Archívum: 2014. október

Elveszett cica!

2014. október 29., szerda

Vörös-fehér foltos kis termetű ivaros kandúr cica, 1,4 éves, idegenekkel tartózkodó, gyakran harapdálós cica.
Telkiről tűnt el 2014.10.20.-án délután.
Már másnap elkezdtem keresni, mert még soha nem maradt ki egy éjszakára sem, mindig bent alszik velem a szobában. de most hiába hívtam nem jött.
Feltettem több oldalra is a képét, plakátoltam, itt Telkin tagja vagyok az Állatvédelmi Egyesületnek, és már többször bejártam a környéket, de fogalmam sincs, hogy ezek után merre keressem, és ki vagyok készülve miatta.
Sokaknak csak egy macska, de nekem több ennél… Már 4 hetes kora óta velem van, mivel mentett cica, először pipettából, majd később cumisüvegből etettem, láttam felnőni… És nagyon hiányzik mióta elment…

Kérem segítsenek megtalálni!

hzsuzsan(kukac)freemail(pont)hu

cicc

Eltűnt cica

2014. október 26., vasárnap

2014.10.25 délután tűnt el. II. ker Pasaréten a Júlia utcából. Szürke fehér színű barátságos 1,5 éves ivartalanított kislány , Lotty névre hallgat.Sajnos nyakörv,chip,vagy különleges ismertetőjegye nincs.Kijárós cica,aki többnyire lakásban van.

Címünk ahonnan eltűnt: 1026. Budapest Júlia utca 3

Telefon: +36-70/2105507

SAMSUNG

eltűnt cica

2014. október 26., vasárnap

Október 22-én tűnt el Városföldön (Kecskeméttől 13 km).
Hosszú, cirmos szőrű, nagy testű, herélt kanmacskáról van szó! Nyakörvet visel!!! (és tüdőbeteg!!!) Jutalom a megtalálónak! (házimacska és szibériai keverék) Most töltötte be a harmadik életévét.

kremzerv(kukac)freemail(pont)hu

cicc

Puzzle pincéből mentett kandúrka

2014. október 20., hétfő

Gazdisodni szándékozó csepp.. És macskásodásra ösztönző videó a Kis Majomkáról.

Utálok ideiglenes befogadó lenni. Pedig a mini garzonban ritkán akad erre lehetőségem, de ebben az évben négyen is gazdisodtak innen… És ebből hárman igazi otthonra találtak.

De itt van Puzzle cica, akire rájár a rúd. Pedig Ő volt az, aki talán a legtöbbet szívott. Még két hónappal ezelőtt csapdáztuk be őt és testvérkéjét, mert a házban – melynek pincéjében éltek- bántottak őket. Testvérkéje kis teste tele volt zúzódással, töréssel, de emellett gyógyíthatatlan betegsége (is) volt, így el kellett búcsúznunk tőle. Puzzle költözött hozzam, a parányi fürdőszobába. Emlékszem nem mertem kivenni a szállítóból, mert eszembe jutottak a régebben szerzett sérülések , amikor a harcedzett utcacicák csipkésre fodroztak a kezemet. Barátnőm bátrabb volt, mert neki szerencsésebb emlékei voltak. Kikapta a behúzott farkú csont sovány kis testet, aki azonnal a karjába simult.. Még napokig lopakodva járkált, leginkább a mosógép mögött kuksolt, de a lépteink hallatán azonnal berregni , dorombolni kezdett. Pár nap múlva jöttek a gazdi jelöltek … Igen, talán túl fiatalok, húszas éveik elején. De már öt éve volt kutyájuk –ivartalanítva -, tehát, azt gondoltam szerencsés választás lesz. Örökbefogadásit írtunk két hét próbaidővel. Jöttek a szebbnél szebb képek, pár szavas beszámolók: „szeretik, az örökbe fogadás legyen végleges.” Nem lett az…

Pénteken jött a telefon egy rokontól, hogy elköltöztek és a cicát ott hagytak az üres lakásban. Levert a víz. Elképzeltem, ahogy megint felborul az életünk, a két öreg morcona macskám és a két kutyu ki lesznek akadva. De mondtam, persze azonnal, ahogy lehet, hozzak. Tegnap Puzzle visszaköltözött. Négy hónapos, kúszik megint az ” új helyen”, és szüntelenül dorombol. A tökéletes kiscica. Az „észrevétlen kiscica”, aki minden porcikájában meg akar felelni. Nem tudja, hogy én nem hagyom magara. Mert nagyon szarul érzem magam, hogy ennek kitettem, hogy megkóstolta a mennyországot, de most ismét a földre pottyant. Körbeveszik a nagyok, kóstolgatják, morgolódnak, de vigyáznak rá, mert látják, hogy Ő kicsi. Kicsi, akit nem illik cserben hagyni, akinek hálájára válaszolni kell.

