Archívum: 2012. október

Gazdikereső cica

2012. október 30., kedd

Allergia miatt új, szerető családot keresünk a képeken látható szürke cicának. A cica 1 éves, kis termetű kislány, oltott de nem ivartalanított, lakásban tartott, barátságos és bújós természetű.

Érdeklődni lehet:
06-30-721-3114


Nyafi cica

2012. október 29., hétfő

Nyafi cica egy gyönyörű és kedves, kb. 1 éves cicalány. Biztosan volt gazdija, aki kidobta őt, mert rohant utánunk sírva az utcán. Ivartalanítva lett, melegben van, szobatiszta, nagyon beszélgetős cica. Egyke cica szeretne lenni olyan helyen, ahol sokat lehet a gazdi közelében. Lakáscicának szeretném adni, szerződéssel vihető el, orvosi költségek részleges térítésével.

Szerető gazdit keres tündéri Lilike!

2012. október 29., hétfő

Szerető gazdit keres Lilike, a képen látható utcáról mentett kb. 12 hetes, tüneményes kisleány!

Lilit az utcára kidobták, ahol napokig ázott-fázott-kallódott-nélkülözött…
Az első pillanattól kezdve egy tündér, azonnal dorombolni kezdett, ahogy hozzáértem, és lábacskáival azóta is megállás nélkül dagaszt, evez, ölelget… Hihetetlenül intelligens, hálás és ember-centrikus! Már attól a mennyekben érzi magát, hogy melegben lehet és puhán feküdhet…
Más cica mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta,
Parazitamentesítve, chipezve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe.
Ha valaki egy egész életen át hálás és hűséges, nagyon rendes, tüneményes cicát szeretne, őt fogadja örökbe.

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

Elveszett cica: Garfield, perzsa, 12 éves nőstény

2012. október 29., hétfő

Elveszett:
2012 október 26, péntek.
Újpesten tűnt el Garfield névre hallgató nőstény perzsa macskánk. Valószínűleg kiugorhatott/kieshetett az erkélyről, de az utcán nem találtuk. Idős, nyugodt macska, betegsége nincs, így bízunk benne hogy talán nem esett baja. Ha valaki megtalálta, vagy befogadta, esetleg látta, kérem jelentkezzen. Nagyon Köszönöm!


Talált cica

2012. október 28., vasárnap

2012. október 10-én találtam a képen látható nőstény cicát, Dunakeszi Tóvárosban, a kertünkben.
Piros, műanyag bolhanyakörvet visel, a jobb első mancsára sántít, a sérülése régebbi lehet. Kb. 5-8 éves, valószínűleg ivartalanított.

Ha valaki ráismer, kérem, keressen ezen a számon:
30/559-1158


Kinga elveszett!

2012. október 28., vasárnap

Október 23.-án délután XVII.ker.500.u-ból eltűnt Kinga névre hallgató 3 éves kékes-hamuszürkés színű cicánk.(Bejártuk a környéket,elütve nincs.,az összes szomszédnál is kerestük,véletlenül nem zárták-e be,de sajnos nem,Illatoson ma voltunk,de ott sincs. 🙁
Nagyon hiányzik!!Kérem,aki bármilyen információval tud,segítsen nekünk!

Elérhetőség: harmatcsepp60(kukac)freemail(pont)hu
vagy 0630/7259522


Kiscicák ajándékba!

2012. október 28., vasárnap

Szerető, felelősségteljes gazdáját keresi két tündéri kiscica. Egy fiú, egy lány. A cicusok hat hetesek és testvérek. Szobatiszták, emberszeretőek. Gyerekek mellett nevelkednek. Aki befogadja őket, igazi vidám társra talál bennük!


Álom-macska keresi Álom-gazdiját!!!

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdit keres Blacky (Blackci), ez a képen látható mentett, sokat szenvedett, ivartalanított, oltott, chipes, kívül-belül parazitamentesített, gyönyörű és tüneményes idősebb kislány cica!

Blacky-t borzalmas körülmények közül mentettem: idős gazdája meghalt, így földönfutóvá vált, ám addigi életében is csak nélkülözött és szenvedett. Soha állatorvos nem látta, és a tésztán kívül más ételt nem ismert… Csapzott volt, sovány, a fekete szőre barna a vitaminhiánytól, hasmenéses és macskanáthás – arról nem beszélve, hogy lelkileg mennyire össze volt törve. Blacky ma már egy kívül-belül csodálatos macska. Gyönyörű, aktív, játékos, minden cicával és kutyával extrém barátságos, és valami elképesztően ember-centrikus. Kicsi gyerek mellé is ideális cica lenne, éppúgy, ahogyan idősebb ember mellett is remekül helyt állna. Nagycsaládosoknak, és magányosoknak egyaránt nagyszerű, hűséges és odaadó társa lenne. Blacky mindig dorombol, dagaszt, minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért. Ő mindig, mindenhez alkalmazkodik, neki minden jó úgy, ahogy van, nagyon rendes, jó macska, soha nem okoz csalódást. Bent van tartva, szobatiszta. Benti cica szeretne lenni a későbbiekben is, egy olyan gazdinál, akinek végre ő lesz a szeme fénye, és aki végre méltó életet biztosít ennek a sokat szenvedett, jobb sorsra érdemes, rengeteg szeretetet adni tudó, és szeretetre vágyó, örökké hálás és hűséges Álom-macskának!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

