Archívum: 2010. október 24.

NAGYON S. O. S.!!!!!!!!!

2010. október 24., vasárnap

Az előzmény segítségkérője megint hívott.
A három kölyök halott anyjukat őrzi még mindig! (másznak rá, lökdösik őt) 🙁
A kölykök akkorák, hogy tudnának önállóan enni!

Ha valaki lehetőséget adna számukra az életben maradáshoz, akkor a szállításban tudna esetleg segíteni ha nem az ország másik felébe kéne vinni.

Elérhetőség: 06-20-23-200-23

állatvédő csereajánlata

2010. október 24., vasárnap

Ikertestvérem szeretné a csatolt fotókon látható bútort elcserélni fa-vegyes tüzelésű kályhára, és akkor télen is tudna ideiglenes állatkákat fogadni a nagykovácsi házukban!

Sziasztok!
Ezeket a koloniál, igen jó állapotú (mondhatnám új állapotú) bútorokat szeretném elcserélni fa-vegyes tüzelésű kályhára és egyéb értelmes dolgokra… Továbbítsátok kérlek mindenfelé!

30/9215-290
linocska001(kukac)gmail(pont)com

Idős NJ kutyáink gazdira várnak

2010. október 24., vasárnap

Sziasztok!
Kérjük segítsetek az idős német juhász kutyáinknak szerető gazdit találni.

ALLISON(3927) 10 éves NJ szuka, rövid rajzos szőrű,Korát meghazudtolóan jön megy egész nap.Mindenbe beleszól bármi is történjen!Pórázon vezethető, mindenkivel barátságos, hamar alkalmazkodik minden helyzethez.
Ha kell valakinek egy olyan kutya aki mindent megeszik amit adnak neki, és soha nem mondja ,hogy nem volt finom, akkot Őt kell választania!

ANTON(4047) 10 éves, NJ ivartalanított kan,rövid rajzos szőrű.Szelíd, nyugodt autóhoz szokott. Tanult kutya.Hát Ő kicsit horkolós de szívesen feküdne a gazdija lábainál, hogy felmelegítse.

MEDVE(2731) 13 éves, NJ ivartalanított kan, fekete-vörös színű a bundája.Kedves és barátságos öreg úr,aki néha félti a hasát. Etetésnél figyelni kell mert a többieket elzavarja a kaja mellöl. Pórázon vezethető. Nagy kertbe ajánljuk.

MINERVA(2868)9 éves, NJ rövid ordas szőrű szuka.Neki mindegy ki szól hozzá, fiatal, vagy idős, kövér vagy sovány csak a szavát lesi, figyeli, és csak szeretni akar.

TOBI(1848) 9 éves,ivartalanított kan,rövid rajzos szőrű. kissé alulszocializált szegény, sokat bánthatták.Pórázon már vezethető, de egy külön egyéniség, igyekszik a maga feje után menni, kicsit több odafigyelést igényel, koránál fogva is.Szeretettel, türelemmel a gazdi, ha valóban szeretné a hátralévő 5-6 évét megszépíteni a kutyusnak, akkor SZENT lesz számára.

Köszönjük a segítséget
Üdv
Mentsvár csapata
tel: 06-20-524-7671
Cím: Kecskemét Kisfái 211
www.mentsvar.hu

gazdira váró kiscicák

2010. október 24., vasárnap

Most kb 3 hónaposak, állatorvos látta őket, féregtelenítve, bolha irtva vannak, mindketten kislányok. Szeretnénk nekik szerető családot találni, ha van rá mód akkor nem lenne rossz, ha egy helyre kerülhetnének, mivel nagyon ragaszkodnak egymáshoz.Kedvesek, nagyon tudnak hízelegni, dorombolni, játszani… Tényleg szépek és aranyosak. Ha a mi „haramia kiskutyánk” mutatna hajlandóságot az elviselésükre, mi is megtartanánk, de sajnos ez nem akar összejönni immár 1 hónapja próbálkozunk, hiába. 🙁

noryza(kukac)freemail(pont)hu
A mobilom: 06 30/ 333-2404


cicák Bp.II.ker-ben, S.O.S.

2010. október 24., vasárnap

Kedves Barátaim, kérlek Benneteket, segítsetek hirdetni a képen látható kiscicákat és Rajtuk kívül még három kismanót, mert nagyon nehéz helyzetben élnek. Ott tengetik napjaikat, abban a II.kerületi bp-i gyermekotthonban, ahonnan a kis hörcsögömet is kimentettük, és Gina kutyát is (apropó,ő újra bajban van, róla is hamarosan írok, ismét befogadóra vár!). Ott a hátrányos helyzetű gyerekek nem jól bánnak az állatokkal (nem részletezném…), és ezért sürgősen gazdikat, befogadókat kellene találni ezeknek az apróságoknak.

Érdeklődni utánuk: 06-20/4622619 telefonszámon és a
kondorkataster(kukac)gmail(pont)com címen
TÉNYLEG SÜRGŐS!

Ő lenne az a cicus,Dezső.kb 3 hónapos,kisfiú.szobatiszta,
most is itt rombolja a lakást :),jó étvágyú,játékos.Megkapta az első féreghajtóját is.Lehet simizni,dögönyözni,mindennek örül.Várja a végleges meleg otthont, a simiző kezeket,és a fincsi kajákat.Nem válogatós.:)”

Kis méretű kiskutyák gazdit keresnek

2010. október 24., vasárnap

7 kirakott kiskutyát ideiglenesen befogadtam ma. 6-7 hetesek. Már önállóan tudnak enni. Nagyon kicsi termetűek. Akkorák, mint egy 3 hónapos kismacska.
ÖRÖKBEFOGADHATÓAK!!!

Érd: 06-20-9766-883