Archívum: 2011. augusztus 06.

NAGYON S.O.S! FÜLES GAZDIT KERES!

2011. augusztus 06., szombat

Családi okok miatt gazdit keresünk Fülesnek, a erdélyi kopó keverék kutyusnak.
Sajnos gazdája mozgássérült, de eddig a kutyus ellátásában nagy segítségére volt párja, akinek váratlanul vidékre kellet utaznia és költöznie több hétre. A kutyát nem vihette magával, így az ellátása nagyon nehézkes, segítség nincs és Füles eszeveszett nagy mozgásigényét nem tudja kielégíteni.
1.5 éves him, chippezett, ivartalanított, oltásai rendben!
Mindenképpen olyan gazdi jelentkezését várjuk, akinek kertes házba jól jönne egy eleven, embereket nagyon szerető kutyus.
Jelenleg Budapesten, a III. kerületben él.

Érdeklődni lehet: 06-30/87-10-995

További képek

Macskamentés! Gazdikat keresünk!

2011. augusztus 06., szombat

A minap haza felé menet , egy rakás cicát találtunk az anyukájukkal , egy zacskóban az utcára dobva . Egész pontosan 4 kiscica és egy mamacica.
A cicák egészségesek , és még szoptatja őket a mamájuk , de emellett már kapnak szilárd ételt is . Most sajnos egész nap be vannak zárva a lakásba ( lakótelep lévén ) , amit elég nehezen viselnek .
Így nagyon örülnénk ha találnánk rendes gazdikat , aki szívesen fogadják őket , és szívesen gondjukat viselnék egy erre alkalmasabb környezetben .

Telefon: 267-6221/101
Mobil: 06-30-535-9855


KYRA – SOS! gazdikereső

2011. augusztus 06., szombat

Kedves Kutyabarátok!

Újabb gazdikereső, már volt hirdetve, jelenleg SOS!!!, mert a leányfalui strand ki akarja tenni, nem tartanak rá igényt, nincs helye ahová el lehetne vinni!!!! Napokon belül mennie kell!!!!!!!!

KYRA – 3 éves, am. staffordschire terrier – rhodesiai ridgeback keverék, ( Inkább ridgeback mint terrier! ) ivartalanított szuka kutya, oltott, chip-regisztrált, rendszeresen féregtelenített. Egészségi állapota jó.
Kyra-t a leányfalui strandon őrző-védő feladatra tartották, ezzel együtt egyáltalán nem egy vérengző vadállat. Alapjában véve embercentrikus családi kutya, respektálja és szolgálja az embert.
Okos, tanulékony, figyelő kutya, az alapvető vezényszavakat ismeri és engedelmeskedik nekik. Ház – ill. lakásőrzésre kiválóan alkalmas.

Más kutyákkal ellenséges, ez a fajta sajátja, ezért kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk, lehetőleg kertes családi házba.
Jó kerítés szükséges, időnként szeret elsétálni!
Szeretnénk egy felelős, a fajtát ismerő, annak sajátosságait kezelni tudó szerető családot KYRA-nak, ahol egyedüli kutyaként jó házőrző, jelző kutya és egyben családi társ válhat belőle.

Érdeklődni: 0630 5840392 /Rita


Találtunk egy cicát

2011. augusztus 06., szombat

Augusztus 1-én találtuk ezt a cicát a Bp. VII. ker Rákóczi út 60. épületében. Szép, ápolt külsejű kb. 6 hónapos kandúr. Nagyon kedves barátságos, intelligens. Mi nem tudjuk megtartani, viszont kevés esélye van a túlélésre itt a belváros közepén, ezért mindenképp egy új gondoskodó gazdi kell neki.

Tel.: 30-531-9893

Köszönjük

Tüneményes fiatal mentett kiskandúr várja gazdiját!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 6 hónapos kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kandúrka!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen: ahogy meglát, dugja fejét az ember tenyerébe és közben teljes gőzzel dagaszt, dorombol.
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!


Tüneményes fiatal mentett kislány várja gazdiját!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres a képen látható fiatal, kórház udvarából mentett helyes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kislány!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, bántották, de egy kis rehabilitáció után mára már egy ember-centrikus, hálás, ragaszkodó cica lett, aki nagyon vágyik a szeretetre, és legfőképpen a saját, végleges gazdira!
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!

