Archívum: 2011. május 09.

Hajni kutyus

2011. május 09., hétfő

Hajni, a 3 hónapos, vélhetőleg tacsi keverék lányka, gazdit keres!
Előélete ismeretlen, annyit lehet tudni, hogy a 8. kerületből érkezett hozzánk, valószínűleg utcára tették. Aranyos, bújós, kiskutya, kicsit nyafi, de ez vélhetőleg a sok hurcibálás miatt van. Jelenleg első kombi oltása van, féreghajtva lett és egy lakásban van ideiglenes
befogadónál Budapesten. Pórázon egészen hamar megtanult sétálni.
Más kutyákkal barátságos, cicákra eddig nem tudtuk tesztelni (de mivel kisebb náluk és bújós a természete vélhetőleg nem macskázós).
Egész kisgyerek mellé tűhegyes fogai miatt csak az vállalja Hajnit, aki megfelelően felügyelni tudja.

Érdeklődni lehet:
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu vagy
06-30-447-6492

http://gallery.site.hu/u/Vasmaccs_/Hajni/


Cicc elveszett!

2011. május 09., hétfő

Szia!
Már 2 hete eltűnt a Gyarmat utcából egy 1 éves fekete/barna/szürke cirmos, terhes cica?
Ha esetleg láttátok, kérlek értesítsetek!
Köszönettel!

pumur8(kukac)citromail(pont)hu

Cirumvirátus gazdit keres

2011. május 09., hétfő

Külön-külön, de akár együtt is gazdit keresnek a Macskavilág Alapítvány Cirumvirátusának apró tagjai, a 7-8 hetes, parazitamentes, cirmos kiscicák. Nagyon kedves, bújós, szeretetéhes kis csapat. Jelenleg még nem oltottak, de a napokban sor kerül rá. Budapesten tartózkodnak. Szerződéssel vihetők el.

macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Fáby gazdit keres

2011. május 09., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres Fáby, az 1 év körüli, ivartalanított, parazitamentes, fekete-fehér kandúr. Sérülten került hozzánk, már kihoztuk a kórházból. Nagyon kedves, bújós, imádnivaló. Jelenleg még nem oltott, de a napokban sor kerül rá. Budapesten tartózkodik. Szerződéssel vihető el.


Gábriel gazdit keres

2011. május 09., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres Gábriel, az 1 év körüli, ivartalanított, parazitamentes, cirmos kandúr. Nagyon kedves, bújós, szeretetéhes. Jelenleg még nem oltott, de a napokban sor kerül rá. Budapesten tartózkodik. Szerződéssel vihető el.

Lord Nelson gazdit keres

2011. május 09., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres Lord Nelson, a 6 hetes, ezüstös cirmos kandúrka. Macskanátha szövődményeként a jobb szemére teljesen vak, vár még rá egy szemműtét. A műtét után, vagy a műtétet vállalva örökbefogadható. Nagyon kedves, nyugodt apróság! Szerződéssel vihető el, Gy-M-S megyében illetve Budapesten vehető át.


Praliné gazdit keres

2011. május 09., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres Praliné, a 6 hetes, ezüstös cirmos kandúrka. Nagyon ragaszkodó, kedves, bújós, ágyban alvós apróság! Szerződéssel vihető el, Gy-M-S megyében illetve Budapesten vehető át.