Archívum: 2013. június 02.

gazdikereső cicák

2013. június 02., vasárnap

Elvihető 3 áprilisi születésű kiscica Debrecenben június közepétől.

E-mail: ppiro71(kukac)gmail(pont)com
Mobil: +36 70 978 94 10

gazdikeresés

eltűnt Berci

2013. június 02., vasárnap

A mai nap délelőtt eltűnt Berci nevű kb. 2 éves ivartalanított európai rövidszőrű kandúr macskánk a VI. Kerületi Király utcában Budapesten. Kicsi a szeme, talán enyhén gyulladt is, éppen kúráljuk őt. Kis testű, idegenekkel bizalmatlan, de nem agresszív macska. Bízunk benne, hogy megtalálta valaki, ha így van, kérjük, hogy juttassa őt vissza hozzánk, mert nagyon szeretjük és nagyon hiányzik nekünk.

Telefon: 06-20-379-3655

Szerető gazdit keresnek

2013. június 02., vasárnap

Szerető gazdit keresnek a képen látható utcáról mentett kb. 6 hetes tüneményes kandúr tesókák!

Kb. 4 hetesen, egy harmadik tesókájukkal együtt találtam őket a gazban, ám ő a súlyos macskanáthája következtében sajnos menthetetlen volt, hiába küzdöttünk érte… Ezek a babák viszont nagyon szépen meggyógyultalak, felcseperedtek, nagyon jó húsban vannak, örökmozgók, játékosak, és valami hihetetlenül dorombolósak, bújósak, ember-centrikusak.

Sajnos úgy néz ki, hogy az egyik baba a súlyos macskanáthája következtében fél szemű maradt, ám így is teljes életet tud élni, tehát azt gondolom, hogy annak, aki az örökbefogadásán gondolkodik, ez a kis hendikepp nem lehet akadály… (Még hátra van egy vizsgálat, lehet, hogy a sérült szemével is fog látni valamennyit.)

Kívül-belül parazitamentesítve vannak, annak idején az első kombinált oltásukat is megkapják nálam és ivartalanítva lesznek (amint elérik az 1kg-os súlyt). Tehát még picit várni kell rájuk, de addig is várják gazdi-jelöltjeik jelentkezését.

Benti tartásra fogadhatók örökbe együtt (nagyon ragaszkodnak egymáshoz), esetleg külön-külön, de ebben az esetben másik cica, kutya mellé (nagyon szeretik a kutyákat) szeretnének költözni.

Várják azon örökbefogadóik jelentkezését, akik életük végéig felelősséggel gondoskodnának róluk!

Több kép róluk itt!

Érdeklődni: mentholxx(kukac)gmail(pont)com (Bp.)
/Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!/
– macskamentő –

DSC05640p