Archívum: 2011. február 13.

gazdát kereső cicusok!

2011. február 13., vasárnap

A képeken látható egy fehér-cirmos nőstény cica (Bodza) és egy sötétbarna kandúr cica (Figaro) gazdát keresnek. Tavaszig tudnak nálunk maradni, mert 3 másik cica uralja a házat, és anyagilag nem tudunk megengedni ennyi állatot magunknak. A kandúr cicát szeptemberben mentettem meg, azóta felneveltük, megtanulta a fontosabb dolgokat a többi cicustól. Azonban fára mászni nem tud. 🙂 Ő körülbelül fél éves, kicsit idősebb lehet annál. Egy nagy dorombológép, akárhányszor felveszi valaki nagy dorombolásba kezd. Nagyon hálás cica, szeret mindenfélével focizni.
Bodza április 26-án lesz egy éves. Neki az ivartalanítását családilag állni szeretnénk, mielőtt útjára engedjük. Nagyon aranyos, a leggyorsabb reflexű cicánk. Szeret „anyukázni”, ilyenkor dorombol, dagaszt és eldugja a fejét a pulcsimba. Nagyon vidám, életrevaló erős cica. Emberbarát, nagyon kommunikatív. Kilenc tesója illetve unokatesója közül ő maradt egyedül nálunk, eddig nem talált gazdát. De remélem valakinek felkelti az érdeklődését!

Kérem, ha valakinek szimpatikusak a cicusok jelentkezzen nálunk:
Telefon: 06(1)2566695
Mobil: 06309253359
email: nagylauraaniko(kukac)yahoo(pont)com


Mircu

2011. február 13., vasárnap

Mircu, 8 éves, ivartalanított kandúr. Gazdája allergiája és asztmája miatt szerető, megbízható, új gazdit keres.
Rendszeresen oltott, lakásban élő cica. Nagyon szereti az emberek közelségét.

Érd.: 06 30/526-5185, illetve:
wendover(kukac)freemail(pont)hu

Zsömi

2011. február 13., vasárnap

Egy sokat szenvedett fagyhaláltól mentett cica, kb 7 éves, halvány vörös, herélt kan, akit végre novemberben befogadtak, de sajnos kiderült nem jó a gazdi, mert megunta, utálja… 🙁
Olyan helyet keresünk, ahol nyugalma lehetne végre, lehetőleg egyedüli cica lenne és tudnának vele foglalkozni, mert félős ,de szeretet éhes.
Lakásba fogadható be, szerződéssel.

Érdeklődni: info.macskamentes(kukac)gmail(pont)com

Golyót egy hajléktalan koldulásra csalta…

2011. február 13., vasárnap

Keleti és környéke!!!!!!!!
Golyót információk szerint egy hajléktalan csalta ki a kerítésnél és koldul vele. Állítólag a Keleti fa átjáróba láttak hasonló kölyök kutyát és egy másik jól táplált kiskutyát. Sajnos amikor ott volt a gazdi keresni nem volt ott. Bement a Keleti pu. talponállójába és ott az egyik férfi mondta, hogy az egyik hajléktalan lopott kutyákkal szokott koldulni.
Kérek mindenkit aki arra jár, kocsival, gyalog figyelje az aluljáróban!!

Elérhetőség :
Rita
06-30-758-2457

Köszi

Sürgősen gazdit keresünk Zsilinek!

2011. február 13., vasárnap

Zsili annak idején sérülten került ideiglenes befogadóhoz. Miután felépült, gazdira talált. Gazdival imádták egymást, boldogságban éltek több mint 3 évig, ám a gazdi hirtelen és váratlanul elhunyt 2011. januárjában, Zsilike árva lett.

Ami a kutyusra jellemző:

4 éves, szép kutyalány arc, beszédes tekintet. Hátán egy kölyökkori sérülés nyomai látszanak. Teljesen begyógyult.
Igazi mókamester, nagyon bújós, hízelkedő. Gyerekekkel, cicákkal és mindenféle méretű, korú és nemű kutyusokkal jól kijön, szívesen játszik, őt is szívesen választják. Imád labdázni, focizni, nagyokat sétálni. Remek jelzőkutya, bár keveset ugat, ha nem ólálkodik idegen a kerítés v. lakásajtó körül. Teljesen szobatiszta, oltva, féregtelenítve várja kedves, szeretetre vágyó gazdiját. Zsili a lakásban érzi magát biztonságban.

Mivel sérülésének köze van az emberekhez, idegenekkel első találkozáskor kissé tartózkodó, de érdeklődő és köt barátságot, néhány találkozás után idegen gazdi is simogathatja, a vendégekkel, akik leülnek nálunk, kicsivel hamarabb barátkozik. A félelme sosem fordul agresszióba. Ideális otthona kertes házban lenne, gondos, kedves új gazdit keresünk számára.

Érdeklődni lehet Csillánál:
bhcsilla(kukac)lajt(pont)hu
0630/440-75-56


gazdikereső sziámi és cirmos!!!! Nyíregyháza

2011. február 13., vasárnap

2 fiatal macska a szomszédból jött át, aztán nálunk maradtak, találtak a kertben, kidobott élelmet, de nekünk nem kellenek.
Kb. 1 évesek, mind a kettő kandúr. Barátságosak, jól tápláltak, mert bőven kapnak nálunk eledelt.
Bárki, bármikor elviheti.

Telefon: 42-491-121,
hordozható: 06-30-635-2791.

Sámuel gazdit keres

2011. február 13., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres az árván maradt Sámuel cica. Felnőtt, ivartalanított, oltott, kék kandúrka, hatalmas termetű, nyugodt macsek.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik (egyébként Győr-Moson-Sopron megyében)