Archívum: 2014. október 04.

Elveszett cica XI. kerület

2014. október 04., szombat

Keressük a képeken látható fekete-fehér, hosszabb szőrű kandúr macskát, aki október 1.-jén éjszaka tűnt el a Törcsvár utcából (XI. kerület).
A cica 10 év feletti, nagyon szelíd. Szerető gazdáinak nagyon hiányzik.
A keresésben kérnénk segítségét.

Köszönettel:
hav.zsofia(kukac)gmail(pont)com

20130813_204439-1

Talált cica

2014. október 04., szombat

Egy ivartalanított, idősebb kandúr cicának szeretnék gazdit találni (nagyjából 6-7 éves lehet, nem tudom biztosan). A társasházunk mögötti füves-bokros területen él már jó ideje ez a tündérien kedves, bújós, dorombolós, hízelgős és szeretetéhes (ex)kandúr cica (régebben egy innen nem messzi házból rakták ki, de ő a környéken maradt). Szerencsére a ház mögött nem olyan nagy a forgalom, így nincs akkora veszélyben, de mégsem ideális hely egy cicának. Az idős néni, aki eddig etette, gondozta és szeretgette, sajnos meghalt a nyáron, így most főként én etetem, ha tehetném, be is fogadnám, de már van 2 másik cicám, akik egymással se jönnek ki (nemhogy még egy harmadik cicussal). Annyira kedves, és bújós cica, megérdemelne egy szerető és biztonságos otthont, ahol gondoskodnak róla. Fényképet nem tudtam készíteni még róla, általában olyan vadul dörgölőzik a lábamhoz és a kezemhez, hogy normális fotót még nem tudtam róla csinálni (egyébként fehér alapon nagy szürke foltos cica).

Érdeklődni lehet: menner_d(kukac)freemail(pont)hu

Panda és Tigris gazdit keres

2014. október 04., szombat

Budapest, 6.kerület
Szerető gazdit keresek két szépséges, 3 hónapos kék keverék kiscicának, Pandának és Tigrisnek. Az anyukájuk orosz kék jellegű, mentett cica. Kedves, szobatiszta, játékos kiscicák, lakásban nevelkedtek. Az anyukájuk természete nyugodt, bújós, beszédes, ideális szobacica. Csak leinformálható gazdihoz adom kapcsolattartással, ivartalanítási kötelezettséggel.

Érdeklődni: 06706061075

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fanni gazdit keres

2014. október 04., szombat

Azonnal örökbefogadható, féregtelenített és oltott cica, aki pár hétre van az ivartalanítástól. Kedvenc elfoglaltsága az alufólialabdával focizás, aztán jön a farkinca vadászat, egy nejlon zacsi zörgetése és végül, ha ezeket megunja esetleg ráfanyalodnak egy bolti cicajátékra. Nem karmol vagy harap (csak játék közben jelzésértékűleg), nagyon szereti az embereket és imád beszélgetni velünk.

Sok-sok képet pici korától fogva itt találsz róluk.

Fanni egy nyugodt, kedves, gyönyörű, bújós cirmos kislány óriási türelemmel. A két tesó közül ő a félősebb, idegenekhez nem nagyon szeret odamenni, de 1-2 találkozó után feloldódik. Ha az öledben fekszik és simogatásra tart igényt azt nyávogással (inkább csipogással 🙂 ) jelzi. Ilyenkor nem elegendő a kezed, egy kicsit szeretné, hogy nézz rá, amíg úgy fél perc múlva el nem alszik. Olyanoknak ajánljuk, akik egy klasszikus cicát szeretnének, aki már ilyen fiatalon se fogja megrontani a lakás rendjét.

Ha szeretnél többet megtudni a cicáról keress minket, az ideiglenes gazdikat itt:
vetheran(kukac)hotmail(pont)com

IMG_1186