Vince gazdát keres

Gazdára talált!!!

Gazdát keresünk Vincének, egy szürke, kb. 3 éves ivartalanított kandúrnak. Két évig az utcát járta, minden nap etettük, aztán most egy fél éve nálunk van, övé a konyha és néha az előszoba. A többi cicával nem tudjuk összeengedni, mert leukózisos, így kissé egyedül van szegényke, nem sokat lehetünk vele. Pedig nagyon aranyos, nyugodt, nem rendetlenkedik, viszont lehet vele rendesen játszani, és még „cirkuszi mutatványokra” is képes, pl. füttyre odafut és felugrik az ember mellé, vakarásra nyalogat stb.

Olyan helyre szeretnénk adni (örökbe fogadási szerződéssel), ahol családtagként szeretik, és járhat-kelhet az egész lakásban, kialakíthatja a „birodalmát”. Betegsége miatt sem más macskákkal nem lehet együtt, sem utcára nem mehet. Fél évente Bécsből rendelt immunerősítő injekciókúrára kell fogni, a szérum beszerzését és annak anyagi vonzatát vállaljuk. Amúgy tünetmentes, naponta kell neki macskáknak való Béres cseppet adni, máskülönben teljesen normálisan eszik száraz és konzerv tápot.

Kezdő felszerelés is jár hozzá…



2 hozzászólás ehhez: “Vince gazdát keres”

  1. talaltcica írta:

    Szia! A cica pesti, Zuglói, minden nap ott szaladgált két évig, esténként mi etettük, és a végén mi ivartalaníttattuk most úgy kb. márciusban.
    Úgyhogy nem hinném, hogy Nyíregyházáról felhozta volna valaki.

  2. tina. írta:

    Hello!Elnézést a zavarkodásért,de pont egy éve adtunk be a nyíregyházi állatotthonba egy kísértetiesen hasonló két éves ivartalanított kandúr cicát,akit az utcán találtunk,de sajnos a kutyáink miatt nem tarthattuk meg.Ő is hallgatott a fütyülésre,és így nézett ki.Nem véletlenűl ő az?Nagyon sajnáltuk,hogy nem tarthattuk meg,érdekelne a sorsa,önök hol találták a cicust?Válaszát előre is köszönöm.

Írj egy kommentet