Archívum: 2011. január 07.

MORZSIKA S.O.S. SZERETŐ GAZDIT KERES !!!

2011. január 07., péntek

Morzsika, a 10 éves, tüneményes, kistestű szuka kutyus S.O.S. szerető örökbefogadó gazdit keres, aki a hátralévő életében meleg otthont és sok-sok szeretetet és simogatást tud neki adni. Morzsika a gazdája halála után, kb. három éve maradt árva, s azóta egy üres telken egyedül élt. Egy közel lakó pártfogója naponta járt gondozni Őt. Morzsi oltásában, stb. pártfogója állatorvosi segítséget is kapott. Az elhunyt gazda örökösei viszont hamarosan le fogják bontani a házat, s nem szeretnének kutyát. Morzsikának sajnos mennie kell, ezért S.O.S. megbízható, felelősséggel gondoskodó örökbefogadó gazdit keresünk a számára!
Morzsi egy kedves emberhez vagy családhoz szeretne tartozni, s az Ő szeretetüket és a bizalmukat megkapni a még hátralévő életére. Leginkább benti kutyusnak, kertes házba – a kertbe szabadon ki -és bejárással – vagy lakásba ajánljuk, azonban a szobatisztaságot még valószínűleg tanulnia kell (mivel eddig kizárólag a szabadban élt). Hámmal és pórázzal nagyon szeret sétálni, de a nyakörvtől fél.

Morzsika az árvaságára való tekintettel egy nagyon kedves, bújós, szeretetre éhes, de igen félős kutyus. Domináns, illetve
agresszív kutyák társaságától reszket. Kedves, szelíd és barátságos kisebb kutyussal esetleg kijöhet. A cicákat sajnos
nem igazán kedveli, s megkergeti. A hideg téli időkre való tekintettel ideiglenes befogadóhoz került, de ott nem maradhat sokáig, mert a sok állat miatt sajnos nagyon nem érzi jól magát.

Érdeklődni lehet:
Telefon:
06 (22) 271 553 vagy
06 30 271 9990


Talált cica!

2011. január 07., péntek

Ideiglenes befogadói megtartották

A képen látható cicát találtuk január 1-én Budapesten, a XII. kerületben.
Fiatal, bújós, szelíd, nyakörves, ivartalan lány cica.
Ha nem kerül elő a gazdája, az ideiglenes befogadói megtartják.


Golyó – SOS!!!!!

2011. január 07., péntek

Altatják!

GOLYÓ 2004-BEN SZÜLETETT, 2005-BEN MÁR A MENHELYEN TALÁLTA MAGÁT, LEADTÁK. LEADTÁK, MERT NAGYON AKTÍV VOLT. RETTENETES BŰN LEHETETT, MERT GOLYÓ AZÓTA VEZEKEL A RÁCSOK MÖGÖTT, VALAHOGY MINDENKI ELMEGY MELLETTE. KÖZEPES TERMETŰ, SZÉP KIÁLLÁSÚ, BARÁTSÁGOS KANOCSKA, AKINEK MÉG ÖT ÉV BEZÁRTSÁG UTÁN IS VAN KEDVE JÁTSZANI, HA NAGY RITKÁN KIKERÜL A KENNELBŐL. PERSZE, BIZTOS NYOMOT HAGYOTT A VISELKEDÉSÉN, HOGY ÉVEK ÓTA PÁR NÉGYZETMÉTEREN SZALADGÁL MAGA KÖRÜL, DE ALAPJÁBAN VÉVE CSAK EGY TÁRSRA LENNE SZÜKSÉGE, AKI EMLÉKEZTETI ARRA, HOGY SZABADON IS LEHET ÉLNI.
BIZTOS VAGYOK BENNE, HA VALAKI ANNYI ESÉLYT TUDNA ADNI ENNEK A KUTYUSNAK, HOGY SZEMÉLYESEN MEGLÁTOGATJA, HOGY GOLYÓ MEGMUTATHASSA VALÓDI ÉNJÉT, LÁTNI FOGJA, HOGY GOLYÓ A SOK BEZÁRTSÁG ELLENÉRE SEM ESÉLYTELEN A CSALÁDI ÉLETRE, EZT TÁMASZTJA ALÁ AZ IS, HOGY ISKOLÁBA JÁR. SZEMÉBEN OTT AZ ÉLNI AKARÁS, HISZEN MÉG CSAK HATODIK ÉVES, TELE ENERGIÁVAL, SZERETETTEL, HITTEL, HOGY NEKI IS MEGVAN VALAHOL A TÁRSA, CSAK RÁ KELL, HOGY TALÁLJON.
KÉRLEK, SEGÍTSETEK GOLYÓNAK, KERESSÜK MEG SZÁMÁRA AZ IDEÁLIS GAZDIT.
NAGYON KÖSZÖNÖM.

AZ OTTHON SZÁMA, AHOL GOLYÓ ÉLDEGÉL:
061-362-3278

gazda kellene, mert megőrül

2011. január 07., péntek

LÉDI: 3 éves szuka, közepes, Sürgősen gazdát keres ez a vizsla méretű, szuka kutya. Jelenleg egy kennelben él, ahol jószerivel egész nap körbe és körbe megy, egy percre sem ül le.

(A fotózás idejére sem lehetett lecsillapítani.)
A kutya Kunszentmiklóson él és nagyon szeretne egy jó gazdát magának.
Érd: 30/327-97-50

Éhhaláltól megmentett cica kér segítséget!

2011. január 07., péntek

Erdőbe kitett macsek, korábban az erdészek szerint hárman voltak, ugyanabból az alomból. A másik kettő vagy éhen pusztult, vagy valamilyen ragadozó végzett velük. Amikor megkezdtük az építkezést (november vége) ez a macsek az éhhalál szélén állt, minden csontját meg lehetett számolni, viselkedésén is látszott, hogy már szinte semmivel sem törődik.

Jelenleg Miskolctól 25 km-re van egy építkezésen, de Miskolcig meg tudjuk oldani a szállítást. Jelenleg temperált helyen van, itt február elejéig tudunk helyet adni neki, mivel utána mi befejezzük itt a munkát, a további sorsa bizonytalan. Egy szerető gazdi kellene neki, aki feledtetni tudja vele a szenvedéseit. Szerintem nem csúnya jószág, hátha megtetszik valakinek, internetre én is feltettem.

Amit tudunk róla:

Kandúr, kb. 5-7 hónaposnak becsüljük. A november végétől ezidáig eltelt időszakban a macsek szépen összeszedte magát. Emberekkel barátságos, elég megsimogatni, és szinte azonnal dorombol és dagaszt.

A segítségét köszöni a macsek.
Elérhetőség: 30/437 – 7352.