Archívum: 2017. december

Keressük Samu cicát!

2017. december 23., szombat

Eltűnt 6 éves szürke-fehér ördögünk a 16. kerületi Késmárki utcából.
2017-12-13-án látták Samut utoljára anyumék a szomszédban.
Azt mondták, szokatlanul koszosnak tűnt, és mintha verekedett volna. Miután onnan kiengedték, haza már nem jött, azóta nem láttuk. Még soha nem fordult elő, hogy egy napnál tovább távol legyen!
(Édesanyám aznap ment autóval az Ázsia Centerhez, majd a 4. kerületbe Újpestre, így minimális eséllyel, ha elbújt az alvázban, szinte bárhol lehet.)

Részletek:
Samu ivartalanított, chippel rendelkezik. Minden lehetséges oltást megkapott az idén, élősködők ellen kezeltük. Különleges ismertetőjelei az álla jobb oldalán és a jobb mellső lábán lévő szürke foltok. Nyakörv nincs rajta.
A nevére hallgat, már amikor kedve tartja.
Samu barátkozós cica, ha nasit remél, akár idegenhez is odamegy. A szomszédságban többektől hallottam, hogy gyakran kacsingat rájuk, és a közeli uszodánál is találkoztunk már vele, főleg mikor gyerekek voltak a környéken (akiknek biztosan előadta az éhező macskát az egyébként igen jól tartott kandúr).
Az ölbe vételt nem kedveli, de eltűri, ha jövedelmezőnek találja. Ő maga szívesen ül bele annak az ölébe, akit kedvel. A bolyhos takarókat különösen szereti, ilyenkor transzba esve dagaszt.
Reméljük, hogy csak rövid csavargásról vagy sértődöttségről van szó, és Samu nemsokára hazatér hozzánk.
Ha valaki befogadta, esetleg olykor megeteti, vagy csak látta az eltűnése után, kérem szóljon és/vagy hozza haza! Nagyon hiányzik nekünk, és aggódunk, hogy valami baja esett!

Ha valaki tud róla valamit, kérem írjon nekem a
hegedu4(kukac)freemail(pont)hu címre!

Talált Cica

2017. december 13., szerda

Sziasztok, Lujzi vagyok!
Három hónapos kislány cica. Befogadóimmal decemberben találkoztam. Nagyon szeretjük egymást, de sajnos nem tudok végleg megszállni náluk. Keresem, azt a szerető otthont ahol figyelnek rám és gondomat viselik.
Szeretek szaladgálni, felfedezni, nagyokat játszani és utána az öledben szenderegni. Nem karmolok még.

Találtunk egy cicát Budapest IX kerületében.
3 hónapos kislány cica.
Sajnos nem tudjuk megtartani, örülnénk ha gyorsan gazdit tudnánk neki találni, mert nem tudjuk a panelban megtartani.

Elérhetőségek:
kajdybandy(kukac)gmail(pont)com
Telefonszám: 06705174261 (ezen korlátozottan vagyok elérhető)

talált cica keresi gazdáját

2017. december 11., hétfő

Péntek délután – 2017.december 8-án – a zuhogó esőben, keserves sírásra lettem figyelmes.
Felszaladtam a cicahordozóért és mentünk is az állatorvoshoz.
Egy bájos, bújós kb fél éves fekete cicalányt találtam, a 2. kerületben, a Júlia utcában. (János kórház és a Budagyöngye között) Nincs benne chip. Az orvosunk megvizsgálta, a fülecskéjében lévő atkán kívül más bajt nem talált. Azt ‘kitakarította’ és receptet is kaptunk a további kezeléshez.
Ismerőseim szerint két hete valaki pont ilyen elveszett cicát keresett a környékre és még az Attila útra, Logodi utcára is kihelyezett plakátokon. Többek között az állatorvos is látta ezt a hirdetést. Mára már azonban mindenhonnan eltűntek, illetve olvashatatlanok.

Ez a cica biztos, hogy lakásban tartott volt, mert nincs vastag téli bundácskája. Szobatiszta és rendkívül emberszerető, embertársaságot igénylő, tehát nagyon szerethették.

e-mail címem: baksaevakrisztina(kukac)gmail(pont)com
telefonszámom:
sms: 70 244 6077

Talált cica Agárd

2017. december 02., szombat

Ez a cica kb 1 hete költözött be hozzánk. Játékos, ápolt és barátságos.

Gazdi kerestetik:
jarotamas82(kukac)gmail(pont)com

Talált cica

2017. december 01., péntek

Találtunk egy kandúr fehér-cirmos kiscicát a XIII. kerületben a Gyöngyösi utcában a panelház parkolójában. Egyenlőre befogadtuk. Nagyon barátságos és bújik az emberhez, valószínű hogy valahonnan meglépett.

Ha valaki felismeri, telefonáljon:
(+36 1) 3491819

További képek: https://photos.app.goo.gl/UMsaXDuBIJnqfTI22