Archívum: 2010. december 18.

Ózd

2010. december 18., szombat

Úgy látszik Karácsony tájékán Ildikó felé Ózdon nem az Angyalok járnak ( lásd tavaly ). Sajnos ilyenkor egyszerre jön minden baj. Szinte semmi se működik Nála. Se a NET, se telefon és mondhatom, hogy szó szerint lefagyott. Nincs fűtése. Fagyoskodik Ő is és a kis védencei is. Tudom, nem válthatjuk meg a Világot és ezer felé elkél a segítség, de én nem a Világot igyekszem megmenteni. Kérem, aki teheti utaljon el Ildikónak egy képeslap árát és a megjegyzés rovatban csak annyit írjon, hogy Boldog Karácsonyt . . .
így biztosan a legszebbeket fogja kapni. Köszönöm Bubó
OTP 11734121-20043678
http://heroszozdiszervezete.gportal.hu/

csepeli gazdikereső kiscicák

2010. december 18., szombat

Gyönyörű, egészséges mindkét cica, kb. 4 hónaposak lehetnek. A kisfiú a fekete, pici fehér pötty van a nyakán, innen kapta a nevét: Pötyi.
A kislányka nagyon különleges mintájú, trikolor, pöttyök és csíkok is vannak benne, bűbájos teremtés. A cicák nagyon szeretik egymást, ezért szeretnénk együtt örökbe adni őket. Lakásba, ivartalanítási kötelezettséggel, örökbefogadásival lehet elvinni őket.

Álomgazdi jelentkezését várjuk a
06/20-8282-452-es számon vagy a
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu mélcímen.
A kiscicák Budapest XXI. kerületében nézhetők meg.



Hátha ráismer a gazdija

2010. december 18., szombat

Megtalálták

Hófehér, nagytestű, ivartalanított, nagyon kedves exkandúrkát találtunk az II. ker. Irén utcában. A bal füle sebes. Kiderült, hogy a bal fülében daganat van. A cica brutálisan kedves és felemás szemű.Sajnos a saját kandúroknak nekimegy, ezért sürgős lenne az eredeti vagy örökbefogadó gazdi jelentkezése. Lakos György segítségével meg lesz műtve a cica. Köszönet érte!!!!