Gazdikereső!

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett tüneményes, kb. 6 hetes hófehér, felemás szemű gyönyörű kiskandúr! Vidéken született egy egykor gazdás anyacica babájaként (a cica tulaja elköltözött, és a macskáját magára hagyta…). Igazi kis túlélő, aki nagyon hálás a törődésért: bújik, dorombol, nagyon ember-centrikus: egyszerűen el lehet olvadni tőle. Más cica, kutya mellé is befogadható problémamentes drágaság. Ivartalanítva, chipezve, oltva, parazitamentesítve adjuk örökbe.
Mint ahogy oly sok kék szemű fehér cica, ő is süket, de ettől ő még rengeteg szeretetet tud adni, teljes, boldog életet tud élni egy szerető gazdi benti cicájaként és észrevehetetlen lesz a kis „hendikepje”. Szerető gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű kincs!


4 hozzászólás ehhez: “Gazdikereső!”

  1. A.Alexandra írta:

    Szia!

    Érdeklődnék hogy megvan e a kismacska mert érdekelne!

  2. djkaty írta:

    Kedves Tünde!

    Megadtak telefonszámot és e-mail címet is, de ha tényleg annyira vágyik a cicára, a legegyszerűbb, ha telefonon keresi őket.

    Üdvözlettel:
    djkaty

  3. BURJÁN TÜNDE írta:

    Üdvözlöm !

    Pontosan ugyan ilyen CICUSkám volt.Minden álmom,h.ismét ilyen cicám legyen. Ha még nem találta meg a gazdiját,én szívesen befognám otthonba.Szigetszentmiklóson lakom,biztos helyet és rengeteg szeretett,odafigyelést biztosítanék neki.
    ELÉRHETŐSÉGEIM:

    30/838-3843 , bubbaba06@gmail.com

    VÁROM JELENTKEZÉSÜKET !!!
    KÖSZÖNETTEL:B.TÜNDE

  4. BURJÁN TÜNDE írta:

    Üdvözlöm !

    Pontosan ugyan ilyen kiscicám volt.Minden álmom,h.ismét ilyen CICUSkám legyen !!!! Szívesen befogadnám otthonomba,Szigetszentmiklóson lakom.Biztos helyet és rengeteg szeretett biztosítanék neki.Kérem jelezzék részemre,ha még nem fogták be ezt a szépséget.
    ELÉRHETŐSÉGEIM:
    0630838-3843 Email:bubbaba06@gmail.com

    Várom jelentkezésüket !!!!
    Köszönettel:B.Tünde

Írj egy kommentet