2 fekete vizsla jellegű kutyus gazdit keres (4 hónaposak)

2012. október 28., vasárnap

Két négy hónapos, fekete, félvizsla kölyök nagyon-nagyon várja a
gazdiját, a papát nem ismerjük, a tappancsok méretéből kezdetben azt
gondoltuk nagy testű kutyák lesznek, de a lábuk szára nem akar nőni :)),
úgyhogy lehet hogy mégis tacskó a papa, bár az állatorvos szerint ez kész
csoda lenne …de hát van mindent legyőző szerelem :))).*

**
*A kiskutyák nagyon édesek, okosak és élénkek, már néha szót is fogadnak és
nagyon hálásak a simogatásért, foglalkozásért, kerti kutyusok, nálunk nem
jöhetnek be a lakásba, bár mindig próbálkoznak :).*
*Ha tudtok valaki, aki szeretné őket szeretni, kérlek szóljatok! Egy fiú és
egy lány maradt még az ötből, külön-külön és együtt is elvihetőek.*

Érdeklődni:
06-20/97 73 791, helyileg itt laknak Szentendrén!


Talált cica Bp. XV.ker Zsókavár uta

2012. október 28., vasárnap

Találtunk egy édes cicát Újpalotán a Zsókavár utcában.
Talán lesz gazdija. Fiú cicus.

E-mail címem: both.mihaly(kukac)hdsnet(pont)hu
Telefon: 06-1-708-0551
Mobil +36-30/658-5133


Eltűnt Sumi cicám!

2012. október 28., vasárnap

Október elején Csillaghegyen a Rókahegyi út környékéről eltűnt vagy elvitte valaki Sumi nevű 2 és fél éves kandúromat. Színe: a háta szürke cirmos, a hasa és a lábai fehérek, orra rózsaszín, alatta fekete ponttal. Nagyon barátságos, nyugodt cica annak ellenére, hogy nincs ivartalanítva. Nem harap, nem karmol. A bezártságot rosszul viseli, mivel mindig a kertben élt. Ha becsukódik mögötte az ajtó, ijedten keresi a kijutási lehetőséget. Nyávogása mindössze egy rövid, rekedtes hang. Ha feltűnik lakóhelye környékén, kérem jelezzen.

Elérhetőségem: ossian71(kukac)freemail(pont)hu


DENY

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 4 hónapos utcára kidobott, majd állatszerető, jólelkű nénik által felkarolt nagyon helyes kiskandúr! Nagyon rossz sorsú, nagyon kedves, nagyon hálás, és nem mellesleg gyönyörűséges. Várja jobb sorsát, szerető gazdiját!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

PANNI/PANCI

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 6-7 hónap körüli tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!
Ezt a kis tündért kórházudvarból mentettem – mamáját kidobták, ő pedig 4 testvérkéjével már ott született meg. Egy dolgozó felkarolta, etette, foglalkozott velük – ami látszik is rajta, hiszen gyönyörű, egészséges és nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós…
Másik cica mellé is befogadható. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes. Ivartalanított, oltott, parazitamentesített.
Várja szerető gazdiját ez a kis tünemény Álom-cica!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


NÓRI

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, gyönyörűséges és tüneményes 1 év körüli ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem, ahova a megunt macskákat „gazdáik” előszeretettel kidobják… Aztán az a cica, akinek szerencséje van, megmenekülhet a halál torkából.
Nagyon embercentrikus, bújós, dorombolós, hálás, igazi álom-macska! Bent van tartva, problémamentes. Jól jár vele az, aki örökbe fogadja.
Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve várja gazdiját ez a gyönyörű tüneményes kislány!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


MAMACICA

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 1 év körüli, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, chipes ezüst cirmos kislány cica!

Mamacicát egy üres telekről mentettem, ahova még kölyökként kidobták. Azóta egy bokor aljában húzta meg magát, és az etetőnénik jóindulatából kifolyóan nem halt éhen.
Az eddigi rossz sorsa ellenére is egy tündér, nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós, hálás. Nyugodt, nem rombol, idősebb embernek is remek társa lenne. Lakásban van tartva. Nagyon rendes, jó cica, igazi álom-macska!
„Mamacica”: a neve onnan ered, hogy 2 másik, 4 hetes mentett árva picit sajátjaiként kezdett el nálam nevelgetni, amit különösen nagyra értékelek benne…
Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tüneményes kislány!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő