Archívum: 2013. január 05.

Szilveszteri petárdás kutyák

2013. január 05., szombat

szilveszter_elveszett_talalt_Page_1

szilveszter_elveszett_talalt_Page_2

INGYENES MIKROCHIP AKCIÓ CSOBÁNKÁN és TINNYÉN!

2013. január 05., szombat

A Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete ingyenes chip akciót szervez az arra rászoruló ebtartók részére.
A hatályos jogszabályok értelmében 2013. január 1.-től minden kutyát, (mindegy hol született, hogy került jelenlegi gazdájához, mindegy, hogy milyen korú) kötelező regisztrált chippel ellátni!
Ez a jogszabály jelentősen megkönnyíti az állatvédelmi munkát, mert az utcáról befogott kóbor állat a chip leolvasása után rövid időn belül hazakerülhet.
Tekintettel a jelenlegi gazdasági helyzetre, Egyesületünk úgy döntött, hogy az arra rászoruló, a kutyáikat a jogszabályoknak megfelelően, felelősen tartók részére kifizeti a chip + a beadás + a regisztráció díját, így TELJESEN INGYENES a regisztrált chip beültetése ennek az akciónak a keretei között. A chip beültetés a kutya tartásának helyszínén történik, az állatorvos megy házhoz az Egyesület egy aktivistájával előre egyeztetett időpontban.
A chip beadás nem jár fájdalommal, egy kutyának csak egyszer kell beadni egész életében. A Mikrochip egy 15 jegyből álló számsort tartalmaz, mely a kutya egyedi azonosítója. Ezt a számsort a későbbiekben bármikor le lehet olvasni egy „chipleolvasóval”.

A jelenlegi akcióban Tinnyén is és Csobánkán is 50-50 ebnek tudunk ingyenes chipet biztosítani.

Jelentkezés:

TINNYÉN: A Tinnyei önkormányzat hivatalában személyesen (2086 Tinnye, Bajcsy-Zs. u. 9.) vagy telefonon, munkanapokon a 06-26-335-076 -os önkormányzati számon.

CSOBÁNKÁN: A Pilis-Budai Kutyamentők Egyesületénél a piliskutya(kukac)gmail(pont)com címen vagy a 06-30-944-2919-es telefonszámon.

Van még remény? Hiányzik!

2013. január 05., szombat

Még mindig nagyon várjuk haza azt a cicát, aki Várpalotán (Loncsosban) tűnt el október 9.-én. Különleges színű (drappos, tigriscsíkos fejecske), kandúr. A neve Pocika. Az emberektől fél. Eltűnése napján a jobb szeme váladékozott. Sajnos se nyakörve nem volt se chipje. Ha valaki befogadta és megakarja tartani megegyezhetünk, de ez a bizonytalanság nem jó. Senki nem látta,nem hallott róla. NAGYON VÁRJUK HAZA! (vagy legalább valami hírt róla). Bárki Bármit tud hívjon vagy írjon.

E-mail: poccancs(kukac)gmail(pont)com
Tel: 06204840303

S

Videó Pocikáról zip fájlban