Archívum: 2012. november 11.

Elveszett macska

2012. november 11., vasárnap

Elveszett egy fehér-szürke foltos pofájú ivartalanított 2 éves kandúr macska Budapest, XV. kerület Vág utcában. A cica barátságos, lehetséges, hogy melléképületbe vagy pincébe zárták. Kérem ha bármit tudnak Róla, akkor értesítsenek. Segítségüket köszönjük.

Tel: 06-20-261-93-66
Email: studio(kukac)blueartteam(pont)com

Szerető gazdit keres

2012. november 11., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, nagyon különleges színű és különlegesen édes természetű ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített fiatal kislány cica!

Története nagyon szomorú: a környékbeliek elmondása szerint „gazdái” költözés miatt egyszerűen utcára dobták, ahol 1 éven át várta jobb sorsát. Voltak, akik etették, de akadtak olyanok is, akik üldözték, bántották… Mindennek ellenére nem látszik rajta lelki törés: hihetetlenül ember-centrikus, bújós, dorombolós, nyugodt, csöndes, kiegyensúlyozott. Igazi Álom-macska, aki már attól dorombolni és dagasztani kezd, ha csak ránézünk.
Várja szerető, végleges gazdikáját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tündéri kislány cica! Egészen biztos, hogy élete végéig hálás és hűséges cicája lesz leendő gazdijának!

Lehetőleg e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.

Érd.: mentholxx(kukac)gmail(pont)com,
0630517795 (Bp.)
– macskamentő –

Nagyon sürgősen gazdit kereső kiscicák

2012. november 11., vasárnap

Az anya macska idehozta 3 kb. 3-4 hetes csemetéjét a teraszunkra, illetve 2 szép felépítésű 5 hónapos ezüst illetve fekete-fehér korábbi cicáit. A gazdáik a szomszédból elköltöztek, ők meg maradtak. Sürgősen gazdit keresnek!!!

Kaposvár, 30/58-81-169

Orvosi költég (oltás, féregtelenítés, ivartalanítás) megbeszélhető.


Talált cica!

2012. november 11., vasárnap

2012. október elején találtuk Budapest II. kerületében ezt a fehér, fiatal, kisebb termetű nőstény macskát. Láthatóan eltévedt és nem ismerte a környéket. Nagyon barátságos, értelmes, lakáshoz szokott. Biztosan keresi a gazdája!

tel: 06-20 396-0215 vagy
e-mail: kelemen.zsolt(kukac)mku(pont)hu

cica gazdát keres SOS

2012. november 11., vasárnap

Nagyon talpraesett, önálló cica, kintre-bentre szoktatott, teljesen szobatiszta, kutyához szokott. Kandúr, de még fiatal korában ivartalanítva lett, elcsatangolás kizárt. Pompom a neve.
November végével bezárólag szeretne találni egy új gazdit!!!

barbara.bengyel(kukac)gmail(pont)com