Archívum: 2016. november

Talált örökbe fogadható cicák Herceghalmon

2016. november 15., kedd

Herceghalmon kutyasétáltatók találtak 5 kiscicát kidobva, betegen,csontsoványan, nagyon legyengült állapotban az erdőszélen, akiket egy jólelkű, áldozatkész lakos befogadott a gyógyulásuk idejére. Macskanáthásak, bolhások, férgesek voltak, a 3 kicsinek órákon múlott az élete. Az elmúlt 1 hónapban szépen meggyógyultak, kikerekedtek. Eljött az ideje, hogy új, végleges otthonba költözhessenek.
A cicák minimum 2 alomból származnak. A 3 nagyobb (Bálint, Hiúz, Szépike) 3 hónapos körüli, a kicsik (Remi, Vadmálna) 1,5-2 hónap körüliek lehetnek. Mindegyik cica eleven, egészséges, szereti az ember társaságát, szobatiszták, szépen használják az almot. Féregtelenítve vannak és az új otthonukba utazás előtt megkapják az első védőoltásukat is. A három nagyobb (cirmos-fehér és a két szürke-fehér) kandúr, a fekete és a fehér-szürke foltos cica pedig kislány.
Várják olyan hozzáértő, gondos gazdik jelentkezését, akik tudják, mivel jár egy kiscica felnevelése, akik 10-15 évig biztos, szerető otthont tudnak nyújtani ezeknek a csöppségeknek, valamint vállalják, hogy – ha majd eljön az idő – ivartalanítani is fogják a cicagyerekeket.

A leendő gazdik az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek :
Tel.: +36-30-922-6675
Mail: ibiair(kukac)t-online(pont)hu

Amennyiben szükséges, a cicák gazdihoz szállításában tudnak segíteni.

Bálint
Bálint, nevét Bálint Gazda után kapta, mivel különösen érdeklődik minden szobanövényem iránt (de csak finoman! Nézegeti, szagolgatja őket, de még mind életben van). 🙂 A legelevenebb, nagyon játékos kandúrka, mindig van valami dolga. Nagyon kedves, hízelgős cica.

Hiúz
Hiúz, különlegesen szép fiú-cicagyerek. Bújós dorombolós. Ha csak hozzáérünk már dorombol, nagy szeretettel foglalkozik a két kicsivel is.

Szépike
Szépike, gyönyörű színű (a fotók nem adják teljesen vissza) kandúrgyermek, a legbájosabb arcú a cicagyerek között. Csak doromboló üzemmódban tud létezni. A nagyok közül Ő a legnyugodtabb, nagy szeretettel foglalkozik a kicsikkel, és nagyon igényli az emberi törődést is.

Remi
Remi (a legkisebb, és a legrosszabb állapotban volt) – sokáig nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle……mára kiderült, gyönyörű kiscica, egy szívós kiscsaj 🙂 Dorombolós, nagyon eleven kiscica, folyton a nagyokkal birkózik, kergetőzik, de éjszakánként még egy régi macimmal alszik, úgy bújik hozzá, mintha az anyja lenne. 🙂 Nekem Ő szerelem volt első látásra.

Vadmálna
Vadmálna, vagy törpe terrorista névre hallgat 🙂 Dorombolós, de nagyon eleven kiscsajszi. A gazdi kösse fel a gatyáját! Teljes odafigyelést igényel, szeretné, ha mindenki-mindig csak vele játszana, foglalkozna). Egy perce nem marad nyugton, labdát kerget, rohangál, vagy lesből támad a többiekre. Nem az ágyon egész nap elalvós cica lesz – legalábbis most úgy tűnik. De elaludni az ember kezében szeret. 🙂 A hatalmas füleit, vágott szemét, hosszúkás kis pofiját, nyúlánk testét elnézve sokszor elgondolkodunk, hogy egy kis sziámi vér is csörgedezhet az ereiben.