Archívum: 2011. július 13.

elveszett cica

2011. július 13., szerda

2011.07.08.-án pénteken, Halásztelken, a Shell kút környékén elveszett a cicánk. 1 éves ivartalanított kandúr.
Jellemzői: kifejezetten nagy testű ( 8-9kg), gyönyörű vörös színű. Legfőbb ismertetőjele, hogy a farka a hátára kunkorodik (szinte teljesen rásimul). A nyakörvét megtalálták, de a cicát nem. Vélhetően valaki magával vitte, a nyakörvét ledobta róla.

Nagyon várjuk Őt haza, kérem aki tud írjon a
huszare(kukac)lapker(pont)hu címre.

Segítségeteket nagyon köszönöm!


Jancsi és Juliska gazdit keres

2011. július 13., szerda

Gazdit keres ( külön-külön is) Jancsi és Juliska – kb. 2 hónapos testvérkék, 1 fiú, 1 lány, egyszer oltva (kombi), parazitamentesítve, féreghajtva, ivarosan, de ivartalanítási kötelezettséggel. A cicák Budapesten tartózkodnak.

zoli(kukac)macskavilag(pont)com



Hógolyó, Negro, Szemi gazdit keres

2011. július 13., szerda

Gazdit keres (külön-külön is) : Negro (fekete), Hógolyó (fehér), Szemi – 3 testvér, kandúrkák, kb. 3 hónaposak, dupla oltással (kombi), parazitamentesítve, féreghajtva, még ivarosan, de ivartalanítási kötelezettséggel – Szeminek még kezelni kell a szemét. A cicák Budapesten tartózkodnak.

zoli(kukac)macskavilag(pont)com




Gazdit keres Lukrécia Borcsa!

2011. július 13., szerda

Minden lében kanál, tündéri, dorombolós, bűbáj, szelektív hulladékgyűjtő mellett talált cica. Szereti kanálként használni a mellső lábát, imád a tányéromba belemászni. Nem szívbajos macsek Lukrécia. Olyan gazdi jelentkezését várom, aki tolerálja kedves pofátlanságát és lakásban tartaná. Lukrécia vékonyka cica, szép zöld szeme van. Még egy fekete ivartalanított cicalányom van, az ő szeme sárga. Nagyon kedves, beszélgetős, rettentően emberbarát cica.

Aki szeretné bármelyiket örökbe fogadni, legyen szíves a
06/20-8282-452-es számon hívjon.

Gomba és Gézuka gazdit keres!

2011. július 13., szerda

Csepeli mentett kiscicák szerető gazdit keresnek. …Gomba világosabb, barnásabb cicus, igazi nyurga kiskamasz, nagyon eleven és kíváncsi cicus. Gézuka kb. két és fél-három hónapos cicus, ő inkább szürkésfekete árnyalatú cirmos. Dorombolós, bújós kis tündérek mindketten. Lakásba szeretném őket adni. Légyszi adjátok tovább, mert már tízen vannak a cicusok nálam, hátha a kicsiknek több esélyük lenne gazdira találni.

Aki szeretné örökbefogadni bármelyik cicát, hívja a
06/20-8282-452-es számot.

Gazdit keres Tangabugyi!

2011. július 13., szerda

Gazdára talált

Gazdit keres Tangabugyi! A cica ivartalanított, szobatiszta, kedves, dorombolós, molett cicahölgyike. Szerető gazdihoz költözne, aki élete végéig gondozná, szeretné őt. A cicus egy menhelyről lett kihozva és nagyon kedves, hálás kis lény. Örökbefogadási szerződéssel vihető el Budapest XXI. kerületéből örökbefogadási szerződéssel és a költségek részleges térítésével.

Cicák gazdát keresnek

2011. július 13., szerda

Hétfőn este, kutyasétáltatás közben találtunk egy zsákba csomagolva 4 cicát (3 kiscica + az anyukájuk).
Haza vittük őket, otthon kicsomagoltuk és azóta egy rekeszben vannak, szerencsére mindegyik túlélte a merényletet, de nincsenek túl jó állapotban. Semmiképp nem tudom őket megtartani, mert nekünk már van 4 macskánk és 2 nagy kutyánk. Nagyon szeretném jó helyre adni őket, de ha más nem marad, akkor a budaörsi menhelyre viszem, mert nálunk otthon nem maradhatnak.
3 kiscica (kb 4-5 hetesek), mind lány, egy fekete és 2 szürke + a mamájuk.
Mind szobatiszta már, a kicsik esznek is, de szopnak is még.
És nagyon aranyosak!!!!

Elérhetőségnek lehet az emial címem:
szabszilva(kukac)gmail(pont)com és a telefonszámom:
20/4108889, és azt oda kellene írni, Budaörsön vannak.