Archívum: 2011. február 12.

Segítség kérés fotózáshoz, gazdikereséshez

2011. február 12., szombat

Néhány cica lefényképezéséhez szeretnénk segítséget kérni. A cicák Dány községben laknak, korábban egy idősebb néni, majd halála után a  fia, Laci gondozásában vannak. Három db 4-5 éves, ivaros kandúr él a házban, benti tartásban, nem túl nagy békességben, egyiküknek ki van sebesedve a nyaka. Az ő sorsukat kellene rendezni, ideális esetben egy cica maradna ott, őt ivartalanítani kellene, kettő pedig gazdát keres, köztük a sebes nyakú is. Le kellene őket fényképezni, megnézni, hogy az a seb mennyire komoly, igényel-e orvosi ellátást és persze utána a szokásos hirdetés, ideiglenes vagy végleges gazdikeresés.
Laci most a saját életét próbálja rendezni. A maga módján szereti és ellátja a cicákat, de nem fogja őket orvoshoz vinni, ezt anyagilag sem tudná vállalni. Nem tudja megoldani a fényképezést és természetesen nem internetezik. Ezt a helyzetet belátva kérnénk segítséget a cicáknak, most elsősorban a fényképezéshez.

Kapcsolattartó: Jutka, 70/389-8940, juditetel(kukac)gmail(pont)com

Golyó elveszett

2011. február 12., szombat

Elveszett a 18. kerületi Városház utcából nyíló Kossuth Lajos utcában Pestszentlőrincen a cicám. Golyó névre hallgat, sajátosságai: kifejlett felnőtt kandúr cica,  jobb hátsó lába megvan dagadva, valószínű törött (állatorvosi rendelőbe vezető úton kiszökött a hordozóból), nagy fekete szőre van, sárga szemei, farka végén csomó található, amely születési rendellenesség volt. 2011.02.10-én tűnt el 15:30 körül, kérem, aki bármilyen hasonlóságot felismer vagy megtalálja vagy befogadta a cicámat, az jelezzen nekem telefonon vagy emailben és érte megyek.
Telefon: 30/3062884, 30/9728697
Email: v.edit19(kukac)gmail(pont)com blayzsedy(kukac)gmail(pont)com
Vakarcs Edit Nórát vagy Fazekas Balázst kell keresni.