Archívum: 2012. augusztus 03.

Gazdikereső cica

2012. augusztus 03., péntek

Jakab egy tüneményes és nagyon csöpp cica, aki minden kedves ismerősöm szerint félig denevér.
(Vagy legalább is volt a családban.)
Szegénykém élete nem indult könnyen, lelketlen pénzsóvár emberek elszedték kóbor mamájától, és az Örs vezér téri aluljáróban árulták…
A korai elválasztás és a kóborokra jellemző gondozatlanság miatt alig 5 hetes korára kórházba került.
Testvérével együtt antibiotikumos kezelésen, parazitamentesítésen és gondos fül és szem ápoláson estek át.
Mostanra már igen jól van, meglehetősen eleven, nagyon igényli a törődést, az ember közelségét.
Fajtársaival játékos, de mégis a pót papija jelenti neki a legtöbbet!
Felnőttként bizonyosan egygazdis, ragaszkodó cica lesz. Bundája színére jellemző módon, érezhető már most, nagyon okos állatka lesz!
Már most lehet hívni!
Bájos kis bújós baba még, jó étvággyal, egészséges mozgásigénnyel.
A kórházban elvégezték rajta a FIP, FIV és FeLV teszteket, mindre negatív!
Mindössze egy szerető gazdira van már csak szüksége! Örökbefogadási szerződéssel adom gazdihoz.
Az alábbi oldalon található róla számos kép!  http://www.facebook.com/meetrusmade
Kíváncsi és kedves, rettentően játékos.
Nem adom gyerekek játékának, nem adom sokadik cicának!
Amennyiben valaki támogatni szeretné, szintén a fenti oldalon keresztül megteheti.
(Junior cica eledelért macskás fülbevalót adok!)
Szeretettel várjuk a Gazdijelölteket!

3timesp(kukac)gmail(pont)com


Csodaszép, cirmos gyönyörűség otthont keres!

2012. augusztus 03., péntek

6 hónapos lány cica, barátságos az emberrel, érdeklődő a környezetével. Ideiglenes befogadónál van Százhalombattán.
Nagyon vágyik egy stabil igazi otthon után, egy felelős befogadónál. Százhalombatta és környékére elszállítjuk.

T:
06706000132,
06706054525,
06304600324.


talált kiscicák

2012. augusztus 03., péntek

Július 29-én a viharban találtuk ezt a két drága kis manót. Helyileg Budapest, 18. kerület, Honvéd utca. Az már kiderült, hogy nagyon kis gyorsak és azonnal el tudnak tűnni az ember szeme elől, szóval elképzelhető, hogy messziről csatangoltak el. Barátságosak, emberhez szokottak és szobatiszták, így szinte biztosak vagyunk, hogy valahol valaki keresi őket. Ha a gazdájuk rövid időn belül nem jelentkezik értük, akkor új helyet kell nekik találnunk, mert nálunk sajnos nem maradhatnak. Nagyon szeretik egymást, ezért lehetőleg együtt szeretnénk odaadni őket.

valyi.bettina(kukac)mailbox(pont)hu


két kicsi cirmos cica

2012. augusztus 03., péntek

Két aranyos, szép (és vékonyka) cirmos lánycicának keresek gazdát!  Pár hónapja egy fiatal otthontalan anyamacska a szomszédban egy  farakás alatt hozta világra kicsinyeit. A gazdátlanság okozta nélkülözés kettőnek engedte meg, hogy életben maradhasson. Állatvédő ismerősöm, Enikő (Macskavilág Alapítvány) kitartó igyekezete eredménnyel járt július 26-án! Órákon át tartó türelmének sikere, hogy anyjukkal együtt csapdázva egyenként befogtuk őket. A mama már ma délelőtt ivartalanítva lett, hogy ne szaporíthassa a nemkívánatos nyomorúságos állati létet.

A kicsik előtt még ott a lehetőség egy olyan sorsra ahol nem egy árok  fedett csatornaszakaszában kell meghúzni magukat és ahol minden nap kerül étel a cicák tányérjába. Az ilyen élet örömeit ízlelgetik most – DE csak egy héten – át ideiglenes befogadójuknál, kedves ismerősömnél, Mónikánál. Az ideiglenes befogadó lehetőségei azért végesek, mert elfoglaltsága nem teszi lehetővé a cicák tartósabb idejű gondozását. Én több állatot nem hozhatok haza, mert útilaput kötne a család a talpamra.

Ahogy mondtam a cicák nagyon aranyosak és szépek. Vadon éltek  tegnapig, embertől ódzkodva. Ma már kézben foghattam és simogathattam őket, amikor az állatorvoshoz mentünk velük. Sajnos csak egy hét az az idő, amíg Mónika az otthonában „magánklinikáján” segíteni tudja a felépülésüket és hozzájárul, hogy teljes szépségükben mutatkozhassanak leendő gazdájuk előtt, akit sürgősen keresünk! Nagyon örülnék, ha jó gazdához kerülnének. Olyanhoz aki amellett, hogy életük végéig szeretettel viseli gondjukat azt is fontosnak tartja, hogy ivartalanításuk által megakadályozza a felesleges szaporulat újratermelését! Közöttetek vagy ismerőseitek között nincs valaki, aki valamelyiket, vagy mindkettőt örökbe szeretné fogadni? Segítsetek gazdát találni nekik!

A fénykép az első orvosi kezelésük után készült. Szerencsére időben orvoshoz kerültek, még mielőtt a szemük maradandóan károsodott volna! Hamarosan teljesen rendbe jönnek és ahogy javul az egészségi állapotuk egyre szebbek! Az anyacicáról nincs képem, de ő is egy fiatal és szép kis jószág. Ha valaki nem akar kölyökkel „bajlódni” befogadhatja a mamájukat 🙂

Köszönöm!

danyi.eva(kukac)leonidas.dyndns(pont)org

2 kiscica gazdit keres

2012. augusztus 03., péntek

2 kiscica gazdit keres. Mindkettő kandúrka. Kb. 2,5 hónaposak, testvérek, de a fehérebb nagyobb testű. Kitették őket Surányban egy kapu elé, ott találtak rájuk. Hozzám kerültek. Kicsit náthásak voltak, de már szinte meggyógyultak. A fehérebb egyik szemén a szaruhártya kicsit sérült, de már sokat javult, és még kezelés alatt van. Ha nem tűnne el teljesen, akkor sem akadályozná őt semmiben. Nagyon ragaszkodnak egymáshoz, ezért együtt szeretném őket oda adni. Kertes házba, kinti-benti tartással. Mindent esznek már, szobatiszták, nagyon játékosak. A kisebb a fürgébb és a hangosabb. A nagyobb a csendesebb, szolidabb.

Érd: 06-20-9766-883