Archívum: 2011. november

Debreceni cicák gazdit keresnek

2011. november 29., kedd

Debrecenben tarka cicák SOS gazdit keresnek. Az emberek nem nézik jó szemmel a jelenlétüket. A legkisebb kb. 2-3 hónapos. Nagyon aprócska, de már eszik, Neki lenne a legfontosabb, hogy mielőbb gazdira leljen a hideg, havas idő beállta előtt. A nagytestvére hízelgős kandúr, kb. 6 hónapos, kötődik más cicákhoz, egyedül nem szeret lenni. A fotón még a mamájuk látható, ha Őt valaki az ivartalanítás utáni időre tudná ideiglenesen befogadni (1-2 hét), kérem jelezze. Szeretném ivartalaníttatni, de sajnos elhelyezni nem tudom a műtét után.

email: filo.szilvi(kukac)gmail(pont)com,
tel: 30/3882122


Gazdát keres egy altatásveszélyben lévő cica

2011. november 29., kedd

Kacorról kiderült, hogy FIV pozitív, ezért gazdái nem vállalják a további tartását. Most ideiglenesen az őt kezelő állatorvos rendelőjében lakik, ahol többszöri halogatás után december elejéig kapott menedéket. Kacor 5 év körüli, ivartalanított kandúr. A betegségének jelenleg egyetlen tünete van, az íngyulladás, de ez nem zavarja őt az evésben, a száraztápot is elropogtatja. Helyes, kedves, barátkozós cica, aki olyan gazdát keres, aki ismeri a betegségével járó állapotot, és ezzel együtt is vállalni és szeretni tudja. Egyedüli cicának lehet őt befogadni, lakáson belüli tartásra. További információk a FIV-ről: www.fivpozitiv.hu

Kapcsolat: Dr. Hegyi Alexandra 06/30/ 313-0109
alhegy(kukac)hotmail(pont)com


Elveszett cica

2011. november 28., hétfő

2011. november 21-én Dunakeszin, a Barátság út 39.sz. ház lépcsőházából kisétált vagy kitették, lakásban tartott, igen kedves Furcsi névre hallgató ivartalanított 6 éves tigriscsíkos nőstény cicám.
Különös ismertetőjele: „enyhén molett”.
Velem együtt még két cicusnak is hiányzik…

Kérem aki megtalálja, hívjon. Köszönöm.

06-20-426-4900

Tüneményes mentett kiskandúr várja gazdiját!

2011. november 28., hétfő

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 8 hónapos, csodaszép bundájú, parazitamentesített, chippel ellátott, csupaszív ivartalanított kandúrka!
Nagyon hányatott az ő eddigi kis élete: a népligeti aluljáróban találtam rá nagyon rossz állapotban, kiszáradva, ahol az ottaniak elmondása szerint 3 napig beszorulva, étlen-szomjan várt a segítségre…
Nagyon szépen helyre jött, az emberekbe vetett hite pedig az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: elképesztően embercentrikus, dorombol, ölelget, bújik, és egyedi szokása, hogy felmászik az arcomhoz, és orrát az orromhoz nyomja, kifejezve ezzel szeretetét és bizalmát.
Teljesen problémamentes, nyugodt, szobatiszta, kisgyerek, kutya, másik cica mellé is nyugodtan befogadható, igazi főnyeremény álom-macska.
Várja méltó gazdiját ez a csordultig szerető kis kincs!

SOS- ha nem lesz gazdi, menhelyre kerül!

2011. november 28., hétfő

Kitty gazdát keres! 5 éves, ivartalanított dalmata lány.
Igazi emberközpontú eb, hálás-bújós ha foglalkoznak vele.
Gyerekekkel is barátságos, de nem javasolnánk kisgyermek mellé nagy termete miatt.
Szobatiszta de egész életében kerthez szokott, nem tesz kárt semmiben.
Az lenne ideális számára, ha bemehet a gazdihoz is, de szabadon mozoghat a nap nagy részében a kertben.
Macskákra, madarakra rámozdul, nem tarthatók együtt. Jelez, de nem csahol egész nap feleslegesen.
Más kutyákhoz való viszonyán még van mit javítani, de alapvetően nem agresszív, sőt játékos ha a másik eb is vevő erre. Domináns kutyákkal szemben viszont megvédi magát.
Határozott gazdit és olyan családot keres ahol ő is családtagnak számít.
Napi foglalkozást igényel és ezt hatalmas szeretettel hálálja meg.
Oltott, chipezett, féregtelenített, ivartalanított, egészséges kutya.

Érdeklődni: +36-70-385-2360
dalmatamentes(kukac)gmail(pont)com (Kitty megjelöléssel)

További fotók

Princ, kiscica

2011. november 26., szombat

SOS!
Gazdit keres Princ, az 5 hónapos kandúrka, végtelenül szelíd,bújós szobacica.

Skype nevem: szmariann1963
tel: 06706055632


Eltűnt cica!

2011. november 26., szombat

2011.november 22-én este nem jött haza a cicám, Osiris. Délután mindig kiment sétálni. Budapest X.kerületében Újhegyen lakunk, a Kővágó utca 2-ben. Többször is körbe jártam, de nem találom sehol. Sötét szürke, majdnem fekete, de esetében Kéknek szokták hívni a színét. Sárga szemei vannak, nőstény és nagyobb darab. A karthauzira hasonlít. Ivartalanított cica. A hasa kopasz. 2 éves. Nagyon hiányzik.

tel: 06304570298
emial címem: gyohfarkas91rgy(kukac)gmail(pont)com


AGÁRDI MORZSIKA

2011. november 26., szombat

GAZDÁJA DEC. 10-ÉN ANGLIÁBA MEGY, MUNKÁT KAPOTT, MORZSIKÁNAK ÍGY MEGINT GAZDÁT KELL TALÁLNUNK!

