Archívum: 2015. november 14.

Mit-mitke – 8 hónap körüli kandúr cica

2015. november 14., szombat

Mit-mitke önként csatlakozott az egyik befogadónkhoz, de ott nem maradhat. Kézhez szokott, kedves cica, aki minden törődésért, figyelemért hálás. Nyugodt, feleslegesen nem pörög, de mégis játékos.
Benti tartással, oltva, ivartalanítva, féregtelenítve fogadható örökbe.

mitmitke 1

mitmitke 2

Lucifer – 2 éves félperzsa kandúr

2015. november 14., szombat

Luci gazdáit kilakoltatták, így lett gazdikereső. Kézhez szokott, de az idegenekkel elsőre bizalmatlan, kisebb termetű cica. Más macskákkal volt eddig, elvileg összeszoktatható, de mostani befogadójánál egyedüli cica.
Az oltási programját megkezdte, ezt a leendő gazdinak folytatnia kell. Az ivartalanítását követően, benti tartással fogadható örökbe.

luci 2

Lombi – 2-3 hónapos házi macska kandúr

2015. november 14., szombat

Lombi egy tündéri, pici, cirmos cica.
Vasárnap egy kis túrára vittük egyik védencünket, már épp visszafelé tartottunk a séta után a kocsihoz, mikor meghallottuk őt. Hátrafordultunk a hang irányába és ez az apró kiscica vinnyogva, sírva szaladt felénk. Bundája csurom víz volt, reszketett a hidegtől. Természetesen nem hagyhattuk magára, így lett egy tiszteletbeli cirmos Dogunk is. Lombinak egyenlőre orvosi kezelésre van szüksége, mert erős hasmenéssel küzd. A kedve jó, játszik, ugrál, eszik, iszik. Idővel ideiglenes- és végleges befogadót is keresünk neki, de addig is segítséget kérünk az állatorvosi számlája kiegyenlítéséhez.
Mostanra szépen helyrejött, egészséges kiscica, de mivel még ideiglenes befogadója sem akadt eddig, egy kórházi kennelben várakozik. Benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel és az oktási program folytatásával fogadható örökbe, de most SÜRGŐSEN LEGALÁBB IDEIGLENES BEFOGADÓT KERES!

lombi 1

Olema – 8 hetes házimacska nőstény

2015. november 14., szombat

Olemát egy állatorvosnál adták le. Élénk, egészséges, érdeklődő, kézhez szokott, nagyon vidám kiscica, akinek benti tartással keressük új otthonát. Az oltási programját elkezdtük, a főbb cicabetegségekre szűrve van, de a leendő gazdinak folytatnia kell az oltásokat, illetve legkésőbb 8-10 hónapos korában Olemának át kell esnie az ivartalanításon.

olema 1

Atáme – kb. 8-10 hetes nőstény házimacska

2015. november 14., szombat

Atáme és testvére a kennelsorunkhoz csapódtak, de ott nem voltak biztonságban, a testvérét sajnos az egyik kutyánk el is kapta, s ezt nem élte túl. Atáme is folyamatosan kísértette a szerencséjét, így jobbnak láttuk ideiglenes befogadóhoz áttelepíteni. Kezes, barátságos, égedelem rossz kiscica, aki az oltási program folytatási és ivartalanítási kötelezettséggel gazdát keres. Nagyon különleges színű, mert alapvetően cirmos, halvány vörös jegyekkel.
Atáme, a ex-kennelsori kiscicalány ideiglenes befogadója beköszönt. Érezzük, hogy kedvet csinál az örökbefogadásához, mert Atáme valójában nem úgy viselkedik, mint egy macska, hanem mint egy rossz kölyökkutya.
Kezd már kézhezszokni, már jön simire ha ő akarja,fordítva még nehezebben megy. Egy rossz és egyben veszélyes szokása van, nagyon megy az ételre,hiába van kint egész nap a táp. Felugrik a tűzhelyre, lerántja a vágódeszkát, beugrik a fagyasztóba rángatja ki a húst, beleiszik az olajba a serpenyőben, a tányéromba könyékig gázol, kukázik……. amúgy egy tündér. Nagyon különleges mintázatú-színű, játékos cica, aki a kennelsorunkon bukkant fel, mint lovardai macskák leszármazottja. Az oltási programja zajlik, a leendő gazdinak folytatnia kell. Alomra szokott, más macskákkal jól kijön. Ivartalanítási kőtelezettséggel, benti tartással fogadható örökbe.

atáma 2