volt.Minden álmom,h.ismét ilyen cicám legyen. Ha még nem találta meg a gazdiját,én szívesen befognám otthonba.Szigetszentmiklóson lakom,biztos helyet és rengeteg szeretett,odafigyelést biztosítanék neki.
  ELÉRHETŐSÉGEIM:

  30/838-3843 , bubbaba06@gmail.com

  VÁROM JELENTKEZÉSÜKET !!!
  KÖSZÖNETTEL:B.TÜNDE

 4. BURJÁN TÜNDE írta:

  Üdvözlöm !

  Pontosan ugyan ilyen kiscicám volt.Minden álmom,h.ismét ilyen CICUSkám legyen !!!! Szívesen befogadnám otthonomba,Szigetszentmiklóson lakom.Biztos helyet és rengeteg szeretett biztosítanék neki.Kérem jelezzék részemre,ha még nem fogták be ezt a szépséget.
  ELÉRHETŐSÉGEIM:
  0630838-3843 Email:bubbaba06@gmail.com

  Várom jelentkezésüket !!!!
  Köszönettel:B.Tünde

Írj egy kommentet