Archívum: 2012. szeptember 05.

Talált cica – segítségkérés SOS!!!

2012. szeptember 05., szerda

Találtunk egy cicát a 8. ker. Rákóczi téri vásárcsarnok körút felőli oldalánál.
Sajnos nincs lehetőségünk befogadni, viszont a nagyobb baj, hogy valószínűleg a cica sérült, mert egy napja ott gubbaszt.
Autó hiányában állatorvoshoz sem tudjuk vinni.
Kérem, ha esetleg valaki gondoskodni tud róla, a jelzett helyen megtalálhatja.

Elveszett cicánkat keressük, XXI. ker.

2012. szeptember 05., szerda

2012. 09. 05-én elveszett a képen látható 1 éves, Stevie névű lány! cicánk. A cica fehér színű, a farka szürke, a fején szintén szürke folttal. Különös ismertetőjele még, hogy fél szemére vak, de a másikkal is csak foltokat lát. Jelenleg is kezelés alatt van a szeme miatt. Eltűnésekor piros nyakörv volt a nyakában.

Köszönettel.

Mentett Álom-kandúr várja gazdiját!

2012. szeptember 05., szerda

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára – űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska.
Őt lehet hozni-vinni, ide tenni, oda tenni, gyömöszölni, babusgatni, szurkálni (a lábacskája sérült volt), ő mindenben partner, mindenhez alkalmazkodik, és mindig imád… Minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért – ugyanis pontosan tudatában van annak.
Imád kézben lenni, dorombolva elolvad a karjaimban, közben az arcát hozzá dörgöli az arcomhoz, és mikor letenném, mancsával óvatosan megfogja a kezemet, hogy „még ne…”. Ő mindenkit szeret, kutyával, cicával egyaránt jól kijön, de kicsi gyerek mellé is nyugodt szívvel örökbe merném adni. Túlzások nélkül egy ÁLOM-macska, aki már nagyon, nagyon megérdemelne egy saját gazdit, egy méltó életet…
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!

Tündéri mentett pici lány várja szerető gazdiját!

2012. szeptember 05., szerda

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal különleges színű ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára – űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ennek a pici kislánynak – termetét tekintve akkorka, mint egy fél éves macska, és már nagyobb sem lesz – a többi kóbor cicával szemben meg kellett küzdenie mindenért, főleg minden falatért. Ezért lehet neki megbocsájtani azt, hogy a többieket nem szereti, csapkodja etetésnél, fúj rájuk. Olyan apró, és olyan kis törékeny, hogy hiába próbál határozott lenni és az edényhez férkőzni, külön kell etetni, mert a többiek még így is elnyomják. Emberrel viszont tündérbűbáj! Hangosan dorombol, bújik, hízeleg, soha nem csap oda, soha nem hamis. Minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért.
Egyedüli cicának adnám örökbe, gyerekmentes családba, olyan helyre, ahol ő a gazdi szeme fénye, és ahol soha, semmiben nem kell nélkülöznie.
Bent van tartva, szobatiszta, ivartalanítva, chipezve, oltva, kívül-belül parazitamentesítve fogadható örökbe.
Szerető gazdát keres ez a jobb sorsra érdemes tündér kicsi lány!


Marcus gazdit keres

2012. szeptember 05., szerda

Marcus egy 6 éves fajtatiszta kan, középsnaucer, színe só-bors. Nagy mozgásigényű, szeretetre vágyó nagyon szép barátságos állat. Macskákat megkergeti!

Érdeklődni
26/303641 vagy
06204612301
telefonon lehet


Elveszett a cicánk, kérünk segíts!

2012. szeptember 05., szerda

2012.09.02-án Budapest I. ker. a Derék utcából elveszett szeretett kis cicánk. Fekete, ivartalanított nőstény, 2 éves, középtermetű, kb. 3kg, nyakán világoskék nyakörv volt az eltűnés napján. Blanka névre hallgat. Ha bármilyen információja van a hollétéről kérjük hívja az alábbi számot!
Mindennemű segítséget köszönünk szépen!

Segélykoncert a NOÉs állatokért 2012. szeptember 16. vasárnap

2012. szeptember 05., szerda