Elveszett fekete-fehér házi cicánk, Berci

Megtalálták

Szombathely, Nagyvárad utcából. Január 4-én délután látták utoljára, amikor leesett az első idei hó. Azóta is hótakaró borít mindent, nem tudom, mennyire lehet ez összefüggésben azzal, hogy nem jött haza. Azért volt ez nagyon furcsa már az első estén, mert bár meglehetősen önálló, maximum 3-4 óránként mindig „bejelentkezett”. Úgy találtuk őt, illetve ő talált minket pár hónaposan egy parkolóban teljesen lesoványodva, amikor már eszét vette a éhezés. Az első pillanattól rendkívül ragaszkodó, szeretetteljes cica. Ami csak hozzátesz a bájához: folyamatosan beszélget. Kertes, házas vidék a miénk, ahol remekül beilleszkedett a cicatársadalomba, sőt elég vérmes kandúrrá lett udvari üzemmódban. Sokat és sokfelé elment. Épp az ivartalanítás előtt tűnt el. Hazavárjuk!!! Kiplakátoltuk a környéket, a szomszédok is tudnak az esetről. Ők is szeretik.

Most kb. 10 hónapos, nyakában élénk zöld nyakörv kis csokornyakkendővel és kerek medál címmel, telefonszámmal.

A Nagyvárad utcát kevesen ismerik: a Bagolyvárnál, az Alsóhegyi út elején levő park másik oldala/utcája.

Nagyon köszönjük!!


1 komment ehhez: “Elveszett fekete-fehér házi cicánk, Berci”

  1. talaltcica írta:

    „A mai nap egészen valószerűtlen ajándéka, hogy Berci ismét itt van velünk. A Fekete István Állatvédő Egyesület révén jutott haza Náraiból. Több mint két hónapig tekergett, volt távol. Egyelőre keveset tudok arról, hogy mi történt vele, de látszólag jó bőrben van. Kissé persze elvadult, nagyon koszos és büdös 🙂 de ugyanolyan kedves. Azonnal felmászott az ölembe és órákra ottmaradt. Megismerte a szokásos dolgait – felnyújtózkodott az asztal oldalára, megtalálta a homokját, a cicaajtót, a táljait – és most épp békésen alszik összegömbölyödve a székén. Alig hiszem el, hogy itt van.

    Ismerkedjetek meg az egyesülettel és adjátok tovább az infót, hogy minél több állaton tudjanak segíteni: http://kutyamentok.hostzi.com/ Létrejött családok egy hálója, akik a bajba jutott állatokon segítenek, orvoshoz viszik, ellátják őket, átmenetileg szállást adnak és gazdikat keresnek. Örökbefogadó napokat is tartanak. Bármilyen támogatást szívesen fogadnak – leginkább állateledelt, ha jól értettem.

    Sz :)”

Írj egy kommentet