Most megint gazdikereső. De most már addig válogatunk, várunk, amíg a legcsodásabb gazdira nem találunk. Mert Puzzle lehet nem perzsa, lehet nem maine coon, de tökéletes kiscica. A lelke tökéletes, nem kezdte ki a sok borzalom. Négy hónapos kamasz kislegény, akivel fantasztikus együtt olvasgatni, tévézni, mert közben dorombolva simul a karodba mozdulatlanul…

ui: a képet még a régi „gazda ” készítette.. Ennyire szerette, hogy „családja lett”. De megígértem neki, hogy lesz valamikor igaziból – és nem csak illúzióból – is egy gazdija.

Tel : 06-70-39-39-390 ( Budapest )

10615717_1471362576449027_1934271742_n

10643259_10202182539834521_970385981_n

Elveszett!

2014. október 20., hétfő

Elveszett a 16. kerületből, Ilonatelep környékéről (Décsi József utcából) a képen látható fekete, hosszúszőrű macskám. Most a szeme fölötti szőr ritkább, mint a fotón. Egyik szemfoga hiányzik. Ivartalanított.

Aki látta, vagy tud róla valamit, kérem jelentkezzen!

Email: hooneyl(kukac)vipmail(pont)hu
Telefonszám: 0630-8989817

IMG_4130

KÉTLÁBÚ CICA SÜRGŐSEN SZERETŐ GAZDIT KERES!!! CSAK LAKÁSBA!

2014. október 19., vasárnap

Az állatorvosunk felesége szólt, hogy egy beteg idős házaspár nagyon szeretné megmenteni a tündéri kétlábú cicáját, ezért sürgősen szerető és felelős gazdit keresnek a számára.

Az idős néniről kiderült leukózisban szenved, jelenleg kórházban van. A cicus még otthon van a néni férjével, de ha a néni hazatér a kórházból, akkor a néni betegsége miatt sajnos nem maradhat bent náluk a lakásban. Szeretik a cicát, s szeretnék Őt megmenteni!

Kb. 3 éves, fekete-fehér színű, két lábon élő, de tündéri, szeretetre méltó kis állat. Annyira jó fej, hogy 2 lábon jár 🙂 A farka is hiányzik. Ivartalanított nőstény cica. Mivel nem tudja megvédeni magát, kizárólag lakásba kerülhet, jó helyre, cicaszerető, felelős ember(ek)hez / családhoz.

Érdeklődni a gárdonyi állatklinikán lehet:
06 22 370 529
06 22 570 004
06 22 570 005

Mobiltelefon:
06 30 247 3647
(Dr. Pálinkás Imréné Zsuzsa vagy Dr. Pálinkás Imre).
Gárdonyi Állatklinika, 2483 Gárdony, Munkácsy Mihály u. 61.

Tündéri cica keresi új gazdáját!

2014. október 19., vasárnap

Nemrég fogadtuk be ezt a gyönyörű, 7kg-jával kiscicának aligha nevezhető kandúrt (vagyis ex-kandúrt). Gyönyörű, különleges bundája van, de a jelleme az, ami igazán imádni-valóvá teszi. Határtalan kedvességével érte el, hogy nem bírtuk az utcán hagyni, így most nálunk vár új gazdájára. Imádja az embereket, a simogatást, amit ha a gazdi kicsit fáradtabb megold magának a feje nem kis erejű () bármely elérhető testrészhez dörgölésével. Enni legalább annyira szeret, mint hízelegni, mely egyből látható a mondhatni Garfield-os testalkatán.
Nagyon nyugodt, „halk szavú” cicus, aki nem érdemli meg azt az életet, amit előző „tulajdonosai” –gazdának aligha nevezhetőek- szántak neki. Nálam már lakik 2 cica, így sajnos nem tarthatom meg, mert hárman már nagyon szűkösen lennének hosszútávon.

Aki a bújós, emberközpontú cicákat szereti, és nem mellesleg szeret gyönyörködni bennük (mi csak azt tudunk, mikor meglátjuk szépen csíkozott, fényes bundáját) kérem, keressen meg.

IMG_3530

Tappancs cica gazdát keres

2014. október 18., szombat

1 éves kislány cica (ivartalanított, oltott, féregtelenített, bolhátlanított), gyönyörű szép, nagyon barátságos természetű, gazdát keres.
Hozzánk szegődött és mi ideiglenes gondozásba vettük, mindaddig, míg meg nem találja szerető, új gazdiját.
A cica a XI. kerületben van a Sasadi út környékén.

Érdeklődni:
06-70-375-5723-as telefonon lehet.

ffff

ddd

Segítsetek – Moncsi elveszett!

