Sürgősen ideiglenes befogadót kereső cica!

A képen látható cica gazdája kórházba került, ezután a cica kb. három hetet töltött a bezárt lakásban, valószínűleg étlen, szomjan… Egy cicabarát szomszéd végül kiharcolta, hogy a rendőrség felnyissa a lakást és kiszabadíthassák a cicát! Sajnos ezután tanácsunk ellenére a cica az Illatos útra – Budapest sintértelepére – került, a szokott „hivatalos eljárás” szerint.
Mivel a cicának három hét éhezés után orvosi ellátásra és humánus körülményekre, egészséges étkezésre van szüksége, ami az Illatos úton „nem igazán” biztosított számára, ezért sürgősen keresünk olyan gondos, szerető ideiglenes befogadót, akinél a szükséges gondoskodást végre megkaphatja!

Aki segíteni tudna, kérjük jelentkezzen: 30-429-2923
Köszönettel: Pásztor Zsuzsa, Illatos Úti Állatvédő Projekt
(a képen a Cica mellett látható „valami” NEM eledel…)

3 hozzászólás ehhez: “Sürgősen ideiglenes befogadót kereső cica!”

  1. Cat írta:

    Részlet a legújabb beszámolóból Cicu új életéről: „…képzeld, 4 gourmet konzervet evett meg estig, dorombol folyamatosan, a lány ágyában aludt, nagyon tetszik neki az új gazdija! Azt csinálhat amit akar, aludt a ruhásszekrényben, ágyban, mindenhova bemászhat. Tökéletesen használja az almot, az emésztése is rendben van…”
    Köszönöm szépen Borina k és Barátnőinek, hogy segítettek megmenteni Cicut! PZs. (2010. 01. 24.)

    A Cicát végre kihoztuk az Illatos útról, és már új Gazdija kényezteti… Még nagyon kis soványka (mint egy agár), de nagyon barátságos és nagyon akar élni, reméljük, hogy egy szerető otthonban hamarosan megerősödik! Köszönöm szépen Lakos Györgynek, a Család utcai Állatorvosoknak és Mindenkinek, aki aggódott érte és segített! PZs. (2010. 01. 22.)

  2. talaltcica írta:

    természetesen új gazdát is. hívd fel a hirdetésben lévő telefonszámot!!!

  3. Dorka írta:

    A cica csak ideiglenes befogadót keres vagy új gazdát is?

Írj egy kommentet