AGÁRDI MORZSIKA
Kb. 12 éves, kistestű, keverék nőstény kutyus
(sajnos nincs ivartalanítva, de talán ilyen idős korban ez már nem gond…)

Morzsinak meghalt a gazdája, s utána évekig magányosan élt Agárdon.
Majd Budapesten lakásba került. Már szobatiszta, tehát az ott létet is megszokta.

Tavaly a téli hideg elől menekítettük szerencsétlen állatot, s most megint a téli hidegben kell Őt visszahoznunk, mert a jelenlegi befogadója megélhetési okokból rövid időn belül Angliába megy. Mivel lakásban élt eddig, csak lakásba adhatjuk, mert a kinti hideget már nem bírná!

Morzsika nagyon kedves, bújós, szeretetre éhes, de félős kutyus. Kedves, szelíd és barátságos kisebb kutyussal esetleg kijöhet. Domináns, illetve agresszív kutyák társaságától reszket.

Hámmal és pórázzal nagyon szeret sétálni, de a nyakörvtől fél (legalábbis még tavaly félt).
(Hámot és pórázt adunk hozzá!)

Érdeklődni:
Mobil: 06 30 271 9990
E-mail: andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com
és s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com

Szürke cica gazdit keres

2011. november 26., szombat

A mai napon találtuk ezt a szürke piros nyakörvvel rendelkező cicust.
A gazdáját keresném, már hetek óta kóborolt, de csak most tudtuk befogni.

hajnalka.fur(kukac)gmail(pont)com


eltűnt cicák

2011. november 23., szerda

A cicákról: Bolha és Chessie tűntek el, Bolha novemberben, pár napja, Chessie korábban, még októberben. Mindketten nagyon fiatal, nagyon barátkozós kiscicák, július 7-én születtek és a Kishegyesi útról tűntek el. Chessieről reméljük, hogy elvitték, így legalább jó helye van (mivel magától nem ment el messzire a háztól), de Bolhát nagyon féltjük a hidegben.

(egyébként mindkét kiscicán sötétzöld bolhátlanító nyakörv volt; Chessie a kis fekete-fehér cica nagy, össze-vissza álló szőrrel, Bolha a szürkés-feketés-barnás-vöröses cica 🙂 )

celiahna(kukac)gmail(pont)com



Cica gazdit keres

2011. november 23., szerda

Találtam egy édes kiscicát, aki 3 hónapos. Kiskandúr, hófehér és rendkívül okos, ügyes, barátságos, dorombolós és hálás. Sajnos egy pici albérletben lakom párommal, aki nem tűri meg ezt a kis tündért, és a tulaj sem engedi az állattartást.
Képet sajnos nem tudok küldeni, mert se olyan telefonom se egyéb technikám nincs hozzá. A cica oltva, féreg hajtva és élősködő mentesítve van. Nem karmol, folyton játszik és rendkívül társas cica.
Kérlek segíts, hogy el tudjam helyezni egy igazán szerető gazdinál, aki bent tartaná és elfogadná egy kedves társ hatalmas szeretetét. Budapesten bárhol átvehető.

Adok hozzá oltási könyvet, almot, ételt és játékot is.

Slash a puli-SOS KARCAG!!!!

2011. november 23., szerda

SOS ALTATÁSVESZÉLYBEN A KARCAGI GYEPIN!!!!!!!!

Slash-nek neveztük el. kb 4-5 éves lehet, de ez a max. szerintem . Nagyon jó fej és barátságos fiú és lány kutyikkal egyaránt.

már lejárt az ideje, ezért sajnos bármikor altathatják!

kérlek,ha tudsz segíts neki…..az üzenet továbbításával is akár…

Karcag 06-30-525-0760 Tímea


ELVESZETT FRANCIA BULLIK!! (ÉRD)

2011. november 23., szerda

2011. 11.21-ÉN 12 ÓRA KÖRÜL ELVESZETT ÉRD, PARKVÁROSBÓL FIDÓ 6 ÉVES, ÉS TÖKI 3 ÉVES KAN, IVARTALANÍTOTT FEHÉR, FEKETE FOLTOS FRANCIA BULLDOG KUTYUS. NAGYON HIÁNYOZNAK, HA BÁRKI TUD RÓLUK KÉREM HÍVJON.

0620-597-27-53



Talált cica

2011. november 23., szerda

Debrecenben a Hunyadi-Bethlen-Egyetem sugárút vonzás körzetében találtam egy gyönyörű jól tartott. ápolt fekete-fehér lány cicát. Nagyon barátságos. Valószínű lakásban tartott szépség.Sajnos én befogadni még ideiglenesbe sem tudom 8 saját cicám miatt. Különös ismertető jele hogy az egyik első lába fehér a másik fekete. Várjuk a gazdi jelentkezését ha nem lesz meg a gazdija örökbe fogadható.Nem szeretném ha kint fagyoskodna a hideg éjszakában főleg hogy valószínű benti cica lehetett. Képet később tudok csatolni.

Érdekl: 20/459-7852 egésznap vagy a
gabriella.thern(kukac)freemail(pont)hu.

elveszett cica

2011. november 20., vasárnap

November 18-án este elveszett fekete-fehér, 8 hónap körüli kislány cicánk. Ivartalanítva nincs, szelíd, nagyon várjuk haza. Budapesten, este 7 és 9 óra között a Kerepesi-Keresztúri út kereszteződésénél tűnt el, nem jött haza. Ha valaki esetleg megtalálta, vagy felvette autóba mert azt hitte nincs gazdája kérem értesítsen, nagyon várják haza a gyerekeim.

Telefonszámom: 06/20-241-4527