Archívum: 2010. november 11.

Koromfekete, fiú kölyökmacska gondos gazdit keres

2010. november 11., csütörtök

Október 31-én este, itt Debrecenben, az utcán találtam ezt a – mellékelt képen látható – kismacskát, aki nagyon fázott, éhes volt; nem hagyhattam ott, így hazahoztam; azonban a körülményeim nem engedik, hogy megtartsam. (A hirdetéseimre a régi gazdija – ha volt – nem jelentkezett.) Ez a kismacska az átlagosnál hosszabb, dúsabb, fényesebb bundájú, szobatiszta és szerető, nagyon gondos gazdit keres. Állatorvosi vizsgálatra már elvittem és féregteleníttettem, valamint fürdetésen is átesett.

A leendő gazdi a következő telefonszámon jelentkezhet:
30/4082-823.

elveszett cica keresése

2010. november 11., csütörtök

2010. október 28-án elszökött a XII. ker. Mese köz 4. számú társasházból egy közepes termetű, barnás-cirmos mintázatú, kissé lapos arcú (perzsa beütés), ivartalanított nőstény cica. Számára ez a környék ismeretlen, mivel aznap vitte haza egy idős nő a leányfalui üdülőtelkéről, ahol mi etettük a kis állatot már 7 éve.
Nagyon-nagyon várjuk vissza!
A segítőnek magas jutalmat adunk!!!
Telefonszámok:
06 20 328 30 16
06 20 366 95 07
06 26 380 973

Köszönjük a segítséget!

Elveszett kiscicám keresem

2010. november 11., csütörtök

November 10. én a Szépvölgyi út-Cseppkő utca magasságában veszett el. 5 hónapos, szürke lánycica, nyakában egy kis nyakörvön egy pici csengő van. Kérem, hogy amennyiben látta, vagy tud valamit a hollétéről jelezze nekem, jutalom ellenében.
Minden segítséget előre is köszönök.

Telefonszámom: 06-20-981-8911

kutyik

2010. november 11., csütörtök

A foxi-tacsi keverék 10 hónap körüli,szuka.Nagyon tanulékony,jó fej,és játékos.Többi kutyával nagyon jól kijön.

Jessi szintén 10 hónap körüli,szuka.Szerintünk csivava-tacsi keverék,de tünemény.Fokozott odafigyeléssel adnám ki,mert ő volt akire ráfogott egy másik kutya,és eltört pár bordája.Persze ha elvinnék,akkor csinálnánk egy röntgent,hogy most hogy van.Ha egy mód van rá lakásba ajánlanám,mert elég fázóska.Bújós kis törpe.Kicsit szokott féltékenykedni más kutyákra.

gyongyosikutyak(kukac)freemail(pont)hu

Szürke cirmos kiscica

2010. november 11., csütörtök

5-6 hetes kirakott szürke cirmos kiscica (kandúrka) gazdit keres. Féreghajtva van már.
Szigetmonostoron (Szentendrei-sziget).

Érd: 06-20-9766-883.

2 gazdira váró kutyus a Mentsvárnál

2010. november 11., csütörtök

2 kutyus várja szerető gazdáját!
Jelenleg a Mentsvár az Állatokért alapítvány menhelyén vannak!

Érdeklődni a 20 / 524 76 71 -es számon Varga Nikolettnél lehet!
www.mentsvar.hu

Bogárka
Kb. 5 év körüli tacskó jellegű kan kutyus, aki barátságos, bár kissé félénk. Pórázon nem vezethető, olyan helyre ajánljuk ahol nagy kert van, hogy szabadon szaladgálhasson. Leendő gazdijának sok türlemre és odafigyelésre van szüksége, hogy Bogárka újra bízzon az emberekben. Előző gazdája, akitől ellett kobozva megverte, és láncon tartotta kölyök korától fogva.
2008. májusában került a menhelyre, azóta sajnos eltelt 2 év, ez hosszú idő. Állandóságra és nyugalomra van szüksége, és persze egy szerető gazdira!

Emőke
2 hónapos volt, mikor kidobta valaki az utcára testvérével együtt. Kicsi volt és bolhaekcémás. A szőre több helyen kihullott.
Ma egy tündéri, másfél éves kislány, aki nem tudja milyen a menhelyen kívüli élet. Imád futkározni, ugatni, játszani, nagy mozgásigényű. Tele van önbizalommal és szeretettel!

Árva pumijainknak SOS gazdit keresünk

2010. november 11., csütörtök

Sziasztok!
Kérjük segítsetek a Mentsvár telephelyén lévő pumi jellegű kutyusainknak gazdit találni.
természetesen az oltásokat megkapták, chipjük van
tel: 06205247671
Köszönjük a segítséget
Szurgyiné Zsuzsa(mentsvár munkatárs)

Náma(3153) 2 éves, pumi jellegű szuka, fekete szőrű. Gazdája benn égett a házban, és még szomorú a pici lelke, de napról-napra egyre jobban feloldódik.kertes házba ajánljuk

Peti(3509) pumi jellegű, hosszú fekete szőrű, 2 éves ivartalanított kan.kedves, barátságos kutyus,kissé ellustult, nincs nagy mozgásigénye, ami van azt meg az udvarban a többi kutyussal megoldja a játék hevében.egészséges, okos kertes házban való.

