Cicamentés SOS!

Van négy cica ( egy kisfiú és 3 ivartalanított kislány ), akinek szintén sürgősen szerető gazdira lenne szüksége. Ők egészségesek, jól tápláltak, szeretik a cirógatást, de a zajokkal és az idegenekkel szemben még kicsit bizalmatlanok.
Csontsoványan láttuk meg őket (anyacicát és 3 kölykét) évekkel ezelőtt a kertünk végében. Azonnal tejet kaptak, amikor elmentünk, visszalopakodtak meginni. Így lassan-lassan minden nap jöttek, ettek és szelídültek. Megszerettük egymást és most egy héten belül el kell költöznünk több száz km-re innen, emeletes házba, ahová ők nem jöhetnek; a főbérlő nem engedi, de ők is szabadsághoz, nagy területekhez szoktak, nem bírnák a bezártságot. Van, amelyikük lakásba még be sem merészkedett, de mindegyikük szeretetre méltó, simogatható drága lény. Eddigi próbálkozásaink az elhelyezésükre, nem jártak eredménnyel.
A ház leendő bérlői nem tűrnek cicát a portájukon, ráadásul egy véreb fogja védeni a házat. A szomszédok, barátok, ismerősök mindnyájan visszautasítottak, illetve annyi állatuk van, hogy nem tudják befogadni őket. A többi szomszéd pedig saját állataival is mostohán bánik.
Nagyon kérjük Önöket, aki tud, segítsen! Egyszer már sikerült megmenteni az életüket, most kapjanak még esélyt hogy tovább élhessenek szeretetben, gondoskodásban és annyi örömet adhassanak Önöknek is, amennyit mi kaptunk tőlük.
Olyan megoldás is megfelelő lenne, hogy kb. fél-1 évig valaki mindnyájukat befogadná, amíg a jelenleginél kedvezőbb lakásmegoldáshoz jutunk (kertes ház) és akkor vissza tudnánk hozni őket magunkhoz.
Előre is köszönjük bárminemű segítségüket!

Tel.: 06-70-645-5177
E-mail: moiras(kukac)vnet(pont)hu

Ahol át lehet venni a cicákat: Dél-Pest megye, Dömsöd.

További képek!!!

http://indafoto.hu/habcica/domsodi_gazdikereso_cicak

Írj egy kommentet