Archívum: 2012. augusztus 08.

ketrec SOS!!!

2012. augusztus 08., szerda

Kedves Mindenki!

Valaki tudna nélkülözni átmenetileg egy nyúlketrecet vagy nagyobb méretű ketrecet? Elkezdtem a délpesti-macskák felszámolását (egyelőre egyedül…), és már most több macska van, mint amennyinek hely van!
Egy felnőtt nőstényt és 2 kölyköt hoztam el, nekik kéne egy nagyobb ketrec S.O.S.!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. augusztus 08., szerda

Beszéltem a délpesti etetőnénivel!

TELIS-TELE VAN A KÓRHÁZ ISMÉT-ISMÉT-ISMÉT, MERT FOLYAMATOSAN BASZOGATJÁK BE A MACSKÁKAT, ISZONYATOS SOK KICSI VOLT, ELHULLOTTAK, DE MOST IS VANNAK!
A MACSKÁKAT ÜLDÖZIK, ÉS HIÁBA ADJA A PROVERO FOG.GÁTLÓT, BEVEMHESÜLTEK! RENGETEG SZOPTATÓS ANYA VAN, SOK VAD!
A SZELÍDEK MIATT HÍVTAM, TEKINTETTEL ARRA, HOGY KOCSIM NINCS, CSAPDÁZNI NEM TUDOK, CSAK A SZELÍDEKET IVARTALANÍTÁSRA SZÁLLÍTGATNI!

2 SZELÍD NŐSTÉNY VAN: 1 SZÜRKE-FEHÉR HOSSZÚ SZŐRŰ. ÉS TOVÁBBI 4 SZELÍD VAN, AKIKET NEM LEHET ÖSSZESZEDNI, MERT SZOPTATNAK. ILL. AZT MONDTA A NÉNI, HOGY VAN MÉG EGY, AKI NEM SZOPTAT. EZT A KETTŐT IVARTALANÍTTATOM. HOLNAP ELMEGYEK A HOSSZÚ SZŐRŰÉRT. ÁLLÍTÓLAG GYÖNYÖRŰ SZÜRKE-FEHÉR. NÁLAM NEM MARADHAT (csak boxban fér el a műtét utáni 1-2 napon), ÍGY VISSZA KELL TENNI MŰTÉT UTÁN, KÖZBEN MEG HIRDETNI – MOST EZ A LEGTÖBB, AMIT TEHETEK! NAGYON KEDVES MACSKA ÁLLÍTÓLAG!

KÖLYKÖKBŐL RENGETEG VAN, MEGSZÁMLÁLHATATLAN, MERT MÉG SOK EL VAN DUGDOSVA!

SZELÍD KICSIK: 2 BIZTOSAN SZELÍD (KÉK (MAX. 6 HETES, SZEME BETEG) ÉS FEKETE), 2-NEK MEG BIZONYTALAN A KÉZZEL VALÓ MEGFOGÁSA. 2 SZELÍD NEME ISMERETLEN.

A KÉKET HOLNAP ELHOZOM, TEKINTETTEL ARRA, HOGY A SZÍNE MIATT Ő HAMAR GAZDÁS LEHET, DE A FEKÁT NEM TUDOM VÁLLALNI, TARTÓSAN BOXBAN TARTANI MACSKÁT NEM LEHET!!!

TEHÁT MOST 2 SZELÍDNEK KÉNE HELY: HOSSZÚ SZŐRŰ ÉS KISFEKETE, AKI NAGYON KEDVES, 6-8 HETES!

AZTÁN: ERZSÉBET TEMETŐ: 7 MACSKA LELEDZIK ITT! 1-ET LEHET KÉZZEL MEGFOGNI, TÖBBI VAD, CSAPDA KELL! DE ASSZEM AZ IS SZOPTAT, AMELYIKET MEG LEHET FOGNI! TÖBBIHEZ CSAPDA KELL! EZEN A SZELÍDEN KÍVÜL 2 NŐSTÉNY VAN, AKIK SZINTÉN SZOPTATNAK, A TÖBBI KANDÚR. A NŐSTÉNYEK ÉVEK ÓTA KAPJÁK A FOG.GÁTLÓT, DE MOST MÉGIS BEVEMHESÜLTEK!

VALAKI, VALAKI VALAMIT????????????????????

AKÁR IDEIGLENES BEFOGADÁS, AKÁR SZÁLLÍTÁS, A VADAK BEFOGÁSA???
A VADAKHOZ CSAPDA KELL, AHHOZ MEG KOCSI KELL! JÓ LENNE MEGSZERVEZNI, HOGY ÖSSZESZEDÜNK EGYSZERRE x SZÁMÚ MACSKÁT, MAJD EGYENESEN IVARTALANÍTÁSRA VISSZÜK ŐKET, 1-2 NAP MÚLVA PEDIG MEHETNÉNEK VISSZA (JOBB LEHETŐSÉG HÍJÁN) FÜLJELÖLVE (TNR).

KÉREM, JELENTKEZZEN BÁRKI, AKI TUD SEGÍTENI!

Bűbájos, gyönyörű mentett fiatal kandúrka keresi szerető gazdiját!

2012. augusztus 08., szerda

A képen látható max. 1 éves tüneményt 2012.08.06-án a lakótelepemről mentettem. Sajnos minden jel arra utal, hogy gazdás cica volt, akit elhagytak, de inkább: kidobtak. Egy tapodtat nem mozdult egy bizonyos helyről, arról a helyről, ahol valószínűleg „ott felejtették”. Jól ápolt, és nagyon jól nevelt, kedves, szociális cica – biztos, hogy nem az utca neveltje. Az égvilágon semmi rossz tulajdonsága nincs, igazi álom-macska. Nagyon kedves, dörmögő, mély kandúr hangon dorombol, bújik. Amint közel hajolok hozzá, fölkel és az orrát az orromhoz dörgöli. Az emberekbe vetett bizalma töretlen, pedig sok hányattatás érhette. Nagyon nyugodt, csöndes, problémamentes, és végtelenül hálás a törődésért. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, chipezve adom át szerető leendő örökbefogadó gazdijának, aki boldog életet biztosít ennek a jobb sorsra érdemes gyönyörű és végtelenül kedves kandúrkának.


cicák

2012. augusztus 08., szerda

Június 5. születtek kiscicák, akik SZERETŐ gazdit keresnek. Csak és kizárólag házi kedvencnek örökbefogadási szerződéssel.Bármikor kiválaszthatóak és előre egyeztetett időpontban meg is tekinthetőek, 8 hetes koruktól ingyen elvihetőek , (XXI ker.)
Nagyon eleven és mozgékony, egészséges kiscicák.