Archívum: 2011. december 20.

Szegeden talált fekete-fehér cica

2011. december 20., kedd

A Szegeden a Franciahögy környékén találtam ezt a cicát, valószínűleg lakásban élt eddig.
Egészséges, fekete-fehér, kb egy éves nőstény, az emberekkel barátságos. A simogatást szereti, kézben lenni nem szeret, de szükség esetén elviseli.

Tóbiás

2011. december 20., kedd

Ismét gazdit keres Tóbiás, egy Teréz körúti pincéből mentett, gyönyörű mintájú cirmos kandúrka. 4 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, duplán oltott (kombi+leukózis), kicsit félős, de nagyon aranyos, dorombolós kiskandúr. Testvérével, Trixivel együtt is örökbe fogadható.

Trixi

2011. december 20., kedd

Ismét gazdit keres Trixi, egy Teréz körúti pincéből mentett, gyönyörű mintájú cirmos lányka. 4 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, duplán oltott (kombi+leukózis), kicsit félős, de nagyon aranyos, dorombolós ciclány. Testvérével, Tóbiással együtt is örökbe fogadható.

Missy

2011. december 20., kedd

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Missy, Frici cica anyja, aki 2010. tavaszán látta meg a napvilágot. Ivartalan, FIV/FeLV negatív, ma kapta meg az első kombi oltását. Még kicsit félénk, hiányzik neki a régi gazdája, a megszokott helye, de barátságos, kedves, nyugodt cica.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com

Frici

2011. december 20., kedd

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Frici, a 2011. május 3-án született kandúrka. Ivartalan, FIV/FeLV negatív, ma megkapta első kombi oltását. Kedves, dorombolós, bújós cica. Korábbi gazdája külföldre utazik, így került hozzánk.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com

elveszett cica

2011. december 20., kedd

2011.12.16-ra virradó éjjel Szegedről, az Árkád környékéről, házunk udvarából elkóborolt 1,5 éves cirmos (nem ivartalanított) kandúrom. A házi cica egyik jellegzetessége, hogy egy erősen sötét- feketés csík fut végig a feje tetejétől a farka végéig a hátán, a szája környéke pedig vajszínű, ill. ami azonosíthatóvá teszi az az, hogy az egyik füle felső részét korában kikarmolták és ott a bőr nem forrt össze teljesen, így egy kb. gyufaméregnyi helyen „cakkos”, „szakadt” a jobb füle.

Kérem a megtalálót (jutalom ellenében) keressen meg, írjon a
gk.chris(kukac)citromail(pont)hu ill.
godatsk(kukac)gmail(pont)com címekre! Köszönöm!

Mikro Szutyi gazdit keres!

2011. december 20., kedd

Mikro a vagány kiskandúr egy nap besétált az udvarunkba kiéhezetten, loncsosan. Rögtön bevette magát a honi macskabandába, mintha mindig is ide tartozott volna….Loncsos, olajfoltos volt a bundája, talán egy autó motorteréből mászhatott elő. Dorombolós, ölbemászós, ragaszkodó kisfiú. Kb 4 hónapos lehet most, almot remekül használja. Bolhairtót, féreghajtót kapott, 1 kombinált oltással vár saját szerető, felelősségteljes családra! Megbeszélés szerint ivartalanítását is megoldom.


Gazdikereső cicatesók

2011. december 20., kedd

2 pici,csodaszép, fehér cicus várja az álomgazdit! Féregtelenítve, bolhátlanítva vannak. Mindent megesznek, dorombolós, játékos macsekok.