Új cica gazdit keres: Lilu

Gazdis lett!

Macskamentők által utcáról mentett, jelenleg ideiglenes befogadónál lévő kb. 2 éves fekete-fehér nőstény cica ivartalanítva, oltva, leukózisra tesztelve (negatív) gazdit keres sürgősen. A cica fél éve egy ketrecben lakik, már nagyon nehezen viseli a bezártságot, ezért szeretnénk egy jó helyet találni számára.
Kutyákat nem szereti, másik macskával úgy tűnik, hogy kijön. Főleg kijárós cicának ajánljuk, de csak biztonságos helyre, felelősségteljes gazdinak.

3 hozzászólás ehhez: “Új cica gazdit keres: Lilu”

  1. Brenda írta:

    Hozzám került!

  2. ZzZ írta:

    Kedves Erika!
    Tóth Tilda (Macskamentők) nem minden nap nézi az oldalt, inkább hívja fel a 06-70-562-1032 számon. A cica már jó állapotban van, még kicsit hullik a szőre és kissé ki van száradva, de már ivartalan, megkapta minden oltását.
    Anno én fogtam be az utcán a budai Sportkórháznál, mert nagyon beteg volt és az utcán kóborolt. Egyébként nagyon kedves, szép macska (nem kizárt, hogy volt gazdája), de valószínűleg eleinte bent kellene tartani, nehogy elszökjön az ismeretlen hely miatt. Más macskákkal jól kijön, kutyától sem félt. Örülnék ha jó helyre kerülne. Üdv. Sz.Z.

  3. Mészáros Erika írta:

    Kedves Macskamentők!

    Érdeklődnék, hogy ez a cica (illetve bármely másik, amit hirdettek) oltva, ivartalanítva, féregtelenítve elvihető-e kertes házba (zöldövezet, csendes utca, nyugodt környék, jó levegő, sok cica a környéken). A cicának a garázsban 18 nm saját lakrésze lenne, ahonnan ki-be járkálhat kedve szerint. Plusz a terasz és a teljes kert az övé lenne. Van egy kutyánk (macskához szokott), és két kisgyermekünk. Milyen összegbe kerülne, ha a cicát elhoznánk? Köszönöm. Üdvözlettel, Mészáros Erika

Írj egy kommentet