Archívum: 2011. július 06.

Szőrtelen kutya ideiglenes befogadót keres

2011. július 06., szerda

Rossz körülmények közül mentett pumi-keverék(?) szuka sürgősen ideiglenes befogadót keres. Vasárnap tudjuk elhozni, a gazda lemondott róla.
A szőre bolhaekcéma miatt hullott ki, de már kezelve van.
Nagyon bújós, puszizkodó. Kis testű.
A gyerekeitől most lesz elválasztva.
Idáig láncon élt.
Az ellátásához hozzájárulunk. Szállítása megoldható.

Érd: 06-20-9766-883.

talált pici cica

2011. július 06., szerda

Gazdára talált

SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI MERT TALÁLTUNK EGY CICÁT (PONTOSABBAN EGY HAJLÉKTALAN SZEDTE KI A MUNKAHELYEM MELLETT EGY NAGY FÉM KUKÁBÓL ) TEGNAP. VAN EGY KUTYÁM ÉS EGY KICSIT SZELEBURDI, A CICUS MAX 4 HETES LEHET NEM BIZTOS HOGY SOKÁIG EGYENSÚLYT TUDOK TARTANI KÖZTÜK.. EGYEDÜL ESZIK KISEBB NAGYOBB SIKERREL. A LÁGY CICA ELEDELT IS MEGESZI. MÁR ALOMBA VÉGZI A DOLGÁT ÉS NAGYON SOKAT ALSZIK. AMIKOR FENT VAN IGÉNYLI A FOGLALKOZÁST. A FIAMTÓL SEM FÉL AKI 8 ÉVES. REMÉLEM A KÉPEKEN LÁTSZIK DE LEÍROM SZÜRKÉSKÉK SZÍNŰ A SZŐRE. A SZEME MÉG EGYENLŐRE KÉK, BÁR LEHET HOGY AZ IS MARAD. SEMMILYEN BETEGSÉGET NEM LÁTNI RAJTA SZEMEI SZÉPEK NEM VÁLADÉKOSAK, HASMENÉSE NINCS.


Elveszett CICA

2011. július 06., szerda

Sajnálatos módon elveszett a vörös színű cicám,
Neve: dörmike
Eltűnés ideje: 2011. 07. 05.
Ivartalanított, eléggé félénk, de mondható félénknek is.
Kb: 8 éves lehet, mi is befogadtuk annak idején.

Lakhelye:
1028 Budapest, Len u. 17/b.

Telefon: 06-1/397-0658


Gazdikereső cicák

2011. július 06., szerda

Szerető, gondos gazdit keres egy kb.10 hónapos cirmos cicus és három kb.8 hetes cirmos kis kölyke.
A mama cicát, Mimit előző gazdái költözéskor maguk mögött hagyták az üresen maradó házuk udvarán, itt szülte meg kicsinyeit és innen került hozzánk a cicacsalád.

Mimi rendkívül kedves, bújós, dorombolós cica, nagyon szeret emberek közelében lenni, ezért kimondottan társállatnak ajánljuk, lehetőleg lakásban tartásra (kertes-házba is vihető, de csak körültekintő, fokozatos kiszoktatás és a házba való bejárási lehetőség biztosításával).
Nem rongálós, gyerekekkel jól kijön, más cicákkal könnyen összeszoktatható.
Szobatiszta, parazitamentesített, és ivartalaníttattuk is.

A kicsik kézhez szokottak, bújósak, igénylik az emberi társaságot. Szobatiszták és parazitamentesítve vannak. Lakásban tartásra vagy udvarra egyaránt vihetők, de kertbe való kiszoktatásuk nagyobbacska korukban és fokozatosan történhet.

Örökbefogadási megállapodással, ajándékba (ingyen) adjuk őket.

Érdeklődés:
06 30 741 3693,
allatmentok(kukac)gmail(pont)com

elveszett a cicám

2011. július 06., szerda

2011.06.30-án eltűnt a képen látható cicánk, Kleus Maglódról.
3 éves hófehér kandúr, a hátán és a nyakán allergia miatt hiányzik a szőre,
emiatt kezelés alatt áll.

Aki esetleg látta, kérjük hívja
a 06-20-265-1878-as számot,
nagyon várjuk őt haza!

A fotó régebben készült azóta picit soványabb és hiányzik a biléta a nyakából.

Gazdit keresünk 5 kiscicának!

2011. július 06., szerda

Egy 81 éves hölgy kért segítséget – aki egy otthonban él – hogy az otthonba beköltözött egy cica, és világra hozott 5 kiscicát.
Az otthon lakói egyezségre jutottak a vezetőséggel: a mamacica ivartalanítás után maradhat, a kicsiknek pedig gazdikeresésben kértek segítséget. A költségeket összeadják, a szállítást valószínűleg meg tudják oldani. (Nagyon jó a vezetőség hozzáállása.)
Szóval a cicókák:
1 sima szürke cirmos (lány)
1 enyhén vöröses árnyalatú cirmos (fiú),
1 teknőctarka lány,
1 vörös kisfiú fehér mancsokkal
1 hamvas-barackos színű fiú.
Mindannyian egészséges kiscicák. Nagyon játékosak, elevenek, igazi kis vasgyúrók. Nagyon jó kis kuckó lett kialakítva neki, de sajnos már kezdik felfedezni a világot és az elbarikádozott biztonságos helyet is képesek lesznek elhagyni 1-2 napon belül (szabályosan felmásznak a falra) és túl közel van a forgalmas út. Azonnal örökbe fogadhatók.