Gazdikereső fiatal, tündéri helyes mentett kislány!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 8 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen; nagyon szeretne végre valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.

Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett kandúr!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúr!
Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: hogy minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz – és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget; specialitása, hogy szemből, két oldalról a nyakunkat öleli át, és arcunkba fúrja a nagy busa fejét.
Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó: főnyeremény.
Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes csordultig szeretni tudó kandúr!

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget – az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.
Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!

Gazdikereső csodaszép, fiatal, tündéri ezüst kislány cica!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarba kidobott és onnan a biztos halál elől megmentett fiatal, különleges ezüst színű, ivartalanított, chipes, tüneményes lány cicus.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Bent van tartva, nagyon nyugodt, szobatiszta – igazi főnyeremény cica.
Várja szerető leendő gazdiját ez a jobb sorsa érdemes nagyon bájos, csupaszív, és nem mellesleg gyönyörűséges kislány!

Gazdikereső fiatal, nagyon kedves kislány cica!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdát keres a képen látható (a kép nem adja igazán vissza, hogy milyen szép, különleges ő) mentett, fiatal, nagyon kedves ivartalanított kislány cica.
Szomorú a története: gazdás cica volt, de utazásra hivatkozva kihajították – így került a gondozásunkba. Az őt ért hányattatások ellenére is bízik az emberben, nagyon hálás minden jó szóért. Nagyon rendes, nyugodt, jó cica.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható (másik cica mellett lakott eddig). Nagyon várja jobb sorsát, szerető, végre méltó gazdiját ez a kedves és szép kislány!

Gazdikereső fiatal, kedves, gyönyörű kislány!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres a képen látható (a kép nem adja vissza igazán, hogy milyen gyönyörű, különleges) utcáról mentett tündéri, gyönyörű, fiatalka (max. 8 hónapos), ivartalanított, chipes kislány cica.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben – nagyon kedves, hízelkedős, hálás cicus.
Bent van tartva, szobatiszta. Egyetlen „bűne”, hogy más cicát nem szeret, így egyedüli cicának ajánljuk.
Várja szerető leendő gazdiját ez a hányatott sorsú, jobb sorsa érdemes árva, helyes kislány!

Gazdikereső fiatal, gyönyörű és tündéri kislány!

2011. augusztus 06., szombat

Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarból mentett, tüneményesen kedves és szép ivartalanított kislány cica!
Valószínűsíthető, hogy rengeteg társához hasonlóan megunt cica volt, akitől ilyen módon akartak megszabadulni. Az emberekbe vetett hite mégis töretlen: ez a kislány csordultig tele van szeretettel! Meglát bennünket, és már ennyitől egy helyben dagaszt, forgolódik, helyezkedik, bújik, dorombol.
Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, problémamentes, kisebb gyerek, más cica mellé is befogadható, igazi főnyeremény cica! Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját ez a bűbáj és nem mellesleg gyönyörű kislány!


Gazdikereső fiatal, gyönyörű vörös mentett kandúrka!

2011. augusztus 06., szombat

Ezt a gyönyörű fiatal, rózsaszín nózis vörös kandúrkát utcáról mentettük. Egy elhagyatott kertben élt többedmagával. Látszott, hogy etették olykor-olykor, de alapvetően félt az emberektől: az emberek nagy része üldözi a kóbor szerencsétleneket. Ám őkelme nem reménytelen eset: kézzel fogtuk meg, olyan közel jött hozzánk. Egy kis törődés után ő egy szuper cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség. (Ivartalaníttattuk, így a leendő gazdinak erre se lesz már gondja.)

Gazdikereső kb. 6 hónapos csodaszép tricolor mentett kislány!

2011. augusztus 06., szombat

Ezt a gyönyörű fiatal kislányt testvéreivel együtt egy temetőből mentettük, oda születtek. Itt pártfogó etetőjükön kívül mindenki üldözte, bántotta őket. Ám őkelme nem reménytelen eset: kézzel fogtuk meg, olyan közel jött hozzánk. Sőt, a rendszeres etetőjéhez, pártfogójához mindig bújt, dorombolva üdvözölte. Egy kis törődés után ő egy remek cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség. (Ivartalaníttattuk, így a leendő gazdinak erre se lesz már gondja.)