Archívum: 2014. február 16.

S.O.S.!!!!! 5 NAPJA VAN, HOGY BEFOGADÓT TALÁLJON!

2014. február 16., vasárnap

Ezt a szerencsétlen kis szuka kutyust nem kívánják megtartani és gondozni az örökösök. Febr.21-én pénteken vagy febr.22-én szombaton gyepmesteri telepen kívánják leadni 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
Eddig magára hagyva, szabadon élt egy kertben a 7 év körüli kutyus, s ezek után lelkileg valószínűleg nem bírná a bezárva, ahol a gyepmesteri telepen valószínűleg altatás várna Rá 🙁

A szomszédok szerint a kistestű kutyus (kb. puli méretű) kb. 7 éves szuka, félhosszú, barnás színű a szőre (nyáron lenyíratták a szőrét, nagyon aranyos volt, teljesen más kinézete lett). Állítólag chip-je van.
A cicákkal jól kijön (a szomszéd cicája át szokott menni hozzá).
Sajnos a szomszédok a kutyájuk és az anyagi helyzetük miatt nem tudják Őt befogadni, s így hirtelen – mivel ezt ma tudtam meg – a környéken sem tudunk egyelőre senkit, akihez legalább ideiglenesen mehetne.

Az idős gazdája kb. 2 éve meghalt, s azóta a kutyus egy nagy családi ház kertjében egyedül él, s így nincs tapasztalat, hogy más kutyákkal hogy jön ki. Annyit biztosan tudunk, hogy az ennivalót nagyon félti, szóval nem szabad közeledni az étele felé nyúlni vagy evéskor zavarni, mert olyankor morog. Egyébként kedves, barátságos és nyugodt kiskutyus. Élénk, még néha szaladgál, de már nem ugrál össze-vissza. Olyan aranyosan, komótosan mozog.

S.O.S.!!!!!
A jövő hét péntekig (febr.21) vagy szombat reggelig (febr.22)
kb. 5 napja van, hogy megmentsük Őt a gyepmesteri teleptől!
Ideiglenes befogadók jelentkezését is nagyon várjuk, hiszen az is nagy segítség lenne, amíg örökbefogadó gazdira talál.

Kérlek továbbítsátok ezt a levelet minél több állatbarát ismerősötöknek, hátha valaki ideiglenesen vagy örökbe be tudja Őt fogadni!
Ha a Facebookon vagy egyéb helyen hirdetni tudjátok, azt külön köszönjük!
Mivel ma nem voltak ott az örökösök, sajnos a magas kerítés miatt csak a kerítés beton aljzatára felállva, fentről lefelé sikerült fotókat készíteni a kutyusról (ld.: csatolva).

A kutyus Agárdon (Fejér megye) él, s nagyon várja a megmentőjét!
Talán az örökösökkel meg lehetne beszélni a kutyus szállítását (nekik van autójuk). Elsősorban Fejér, Pest vagy Veszprém megyékből várjuk
az örökbe fogadók vagy az ideiglenes befogadók jelentkezését, mert ide ezek a városok vannak a legközelebb (ha messzebb laknak sem gond, amennyiben a kutyus szállítását meg tudják oldani (vagy ha az örökösök esetleg vállalják).

Az örökösök nem tartanak internet kapcsolatot, telefonon ma még nem tudtuk őket elérni, ezért a kutyus miatt az
andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com e-mail címre lehet írni, illetve komoly érdeklődés esetén a
06 30/271 9990-es telefonszámot hívni, de kérem, ha lehet írjanak e-mailt (vagy sms-t ), mert a héten óráim lesznek az egyetemen (pénteken és szombaton egész nap), s az órák alatt ki kell kapcsolnom a telefont.

A kutyus nevében előre is nagyon szépen köszönjük a segítséget!

P1220013