Archívum: 2011. október 04.

Keressük a 2. kerületből elveszett fiatal trikolor cicánkat!!!

2011. október 04., kedd

Szeptember 30.-án (péntek) este elment itthonról (Törökvész út) és azóta nem jött haza a cicánk. Arra gondolunk, hogy valószínűleg túl messzire kalandozott, ahonnan nem talált haza. Nagyon barátságos cica, reméljük, hogy valaki befogadta és jól van.

Ha bárki tud róla bármit, kérem, értesítsen ezen a telefonszámon:
0630 555 74 15

Tiszaszentimrei kutyák s.o.s.

2011. október 04., kedd

Minden kedves Magyar állatvédőnek és szervezetnek!!!!

Kérek mindenkit ,hogy segítsetek egy szegény kutyacsaládon és idős pártfogójukon mert nagyon nagy baj van kilátásba ,ha nem segítünk! Ott ahol ezek a szegény kutyák vannak nincs gyepi ,se sintér se ,menhely ……semmi! Magyarul mivel ezek a kutyák éppen abban a faluban laknak ,ahol az a vadász is lakik aki lelőtte LIMBÓT,ezért pláne kell,hogy gyorsan kitaláljunk valamit!!!!!

MÁR A FALUBELIEK IS MÉRGEZÉST ,GÁZOLÁST ÉS LELÖVETÉST TETTEK KILÁTÁSBA!!!!

Sajnos az önkormányzat is csak annyit tesz ,hogy az egyetlen embert aki törődik ezekkel a gazdátlan kutyákkal Őt büntetgeti és fenyegeti,pedig az öreg bácsika csak nem akarja ,hogy éhségükben rájárjanak a szomszédok tyúkjaira és más állatokra!!!!!
Kérek mindenkit ,hogy osszátok meg és jusson el ez mindenhová….
A befogáshoz is több ember kellene!!!! Nem a mi területünk ,de ez most nem is fontos. Mi most ehhez az ügyhöz kevesek vagyunk ezért kell,hogy összefogjunk!!!

06-30-525-0760

képek

Mazsola

2011. október 04., kedd

Tegnap reggel kiválasztottam egy nagy fekete autót és felültem a tetejére…aztán megfogott két nagy kéz,amibe olyan jó volt belesimulni és hazavitt, megetetett, megfürdetett és rájött, hogy nem tud megtartani, mert két boxer mellett nem lenne biztonságos. Kicsi vagyok, tudok sokat dorombolni, rendesen eszem már mindent és szeretem más cicák társaságát (is)….és nagyon szeretnék egy olyan nagy kézben lenni újra, egy olyanba, aki ezután gondoskodik rólam!”


2 cica gazdit keres

2011. október 04., kedd

Volna 2 cicánk amitől meg kell váljunk költözés miatt. Sajnos elvesztettük a lakásunkat a mostani gazdasági helyzet miatt és albérletbe kell mennünk ahova nem vihetünk állatokat. 2 cicáról volna szó, a szürke házi cica ő 1 éves és fiú. A fehér cica az 7 éves és lány. Segítségüket előre is köszönöm. A fehér lány cicáról most nincs képem azt nem tudok küldeni, de ha fontos akkor megoldom és küldök képet.

4seckft(kukac)gmail(pont)com

Oszi cica elveszett

2011. október 04., kedd

Oszi cica szept.30.-án eltűnt. Feltehetőleg a lakótelepen kocsiba ugrott és valaki véletlen elvitte!. Nagyon szeretnénk visszakapni , ő családtag nálunk! Szelíd és kedves cica.Ha valaki befogadta vagy látja az utcákon kóborolni kérem szóljon!!

gazdikereső cicák

2011. október 04., kedd

3 kiscicának szeretnék gazdát találni Mezőkövesden és a környéken. A cicák augusztus végén születtek.
Csak felelősségteljes gazdijelöltek jelentkezését várom, akik szeretnének egy ilyen pöttömről gondoskodni.

Elérhetőségeim:
nyikesnikolett(kukac)gmail(pont)com
tel: 0670/7753-046