Egyelőre érdeklődni lehet a kapcsolattartónál:
06-20-585-4257

Képek

„CIRMOS” WANTED!

2011. július 06., szerda

Keresem elveszett cicámat,aki a XIII.kerületben tünt el.Aki esetleg befogadta megtarthatja a cicát,de jelentkezzen,mert aggódunk érte és mert itt van nálunk az oltási könyve meg a papírjai.
Neme:Lány(ivartalanított)
Kora:2éves
Fajta:Cirmos
Ismertető jelei:Fölül a két szemfog között,hiányzik 3 db kis foga,a nyakán fehér folt(nyakkendő forma)található,mind a 4 lábán kis fehér folt van a tappancs környékén.

Elérhetőség: 06-70 358-73-93
E-mail cím: annamari22(kukac)citromail(pont)hu


Újfunlandi keverék kiskutyák

2011. július 06., szerda

Segítségeteket szeretném kérni. Lassan másfél hete elhoztam 4 rossz körülmények között tartott újfullandi-német juhász keverék kiskutyát (képek mellékelve). Egy kutyus a vackolóhoz került, törött volt az állkapcsa és ferde az orrsövénye, az egyik nagy kutya megharapta. A másik 3 kutyus nálam van. Gazdit keresünk nekik, sajnos a nagy méreteik miatt nehéz jó helyet találni nekik, őrkutyának vinnék el őket, de én szebb jövőt szánok nekik. Mivel 6 kutya van most nálam + a macskák és a kis állatok, kevés időt tudok szakítani rájuk, és az etetés költségeivel is kezdek bajba lenni. Kérlek titeket, küldjétek szét, hátha valaki beleszeret valamelyikükbe 🙂 Féreg hajtva lettek, most az emésztésüket tesszük rendbe, mivel gondolom eddig nem sok jó minőségű eledelt kaptak, fel voltak puffadva, most 2 féle gyógyszert kapnak, ami úgy látszik segít is rajtuk, mert elmúlt a puffadás és a hasmenés is kezd alább hagyni. Köszönöm a segítséget!!!!

Mariann
szmano(kukac)freemail(pont)hu

Elküldöm a képeket, mellé egy kis jellemzés:

Az összes kutyusra jellemző:
9-10 hetes Újfunlandi-németjuhász keverékek. Az összes kutyus az újfunlandi vonalat örökölte. Várhatóan nagy testűek lesznek.
Mint általában minden kiskutya, elevenek, de nem túl elevenek. Inkább olyanok mint a nagy macik, játszanak egy kicsit, utána pedig lefekszenek és szusszantanak pár órát. Érdeklődők, játékosak, nagyon igénylik az ember társaságát. macskákkal jól kijönnek, csak játszani szeretnének velük, persze ennek a cicák kevésbé örülnek :). Nyugodtak, békések, és nagyon hálásak a legkisebb törődésért is. Bármit megesznek, nem válogatósak. Oltásaik nincsenek, féreghajtva lettek, bolha-kullancs nyakörvet kaptak.

Baltazár:
A legnagyobb kan a kutyusok közül, korom fekete, mi csak úgy hívjuk „a nagy főnök”. Várhatóan hosszú/közép hosszú szőre lesz. Nagyon kíváncsi, mindent megakar nézni amivel az ember foglalkozik, mindenről tudni akar. Kicsit nehezebb tanul mint a többiek, de egy kis türelemmel remek társ lesz belőle.

Benő:
Fehér mellényes kan kutyus. Várhatóan hosszú/közép hosszú szőre lesz. Kíváncsi, kicsit visszahúzódóbb, de nagyon hálás, Baltazárhoz hasonlóan szereti mindenbe beleütni az orrát, de van amikor csak csendben fekve követi nyomon az eseményeket, kis okos, egy kis foglalkozással remek társa lesz valakinek.

Bogi.
Az egyetlen szuka az alomban. Kicsit visszahúzódó, lehet hogy bántották, egy ideig elbújt ha bementem hozzájuk a garázsba. Most már kitörő örömmel fogad ő is. Csendes megfigyelő, általában lefekszik valahova és onnan szemlélődik. Nagyon ragaszkodó, ha a többiek már elvesztették érdeklődésüket, ő akkor is követ mindenhová. Ő társaival ellentétben rövid szőrű, kicsit labradoros pofival és fehér mellénykével. Nagyon okos, ezt valószínűleg a német juhász vonalból örökölte.

cicakölykök a templomkertben SOS

2011. július 06., szerda

Kedvesek,
A fotón látható csodaszép cica kölykök (12db) egy templomkertben élnek még egy rövid ideig.
A következő üzenetet kaptuk: „tessék vinni belőlük, mert fogy az idő!!!” (mérgezni szokták a kölyköket)
Aki szeretne egy helyes kiscicát kérem sos írjon!

Fotók

Cím:
1133, Pozsonyi út 58. református templom

köszönettel,
Vera
szwajkovszky.veronika(kukac)gmail(pont)com

Cicababák gazdit keresnek

2011. július 06., szerda

5 cica gazdit keres Pomázon. A 3db csíkos kisfiú, 1db szürke és 1db fekete kislány.
Féregtelenítve vannak és szobatiszták, 6 hetesek. Jó családból valók.

Elérhetőség:
0630/4242038
0626/328099
(a vezetékes esti órákban)