Archívum: 2017. július 15.

Kb. 2.5-3 hónapos kandúrka meleg otthont, felelős gazdit keres !!!

2017. július 15., szombat

Kedves leendő, szerető gazdám!

Kb. 2.5 hetesen mama nélkül maradtam 🙁 Hosszú hetek óta gondoz egy állatbarát, kedves nyugdíjas hölgy. Most kb. 2.5 hónapos, szép kis kandúr vagyok 🙂

A kezdettől fogva emberkéz nevelt, lakásban élek, még sosem voltam a kertben (előttünk a forgalmas út). A nevelőm 17 éves cicabarát kutyusával és a többi felnőtt cicájával remekül kijövök. Ezért csak cicákkal barátságos kutyus vagy cica mellé kerülhetek.

Természetesen alomtiszta vagyok, jelenleg Agárdon, egy házban lakom, kizárólag benti cicaként. Nagyon fáj egymásért a szívünk, de sajnos a nevelőm az életkora és a már meglévő állatai miatt nem vállalhat több fiatal állatot – így engem sem (csak ideiglenesen).

A nevelőm szeretné, ha nagyon jó helyre kerülhetnék, ezért mindenképpen cicaszerető, gondos és felelős gazdit keres a számomra.

Ha Te ilyen vagy, s szívesen örökre magadhoz vennél, kérlek hívj mielőbb, nagyon szeretnélek megismerni! Várlak!

A 06 30 495 3272-es telefonszámon érdeklődhetsz felőlem. Köszönöm 🙂

Elveszett a 15 éves cicánk

2017. július 15., szombat

MEGTALÁLTUK!!! 2017. július 15-én 22 óra 30 perckor feketén a portól, de halk nyávogásával felhívva a figyelmet, megtaláltuk a lakásunk feletti padlástérben!

Az első fürdés után:

Macskánkat keressük! 2017. július 14-ról 15-re virradó éjszaka ablakon kiszökött, 15 éves viszonylag jól táplált, ivartalanított, fényes fekete szőrű, fehér mellényes, és szórtan fehér foltos és fehér tappancsos (fején is kis fehér foltos) macskánkat keressük. Folti névre hallgat, de idegenektől néha tart. Sajnos chip vagy nyakörv a lakcímével nem volt rajta. A megtalálásban mindenkinek köszönjük a segítőkészséget és együtt aggódást, a szomszédok (különösen Lacika) hathatós segítségét!