Egy kis statisztika

Üdvözlet!

Bizonyára érdekes lehet számotokra, hogy ha ide felkerül a cicátok, akkor azt kik és milyen hatékonysággal nézik meg. Lassan 3 hónapja üzemel az oldal ilyen formában, összegyűjtöttem hát néhány adatot.

A honlapot napi átlagban 45-en nézik, a legtöbb látogató 81 volt. A rendszer egy órán belül nem számolja új látogatónak az azonos IP címeket. A 3223 látogatóból kicsivel több, mint a fele „új látogató” lehet.

A honlapot ezekből a városokból nézték meg az utóbbi 4 hétben:

Alsóbesnyő, Békés, Békéscsaba, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Csángó, Debrecen, Dunaharaszti, Dunakeszi, Fót, Göd, Görényvárpuszta, Kiskunhalas, Kiskunlacháza, Miskolc, Nagykovácsi, Szeged, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Tatabánya, Tivadar, Törökbálint, Vác, Vértesszőlős

A honlap címe rajta van a lap.hu, lapozz.hu és a toppon.hu linkgyűjtemények oldalain, valamint folyamatosan hirdetem az iwiw, milgram és myvip közösségi oldalakon. A keresők is általában első oldalon találnak rá a honlapon lévő macskás kifejezésekre.

Az elmúlt 4 hétben a következő találatszámokat kaptuk:

közvetlenül 546
macska.lap.hu 411
www.iwiw.hu 120
www.google.hu 71
www.google.com 19
macska.lapozz.hu 15
forum.index.hu 12
www.forumromanum.de 6
search.yahoo.com 2
www.t-online.hu 2
macska.toppon.hu 2
www.milgram.hu 1

Ja, és most már ketten szerkesztjük a honlapot. További kellemes használatot, és nyugodtan adjátok tovább és rakjátok fel a címet a honlapjaitokra, tegyünk együtt a felelős macskatartás elterjesztéséért, hogy a kóbor cicák további életüket lakásban, biztonságban tölthessék, és hosszú időn keresztül rengeteg örömet szerezhessenek elégedett gazdáiknak! Meg ilyesmi… 🙂

Írj egy kommentet