Archívum: 2013. július 14.

ELTŰNT!

2013. július 14., vasárnap

Július 12-én éjjel, a XIV. kerületből, az Örs vezér tere környékéről eltűnt Málna nevű, két hónapos cicánk!

Ha bárki látta arrafelé, kérjük hívja a
+36 70 622 05 68 számot!
Köszönjük!

1002427_10200139804641312_1121706906_n

KISVÖRCI

2013. július 14., vasárnap

Vörös-fehér kiskandúr, kb. 2,5 hónapos (júl. közepe). Jelenleg a szemét kezelik, de amúgy semmi különösebb baja nincs. Parazitamentesítve lett.
Amint teljesen rendben lesz, akkor viheti a jó és felelős gazda, csakis örökbeadási szerződéssel, oltási-ivartalanítási kötelezettséggel.

Jelenleg Szentendrén van.
Érdeklődni: 06/20/625-9829

P1250488

TÖRÖKBÁLINT TÜKÖRHEGYEN ELTŰNT A CICÁNK!!!!

2013. július 14., vasárnap

BENTI CICA, SOHA NEM JÁRT KI AZ UTCÁRA.

PÖTYI 3 ÉVES IVARTALANÍTOTT NŐSTÉNY, FÉLŐS TERMÉSZETŰ, KÉRLEK NÉZZETEK KÖRÜL A GARÁZSBAN, PINCÉBEN, NEM BÚJT-E EL VALAHOVÁ.

NAGYON VÁRJUK HAZA, HA TUDTOK VALAMIT, KÉRLEK ÍRJATOK!!
ANDOKANDREA(kukac)yahoo(pont)com

DSCF3597

PÖTYI

Mátrix, egy a kiskapudiak közül…

2013. július 14., vasárnap

Mátrix kiskapudi lakos, a HEROSZ Ózdi Szervezetének pártfogoltja; megtekintése előzetes telefonos egyeztetést követően. Oltási könyvvel, örökbefogadási nyilatkozattal, chipezve, oltva, ivartalanítva, rendszeresen külső-belső parazitamentesítve, kölcsönös kutya-gazdi szimpátia esetén, egyetlen oltás áráért, szerető otthonba örökbe fogadható. Ha pedig segíteni szeretnéd Mátrix mindennapjait, valamint jelenlegi és leendő sorstársait, az az OTP 11734121-20043678 számú számlaszámán keresztül megteheti, és mi nagyon hálásan köszönjük, más jellegű adományt is örömmel várunk, a négylábú védencek ellátásával és épülő menhelyünk fejlesztésével kapcsolatban is, illetve a kóbor álmok mellett elkötelezett helyiek és környékbeliek (netes segítség esetén távolabbiak is) önkéntes munkáját is nagyra nyílt szívvel fogadjuk (akár a gaz irtásában, akár takarításban, akár keményebb fizikai munkákban, és a sor szinte végtelen… Köszönöm, ha elolvastad egyik Védencem, Mátrix sorait, a Falka soraival együtt, én csak azt tolmácsolom, amit ők mondanak, és amit a nap mint nap értük dobbanó szívem diktál…

Fazekas Ildikó, Ózd-Kiskapud, 2013.július 12.
dikuszka(kukac)gmail(pont)comd

Mátrix

SOS SEGÍTSÉG KÉNE VEMHES CICÁNAK!

2013. július 14., vasárnap

EZT A SEGÍTSÉGÉT KÉRÉST KÜLDTÉK:
Budapest, 1096 Dandár fürdő melletti kapualjban, a fürdő falánál szokott szinte egész nap… feküdni egy szerintem terhes fekete-fehér macska. Már nagy hasa van, bármikor szülhet. Fél az emberektől, de nem vad, csak készül elszaladni, ha túlságosan közel megyek, de nem agresszív. Neki és a kiscicáinak még lehetne esélye a normális életre. Nem igazán tudom, mi ilyenkor a teendő, kérem segítsenek rajtuk.

E-MAIL:
re.emese(kukac)gmail(pont)com

HA VALAKI TUDNA HELYET BIZTOSÍTANI A CICÁNAK, segítünk (Elszánt Állatvédők) a befogásban, odaszállításban és a bejelentő anyagi segítséget is ígért.

E-MAIL:
ellancs(kukac)gmail(pont)com

Képek a cicáról

IMAG2163

Nyáladzó macsek gazdit keres

2013. július 14., vasárnap

SOS!!! Gazdit keres egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő cica. A nyelvén van egy seb, ami nem gyógyul be, ezért egyfolytában nyáladzik. Minden gyógykezelés ellenére nincs javulás. Régebben kinti cica volt, és a nyálazás miatt jobb is lenne neki kint, de olyan helyen, ahol nincs másik cica, ha mégis fertőző. Nagyon barátságos, ivartalanított lány cica. Kb. 4 éves. Szentendrén él jelenleg.

Érd: 06-20-9766-883.

Nyáladzó

Puli gazdit keres!!!

2013. július 14., vasárnap

2 éves, fajtatiszta. oltott, chipezett puli kan gazdit keres. Gubanc jelenleg Surányban él.
Alább olvasható a gazda által írott jellemzés.

,,Hogyan jellemezném? A világ legokosabb az emberi faj előtt-után-közben, ahogy tetszik. És ezt nem csak én mondom, hanem a környezetemben mindenki egybehangzóan, továbbá: hihetetlenül szeretetet igénylő, a gazdi minden szavát lesi, nagyon szófogadó: a nyitott utcai kapun ki nem lép, gazdája jóváhagyása nélkül, csak „jóváhagyó” szóval teszi a lábát teraszra, arra pedig unszolásra sem hajlandó, hogy lakószobába lépjen. Bátran mondhatom, hogy nem egy „elkóborló”, elcsatangoló kutyus!!! Ami az ennivalót illeti, nagyon kevéssel beéri. A száraz kaja nem fűlik a fogához.

Oltási igazolvánnyal és chippel rendelkezik.

Az az én gondom, hogy házamban egyedül vagyok, szó szerint nincs kire hagynom, márpedig nékem „menetrend” szerint le kell mennem szülőföldemre, a Délvidékre. Tulajdonképpen a barátaim biztatására fogadtam be (valamennyien Pesten laknak), de rájuk sajnos nem számíthatok tartósan. Van egy másik nyomós ok: ősszel minden valószínűség szerint költözöm a szigetről, ezért mindenképpen lépnem kell valamit addig! Bárkinek nincs szívem elajándékozni, mert annál többet érdemel, viszont, ha nem találok megoldást, akkor kényszer-megoldáshoz kell folyamodnom.

Részemről annak sem látom akadályát, hogy havonta bizonyos mennyiségű tápot biztosítsak annak a személynek, aki befogadná (volt ugyanis egy eset, egy idősebb, nyugdíjas hölgy szerette volna, csak kevéske nyugdíjára hivatkozva nem merte vállalni, elmulasztottam ezt a lehetőséget neki megemlíteni).”

T: +36-30-260-45-02

jkjkj