Tanuki gazdát keres

Ő Tanuki (neve a japán nyelvben a mosómedvét jelöli). 3 éves, hím, nem herélt, kézhez szokott, játékos, kíváncsi görény. Nagyon szerető családot keres. Jelenlegi gazdája új munkája miatt sokat van távol otthonról, így nem tud eleget foglalkozni vele.
Szobatiszta (leginkább, de kisebb balesetek előfordulhatnak, főleg akkor lehet gond, ha ideges). Ha megtalálja a helyét a hierarchiában, nem harap, csak játékból „rágcsál”.
Játékos lény, eleinte mindenkit a játszótársának néz, szeret fogócskázni, ugyanakkor időnként bújós, ölben alvó állatka. Nagyon igényli a társaságot, a gazdi hangjára azonnal felébred, és jelzi, hogy szeretné, ha kiengednék a ketrecből, és törődésre vágyik. Ugyanakkor fontos, hogy hagyják, hogy meglegyen a napi 15 óra alvása.
2 éve nem kapott oltást, de ezzel nem is volt gond, mert azóta nem járt a szabadban. Most kicsit baj van az emésztésével, ritkán hány, de egyébként világéletében Whiskas-görény volt. Szereti még a túrós batyut, főleg a töltelék részét, és néha a kakaós csigát is. Vadászni nem tanították, nyers húst nem eszik, főttet igen, de nem igazán szereti.
Jelenlegi gazdija nagyon a szívén viseli a sorsát, ezért a ketrecét és egyéb felszereléseit is odaadja a leendő családnak, hogy a megszokott környezete legyen körülötte az új helyen is. Mindenképpen olyan helyre szeretné adni, ahol időnként meglátogathatja.


4 hozzászólás ehhez: “Tanuki gazdát keres”

  1. djkaty írta:

    Sziasztok! Még két héttel a hirdetés közzététele után találtunk neki gazdát szerencsére 🙂

  2. Enci írta:

    Üdv!Érdekelne a kis törpe ha még aktuális.06302630004

  3. Icus írta:

    Bocsi a szóismétlésért! 🙂

  4. Icus írta:

    Szia!
    Elég régi a bejegyzés,de én szívesen lennék a gazdija!
    Aktuális még a bejegyzés?

Írj egy kommentet