Guffi(3852) 1 éves, pumi jellegű, ivartalanított kan.Félénk, nem barátkozik,és nem falkakutya.Legjobban azt szeretné, lenne egy gazdija, akit kisajátíthat magának, és akinek minden kívánságát teljesíthetné. Minden lát, mindent hall, mindenről megvan a véleménye, de ezt még nagyon magában tartja.

Dagobert(3853) 1 éve körüli pumi jellegű, ivartalanított kan, szürke szőrű.Ő erőteljes egyéniség, talán ebből kifolyólag mindig meg van a maga véleménye a körülötte zajló eseményekről, és ezt nem is rejti véka alá! Ugat, magyaráz, neheztel, de mindig hallatja a hangját.Társai közt ő próbál a banda vezér lenni, nehezen lehet a bizalmába férkőzni, de kitartó neveléssel, odafigyeléssel, ez kissé tompítható.

Cicák gazdit keresnek

2010. november 11., csütörtök

Gazdi 6 hete kómában fekszik, ezért ideiglenes vagy végleges befogadót
keresünk a 2 cicájának!

PICIKE 4 éves cirmos nőstény. Nagyon kedves cicus, bár egy kicsit
bizalmatlan, de ha foglalkoznak vele, a kedvességet meghálálja. Nagyon
fürge és játékos. Nem az a típus akitől lépni nem lehet, egy kicsit magának
való, de ő is szereti ha foglalkoznak vele.

SIPIKE 5 éves szürke nőstény. Nagyon visszahúzódó, félénk tekintetű cicus.
Nehéz sorsa lehetett, korábban bánthatták, járása suta, faránál kissé
szőrhiányos. Mindentől fél, főleg, ha magasabb nála. De nagyon kedves cica.
Nagyon hálás a szeretetért. Olyan gazdit keresünk neki, aki gondoskodásával
feledtetni tudja a régi gyötrelmeket.

Mivel eddig lakásban éltek, szeretnénk őket ugyanilyen körülmények közé
adni.

Természetesen a 2 cica szobatiszta!

Érdeklődni:
Tel: 06 30 202 37 60
Email: marcell.kovacs(kukac)ksh(pont)hu

SEGÍTSÉG!!!!!!

2010. november 11., csütörtök

Hogy vágyok-e pihe-puha ágyra, meleg otthonra és finom falatokra? Igen, de, hogy ezek az álmaim valóra váljanak, életben kell maradnom. ÉLNI AKAROK, de ehhez segítségre van szükségem! A nevem Betti, 4 hónapos keverék kölyök vagyok. Unatkozó kölykök úgy döntöttek, hogy bedobnak a patakba, mert az jó buli…..szerintük….! Szerintem nem volt az! Csak feküdtem ott, nagyon fájt minden. Már azt hittem, hogy mindennek vége, de egy angyal a gyöngyösi gyepmesteri telepről, felemelt és hazavitt. A lábacskám eltört és nem lehet tudni, hogy a gerincem sérült-e? Budapestre kellene mennem orvoshoz, de segítségre van szükségem. A fuvar megoldott, az ideiglenes befogadóm és pártfogóm intézi, de az orvosi költségeket nem tudjuk fizetni! Aki tud, kérem segítsen, mert ÉLNI AKAROK!!!!!

Ha tudsz segíteni, kérlek hívd a pártfogóm vagy írj neki:
20/3326-870 vagy
e.krisztina(kukac)chello(pont)hu

GYÖNGYÖSI SINTÉRTELEP

2010. november 11., csütörtök

ebben a pillanatban kaptam a hírt a hatvani KUTYASZÍV Alapítványtól
hogy a gyöngyösi gyepmesteri telep ma 70 kutyát akart elaltatni
sikerült kapni tőlük 2 nap haladékot
kérem aki tud segítsen !!!!!!!!!!!!!

kovács marcsi / Fauna Alapítvány /

Telefon:
hatvani KUTYASZÍV Alapítvány
06 20 248 0208

Fauna Alapítvány
06 70 555 0152

Gazdát keresek 3 cicának

2010. november 11., csütörtök

Gazdát keresek 3 cicának, gazdájuk meghalt. Anya és lányai. Van még két másik, akiket eddig nem láttam, de rajta vagyok. Az örökös vitt a szomszédnak pár konzervet és azt mondta: ha elfogy, eressze szélnek a macskákat. Kinti-benti cicák voltak, bent aludtak, szobatiszták, ismerik az almot, nappal kimentek. A bácsi mindent megadott nekik. Most, hogy üres a ház, be van zárva és ők kikényszerültek, ami elég nehéz nekik, tekintve, hogy pont most, a rossz idő beálltával kellett nekik kintivé válni.
Ivartalanítás után mehetnek új gazdihoz, aki felelősségteljes és vállalja az évenkénti kombinált oltást is. Jó lenne, ha kettő-három mehetne együtt, hogy ne legyenek magányosak.

Tel.: 06-20-514-4146
e-mail: ricsimacs(kukac)gmail(pont)com

Cicák SOS gazdit keresnek

2010. november 11., csütörtök

Egy zenész társam szólt, hogy a szomszédjában (Dorog, Leányvár) két kiscicát agyon akarnak ütni.

Ha valaki mostanában szeretne ilyen kis állatokat, vagy átmenetileg kb. nyolc hónapra magához tudná őket fogadni az ivartalanításig (esetleg tovább is), avagy tud valakit, akire lehet ilyen ügyben számítani, kérem, hívjon a
0620/3316925-ös telefonszámon!