2014. október 17., péntek

Moncsi névre hallgató nőstény, 6 éves cica 2014 március 18-án este 20.30 kor észrevétlenül kiszökött a VI. ker. Bajza utca 47, I. em. 2-es lakásából, 21kor, még látták a zárt lépcsőházban, majd 21-23 óra között eltűnt, több mint valószínű, hogy elvitték, kényszer alkalmazásával, mivel félénk, idegenekkel nem barátkozó cica.
Gyógyszeres kezelés alatt áll, a füle miatt.
Ismertető jelei: a szája bal oldalán, drapp folt van, úgy a farka végén, mint a hátsó tappancsán.
A színe szürke, vörös vékony csíkokkal s mellén világos drappos-fehér folt.
A szőre tapintásra pelyhesnek tűnik,
A hasán a császármetszés nyoma, érzékeny nem engedi ég simogatni sem a hasát.
Ritkán nyávog, inkább mekegő hangon kommunikál.
Kérem a becsületes megtalálót, vagy azokat a jóérzésű embereket, akik tudnak valamit a cicáról, esetleg ismerőseiknél feltűnt egy új „jövevény”, jelentkezzenek.
Elsősorban azok a személyek jöhetnek számításba, akik biztonsággal közlekednek, és helyismerettel rendelkeznek a VI. ker. 47 számú házban amely közel van a Podmaniczki utcához.
Magas Jutalom illeti a megtalálót.

Kérnék értesítést, a
06309428491-es mobil, vagy a reggeli órákban a
3411720-as vonalas számon, vagy a
holidaytravel(kukac)t-online(pont)hu email címen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moncsi

Bandi elveszett

2014. október 16., csütörtök

Kicsi cicánk Bandika eltűnt Budapest 15. kerület Nádastó utca-Bánkút utca környékéről. 2014. október 13-án. 1 éves fehér cirmos, ivartalanított nőstény. Különös ismertetőjegye, fehér kis zokni szerű lábacskái és a cirmos csuklyája fején, ami olyan kis bandita külsőt kölcsönöz neki. Nagyon aranyos cica, de idegenekkel szemben félénk.

Elérhetőség: 30/5361334

Nagyon várjuk haza a cicót, előre is köszönöm!

bandi alszik

bandi nez

Brit nőstény cicák

2014. október 14., kedd

Jelképes áron (ivartalanítási költségért) elvihető brit nőstény cicák! Egy másfél éves és egy három és fél éves kislány várja szerető gazdáját. Mindketten ivartalanítottak. Törzskönyvvel, chippel, érvényes oltással, féreghajtva, kizárólag macskaimádó gazdihoz, benti cicának! Kölcsönös szimpátia esetén várjuk felelősségteljes gazdijelöltek jelentkezését.

Telefonszám: 06 20 480 1606
E-mail: g.sifra(kukac)gmail(pont)com

Boróka

Csepke

elveszett cica

2014. október 13., hétfő

2014. október 10-én, pénteken tűnt el kiscicánk a Trombitás utcából (2.ker, Pasarét).
6 hónapos, vörös-fehér kandúr, nincs ivartalanítva. Mojsinak hívják, nyakörv nem volt rajta.

Kérem segítsenek a keresésben!

elérhetőség:
06305692113,
illyes.amalia(kukac)gmail(pont)com

SAM_4463

elveszett cica

2014. október 12., vasárnap

A képen látható 6 hónapos kiscica a gödöllői fenyvesi városrészből tűnt el 2014. 09. 23-án, kedden.
Maffi névre hallgató cicánk nagyon barátságos, beszédes, dorombolós és kissé rekedten nyávog. Ezüst szürke csíkos, pocakja világos.

Kérem Önöket, ha látták őt keressenek a következő e-mail címen:
sz.barbara86(kukac)gmail(pont)com

A megtalálónak PÉNZJUTALMAT ajánlok fel!

Maffi1

unnamed

Elveszett cica XI. kerület

2014. október 04., szombat

Keressük a képeken látható fekete-fehér, hosszabb szőrű kandúr macskát, aki október 1.-jén éjszaka tűnt el a Törcsvár utcából (XI. kerület).
A cica 10 év feletti, nagyon szelíd. Szerető gazdáinak nagyon hiányzik.
A keresésben kérnénk segítségét.

Köszönettel:
hav.zsofia(kukac)gmail(pont)com

20130813_204439-1

Talált cica

2014. október 04., szombat

Egy ivartalanított, idősebb kandúr cicának szeretnék gazdit találni (nagyjából 6-7 éves lehet, nem tudom biztosan). A társasházunk mögötti füves-bokros területen él már jó ideje ez a tündérien kedves, bújós, dorombolós, hízelgős és szeretetéhes (ex)kandúr cica (régebben egy innen nem messzi házból rakták ki, de ő a környéken maradt). Szerencsére a ház mögött nem olyan nagy a forgalom, így nincs akkora veszélyben, de mégsem ideális hely egy cicának. Az idős néni, aki eddig etette, gondozta és szeretgette, sajnos meghalt a nyáron, így most főként én etetem, ha tehetném, be is fogadnám, de már van 2 másik cicám, akik egymással se jönnek ki (nemhogy még egy harmadik cicussal). Annyira kedves, és bújós cica, megérdemelne egy szerető és biztonságos otthont, ahol gondoskodnak róla. Fényképet nem tudtam készíteni még róla, általában olyan vadul dörgölőzik a lábamhoz és a kezemhez, hogy normális fotót még nem tudtam róla csinálni (egyébként fehér alapon nagy szürke foltos cica).

Érdeklődni lehet: menner_d(kukac)freemail(pont)hu