Archívum: 2014. május 17.

DORKA CICA SOS GAZDIT KERES! MOST EGY IRODAHÁZBAN ÉL!!!

2014. május 17., szombat

Másfél éves, ivartalanított, vörös-fehér lánycica, egy irodaházba ment be segítséget kérni. Az ott dolgozók etetik, de igazi otthont szeretnének neki, ahol ő lehet a gazdi szeme-fénye. Kedves, bújós, dorombolós cica, aki álomgazdit szeretne! Örökbe fogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel, csak benti tartással fogadható örökbe Budapestre vagy a környékre! Kérjük, csak az jelentkezzen érte, aki egész életére, azaz még legalább 15 évre biztonságos, szerető otthont tud biztosítani számára!

Érdeklődni lehet:
hkvacika(kukac)gmail(pont)com

További képek itt

újcica

Sissynek segítségre van szüksége

2014. május 17., szombat

Megműtettük (amputálták a beteg lábát, ivartalanították, megfelelő oltásokkal és gyógyszerekkel látták el). Jelenleg tölcsérrel a nyakán lábadozik. Sajnos a klinikán (jelenlegi tartozkodási helye) nem tudják tovább tartani. Keresünk neki egy ideiglenes vagy végleges helyet ahol vidáman élhetne tovább.

frischmann(kukac)outlook(pont)com

sissy

Pöpec elveszett

2014. május 17., szombat

Nagyon keressük vörös cicánkat! 2014. május 6-án nem jött haza a Budapest II. ker. Felhévizi utcába, és azóta se tudjuk, hol van.
Pöpec 10 hónapos, egyszínű vörös, herélt, nagyon játékos, kedves, kíváncsi kiscica, és sokat beszél. Nagy vadász, és nem szereti a meleget. Ezért lehet, hogy bement egy lépcsőházba, vagy pincébe és nem tud kijönni? Valaki befogadta?
Hallgat a nevére, drapp nyakörve van, bal vállánál-nyakánál chip azonosító. A chip alapján az állatorvos is tudja azonosítani.

Ha láttad valahol a környéken, vagy tudod, hol lehet, kérünk szépen, szólj nekünk! JUTALOM A MEGTALÁLÓNAK!

06-1/ 370-4932 Várunk haza Pöpec!
Ági, Laci, Fanni, Bojt

IMG_1330