Mentett cicák hirdetése

GAZDIKERESŐ mentett kiscicák: most 7 hetesek, kislányok, kisfiúk. Szerető családot keresünk számukra, ahol életük végéig szeretnék őket, oltanák, és minden körülmények között gondoskodnának róluk, ahol családtagként élhetnének. Már esznek szilárdat is és szépen használják az almot.
Lakáscicának adjuk, örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel vihetők el, saját hordozóval rendelkező gazdinak. A cicák Bp-en a XIII.kerületben vannak.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com




1 komment ehhez: “Mentett cicák hirdetése”

  1. Freddie írta:

    KÉREM SEGÍTSENEK!!!!

    MEgbolondulok a hiányától! Már július 1-jén elveszett, de 10 napra eddig mindig visszajött. Ivartalan, jámbor kis cicus, nem is kicsi, inkább nagy, abban a hatalmas hőségben szökött el…, :-((((((((((((

    DUNAKESZIRŐL VESZETT EL NAGYTESTŰ SZÜRKE CIRMOS CICÁM FREDDIE, JÁMBOR, IVARTALANÍTOTT 11 ÉVES KANDÚR. NAGY TERÜLETEKET BEJÁHAT, FÓTON, GÖDÖN IS LEHET. EZÜSTÖS NYAKÖRVET VISELT, DE LEHET, HOGY ELHAGYTA, CHIPEZETT (981098104044367) KÉREM, HA BÁRMIT TUD RÓLA, HÍVJON, NAGYON NAGYON VÁRJUK HAZA!!! A MEGTALÁLÓNAK MAGAS JUTALMAT FIZETNÉNK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

    Dunakeszi, Munkácsy M. u. 38. 06-30-361-3879dr.lzsd@yahoo.com

    Segítsenek, kérem!

    Köszönettel

    Labancz Zsuzsa

Írj egy kommentet