Archívum: 2015. június 16.

Csoki 2-3 év utcai élet után családtag szeretne lenni

2015. június 16., kedd

Csoki cica vagyok és azt a feladatot kaptam, hogy mutatkozzak be. 🙂 Kb. 2-3 éves vagyok, kandúr és eddig az utcán éltem. Állatbarátok vittek be az otthonukba az utcáról, amikor látták, hogy sérült a lábam. Utána fura dolgok történtek velem: kis dobozba tettek, majd valami állatorvoshoz mentünk, gyógyszereket kaptam, elkezdtem tanulni az emberekkel való együttélést, megint orvoshoz mentünk, és így tovább. Kaptam féreghajtót, bolha-kullancs cseppet, ivartalanítva lettem és a lábam már majdnem teljesen meggyógyult. AIDS-re és leukózisra negatív vagyok. Azt mondják alapvetően békés, nyugodt, kedves cica vagyok, eleinte még furcsának találtam bizonyos dolgokat, amiket az emberek csináltak velem, de utána kezdtem megszokni, milyen emberekkel együtt élni és próbáltam megérteni, hogy mit akarnak tőlem.
🙂

Én már nem rohangászok, aktívkodom egész nap, mint egy kölyök cica, hanem nyugodt, békés, kedves társa tudnék lenni egy hozzám illő embernek vagy családtag egy szuper családban.

Eddigi életemben akkor ettem, ha találtam maradékot vagy le tudtam vadászni valamilyen egyéb állatot, de ez például sérült lábbal nehezen ment, így sokszor nagyon éhes voltam. Ha vihar volt, villámok cikáztak, vagy nagyon hideg volt, csak oda tudtam behúzódni, ahol találtam helyet, ha találtam…Nélkülöztem mindenféle emberi gondoskodást, szeretetet. Nagyon jó lenne az életem további részét úgy tölteni, hogy van, aki Rólam is gondoskodik, van, akinek Én is kellek, ellát, ha fáj valamim, mindennap ad enni és törődik velem, cserébe én is hatalmas szeretetet, ragaszkodást és kedvességet adok.

Érd.: diana.dedics(kukac)gmail(pont)com

IMG_7696

Talált cica

2015. június 16., kedd

Május 27-én a Pöttyös utcai metrómegállóhoz közel, az Üllői út 173-175. parkos részén találtam egy 6-10 hónapos körüli cirmos lány cicát. A cica barátságos, emberekhez szokott, valószínűleg szobacica. A környéken hirdetéseket helyeztem el, hogy a cicát ideiglenesen befogadtam, a gazdája nálam átveheti, de nem jelentkezett senki. Szeretném, ha itt is látható lenne a cica, hátha keresi a gazdája.

Email-címem: vargaee(kukac)gmail(pont)com

A cica az Üllői út 189-ben átvehető levélben történt egyeztetéssel.

Mici3

Mici4